![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
30-06-2006, 04:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
30-06-2006, 04:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Revin:
Salata de conopida Total: 3p • 1 conopida de marime medie • 2-3 linguri de maioneza de post • 2-3 catei de usturoi pisat • patrunjel fin tocat • sare si piper dupa gust Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge si se lasa sa se raceasca. Intre timp sa piseaza usturoiul si se amesteca cu maioneza. Cand este fiarta conopida, se taie marunt, se adauga maioneza cu usturoiul pisat, si se potriveste de sare si piper. Se adauga apoi patrunjelul tocat. Salata de fasole cu legume Se fierb fasolele, se scurg, se adauga ceapa verde, ridichi, ardei, gogosar, masline, otet sau alte legume, verdeturi sau muraturi dupa gust. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| DIAbolica |
30-06-2006, 04:45 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
te invit la mine,sa mananci ! te teleportezi doar..
hm,cum nu poti ajunge la o alimentara... nici macar dupa ce iesi de la serviciu ? am vazut ca in buc. au inceput sa apara fff multe hipermarketuri,si la noi sunt cateva...insa alimentarele de la fiecare colt de strada n-au disparut (inca) hmmm,de ce nu ai mai mancat banane? au indice glicemic mare? ca asa kcal nu-s multe.. 66 la suta de grame Acest mesaj a fost editat de DIAbolica: 30-06-2006, 04:46 PM |
| Nessie |
30-06-2006, 04:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ina,
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
30-06-2006, 04:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
De prin lume adunate:
Salata de telina Ingrediente: 1 telina 1 piept de pui fiert 2 cepe otet iaurt Mod de preparare Se fierbe pieptul de pui, se mixeaza sau se taie marunt. Se toaca 2-3 cepe si se fierb putin pana se inmoaie cu un amestec 1 la 1 de apa cu otet in care se adauga sare, piper boabe, foi de dafin. Se strecoara, se separa de boabele de piper. Se pune pieptul de pui tocat intr-un vas, se rade telina pe razatoarea mica si se adauga la piept, se stropeste cu suc de lamaie ca sa nu se oxideze, se adauga si ceapa, sare dupa gust si iaurt cremos degresat . DIAbolica, cred ca nessie se gandeste la faptul ca bananele au multe pcte Totusi, special pt tine nessie : o banana taiata pe jumatate si 1-2 lgte Nutella bagate un pic la cuptorul cu microunde...3p Sa aveti pofta!!! Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 30-06-2006, 04:51 PM -------------------- |
| Nessie |
30-06-2006, 04:52 PM
|
hm,cum nu poti ajunge la o alimentara... nici macar dupa ce iesi de la serviciu ? am vazut ca in buc. au inceput sa apara fff multe hipermarketuri,si la noi sunt cateva...insa alimentarele de la fiecare colt de strada n-au disparut (inca) Asa e, nu au disparut, dar la blocul meu nu exista "alimentara de la colt" si e la vreo 10-15 min cea mai apropiata, iar asta seara ies in oras asa ca ma grabesc sa ma fac hmmm,de ce nu ai mai mancat banane? au indice glicemic mare? ca asa kcal nu-s multe.. 66 la suta de grame Au indicele glicemic mare (atunci cand tineam Monti), iar la ww se puncteaza, spre deosebire de alte fructe care au 0p. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
30-06-2006, 04:55 PM
|
Ina, Data viitoare am sa fiu mai atenta cand voi scrie -------------------- |
| Nessie |
30-06-2006, 04:56 PM
|
Totusi, special pt tine nessie : o banana taiata pe jumatate si 1-2 lgte Nutella bagate un pic la cuptorul cu microunde...3p Sa aveti pofta!!! Nutella? Ca desert e bine de stiut...la ocazii speciale! Multumesc! Data viitoare am sa fiu mai atenta cand voi scrie Imi pare rau. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
30-06-2006, 05:04 PM
|
nu stiu care e diferenta in pcte dintre ele doua.
Gelatină de iaurt cu fructe - 4 porţii Ingrediente : 450 ml iaurt degresat, 2 plicuri gelatină, 15 picături îndulcitor lichid, 4 căpşuni, 3 caise, 2 piersici, 1 kiwi. Preparare : Amesteci iaurtul cu îndulcitorul şi baţi bine. Pui gelatina la înmuiat în 1/2 pahar apă rece, timp de 10 minute, apoi o încălzeşti puţin să se dizolve. O laşi să se răcorească fără să se închege, apoi o încorporezi în iaurt. Adaugi fructele spălate şi tăiate cuburi mici şi amesteci uşor. Torni compoziţia într-un castron umezit cu apă şi o dai la rece pentru 1 oră. Răstorni gelatina pe o farfurie şi decorezi cu fructe. 1 porţie conţine: 123 calorii, 9 g proteine, 0,4 g lipide, 20 g glucide. -------------------- |
| Brunette |
02-08-2006, 11:28 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Hai sa va spun ce am gatit aseara!
Intr-o tigaie am calit ceapa, usturoiul si ardeiul iute tocat maruntel ca era iute rau. Cand s-au fiert pastele si s-au calit ceapa &co le-am amestecat si am adaugat pestele, o punga de legume congelate, cateva bucati de carnaciori si o rosie micuta taiata. Am sarat si condimentat dupa gust si gata. ![]() |
| aki |
02-08-2006, 12:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Inghetata dietetica -1 iaurt mare cu 0,1% grasime -cateva fructe dulci dupa preferinta (capsuni, cirese, piersici, caise etc) se pun in blender si se amesteca bine. Daca vrei poti sa adaugi si 3-4 picaturi de zaharina lichida (nu as recomanda, ca e cancerigena). Rastorni continutul intr-un vas si il bagi cateva ore la congelator. Iese super buna! Gabit daca Zaharina e cancerigena,atunci tu ce folosesti ca indulcitor? -------------------- |
| Nessie |
02-08-2006, 12:11 PM
|
Incerc sa nu folosesc nimic, iar cand trebuie si stau bine cu punctele pun zahar. Daca trebuie sa pun mai mult zahar, adaug si zaharina.
| aki |
02-08-2006, 12:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Incerc sa nu folosesc nimic, iar cand trebuie si stau bine cu punctele pun zahar. Daca trebuie sa pun mai mult zahar, adaug si zaharina. Eu folosesc zaharina,dar cum le recomanda pentru diabetici daca este cancerigen.Mi se pare ca am discutat noi pe idieta.ro ca nu este adevarat.Tii minte sau an visat eu -------------------- |
| Nessie |
02-08-2006, 12:21 PM
|
Cred ca este, dar in timp! Fiecare cu norocul lui.
| aki |
02-08-2006, 12:33 PM
|
Ma duc sa citesc -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 01:41 PM |