![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
29-06-2006, 06:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cartofii nu sunt cea mai eleganta mancare, stiu, dar sunt gustori rau de tot! Mai mananc si lactate, fructe, dar tot trebuie sa gatim ceva pentru sotior, iubit, copii etc. asa ca mai invatam una de la alta. Nu mi-ar strica nici ceva retete de salate bune. Salata orientala de castraveti Ingrediente si cantitati: 1/2 conopida mica taiata in bucatele mici; 1/2 tulpina de telina taiata fideluta; 1 mar taiat in cubulete mici; 2 felii de ananas taiat in cubulete; 1 castravete taiat in doua, pe lungime, si apoi ras; nuci pisate mare, pentru decor. Sosul: 1/2 lingurita curry slab; 2 linguri suc de ananas; 2 linguri iaurt; 2 linguri ulei; 2 linguri smantana; putina sare de mare; putina pulpa de lamaie. Mod de preparare: 1. Se pregateste sosul din ingredientele indicate mai sus. 2. Intr-un castron, se amesteca conopida, telina, marul si ananasul, iar castravetele se rade doar inainte de masa si se amesteca cu celelalte ingrediente. 3. Se toarna sosul deasupra si se decoreaza salata cu nuci pisate mai mare. -------------------- |
| Nessie |
30-06-2006, 09:37 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Dia, la WW merg cartofii cu limite, deci din punctul meu de vedere e super orice reteta aflata.
Ina, esti plina de retete.! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| DIAbolica |
30-06-2006, 12:59 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
Dia, la WW merg cartofii cu limite, deci din punctul meu de vedere e super orice reteta aflata. a...deci tii ww... eu am obsesia cu numaratul caloriilor,respectiv cantaritu` alimentelor nu m-as desparti de cantarul de bucatarie si de lista cu kcal nici moarta... my precioussss ps: nu am nimic cu ,cartofii sau cu persoanele care ii consuma..Doamne fereste ! doar ca..nush.. cat de indicati sunt intr-o dieta apreciez ww pt ca permite consumarea oricarui aliment..atata timp cat e contabilizat si cat se incadreaza in nr total de puncte..dar totusi... la mine ori e alba ori e neagra... de obicei gri (cu unele exceptii) tinde sa devina negru (numai exceptii) pss: si totusi... any ideas...depre o inghetata home-made,cu iaurt si piersici or something? |
| Nessie |
30-06-2006, 01:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Inghetata dietetica
-1 iaurt mare cu 0,1% grasime -cateva fructe dulci dupa preferinta (capsuni, cirese, piersici, caise etc) se pun in blender si se amesteca bine. Daca vrei poti sa adaugi si 3-4 picaturi de zaharina lichida (nu as recomanda, ca e cancerigena). Rastorni continutul intr-un vas si il bagi cateva ore la congelator. Iese super buna! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| DIAbolica |
30-06-2006, 01:24 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
thanks
ps: ai numaru` de mobil al pestisorului de aur ? da-mi-l si mie te rog... 3 dorinte am... 1-sa se duca el pana la magazin sa ia un iaurt,ca sufar de lene cronicaaa 2-sa prepare el la mixer amestecu 3-sa am acces la agenda lui de telefon,ca sigur sunt numerele altor pestisori de aur..si implicit alte dorinte mi se vor indeplini pss: daca stiti si idul de messenger al zanei maseluta,v-as fi recunoscatoare...! |
| Nessie |
30-06-2006, 01:28 PM
|
Eu as avea doar o dorinta de la
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| DIAbolica |
30-06-2006, 01:32 PM
|
buna idee !
dar totusi,chiar daca mi-ar indeplini-o si mie..tot as mai avea si altele u know...like... ps: don`t take it personal... Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 30-06-2006, 01:33 PM |
| Bubble |
30-06-2006, 01:48 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 8 |
buna idee ! dar totusi,chiar daca mi-ar indeplini-o si mie..tot as mai avea si altele u know...like... Stii ce am observat? Ca beietii nu vor de obicei 3 la kil ci fetele se vor slabe. Un baiat stiu ca mai vrea sa mai si puna mana pe cate ceva, mai mari, se trece usor peste cateva kg in plus. |
| Nessie |
30-06-2006, 02:00 PM
|
Apropos de anorexice, ati vazut ce am scris la Anorexia? Pe mine m-a socat rau site-ul ala!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| DIAbolica |
30-06-2006, 02:05 PM
|
ei..acu depinde..sunt baieti si baieti...
cine sa-i mai inteleaga? daca e slaba,de ce e slaba daca e grasa,de ce e grasa daca e potrivita,ori e potrivito-slaba,ori e potrivito-grasuta... am eu "airbaguri" mari .... pacat ca afecteaza din ce in ce mai multe adolescente chiar si o colega de-a mea sufera/suferea de asa ceva cand ii placea de vreun tip,nu manca,cu saptamanile..si slabea cand se despartea,urma depresia...plus mancat in nestire.... dupa care,istoria se repeta...iar i se punea pata pe vreunul,iar crize de anorexie a slabit ceva... dar arata ca naiba Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 30-06-2006, 02:06 PM |
| ina_ceva |
30-06-2006, 02:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dia, la WW merg cartofii cu limite, deci din punctul meu de vedere e super orice reteta aflata. Ina, esti plina de retete.! legumele si fructele nu depasesc gramajul, 1p-1 bc nuca, 2p-2 lgt ulei, 1p-2 lg smantana 12% grasime, 0.2p-2 lg iaurt 0.1%grasime => 4.2p-total -------------------- |
| Nessie |
30-06-2006, 02:48 PM
|
Aaaaa...super!
| ina_ceva |
30-06-2006, 03:49 PM
|
Corectez: 1 linguritza ulei de masline - 1p
1 linguritza ulei de alt fel -------------------- |
| Nessie |
30-06-2006, 04:10 PM
|
Atunci pun de masline sa fie mai economicos.
| DIAbolica |
30-06-2006, 04:29 PM
|
imi facui o inghetato-salata... 700g iaurt dietetic+200g banane+400g caise (fructele taiate bucatele mici) total: -1300 g -544 kcal !!! -28,7 proteine -2,3 grasime -97,1 carbohidrati ...cam 42kcal suta de grame |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:36 AM |