![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Bindy |
03-08-2006, 01:07 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 41 Inscris: 9-06-2006 Membrul Nr.: 22 |
Ia uitati ce site am gasit:Retete explicate inginerilor!
-------------------- |
| judecatorul |
09-08-2006, 01:36 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
As avea ceva intersant de adaugat aici ... daca tot va plac cartofii
incercati sa prajiti cartofii cu tot cu coaja .. terbuie spalati bine si taiati cum vreti voi . apoi incercati sa-i mancati .. In europa sunt mancare de lux Funny dar adevarat. Apropo .. poate ceva ce nu stiti .. Incercati Thrina - E unt de susan.- seamana putin la gust cu untul de arahide. Il puteti cumpara din supermarket. Si se prepara simplu cu muuuulta zeama de lamaie .. cu cat mai multa lamie pui cu atat mai bine. Merge de minune cu o salata de rosii si niste pui la gratar .. eu m-am indragostit de gustul acestui sos. Mi-a povestit un dietician ca este un aliment super sanatos. Nu am idee ce inseamna pentru silueta Succes si astept comentarii. Eu am cumparat de la super-marketul din Dorobani cu Stefan cel Mare ...in general il puteti gasi in marketurile turcesti. Nu uitati sa puneti muuuuuuuulta zeama de lamaie altfel NU SE MANANCA !!! -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
09-08-2006, 08:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Unt de susan ?
Oare face bine sau rau siluietei -------------------- |
| himere2005 |
09-08-2006, 01:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nu cred ca face foarte bine aki, in schimb, la cit de pofticioasa sunt eu as putea sa trec untul de susan la grasimi bune
-------------------- ![]() |
| lliliana |
31-08-2006, 05:07 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sa stii Judecatorule ca si eu prajesc cartofii cu tot cu coaja...aceia noi si foarte mici pe care majoritatea ii curata frecandu-i cu sare.
Uite o reteta rapida...cartofi fierti in coaja (in apa sarata Brunette, arata mortal salata aia...nu mai pune poze, ca ma uit la ele si pun inapoi jumatatea de kg slabita. Eu ma ingras si cand respir...Si eu fac ceva asemanator. Numai ca fara ardei iute si peste...cu capia si piept de pui. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 31-08-2006, 05:08 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| danyhoney |
01-09-2006, 09:28 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Brunette...ma bag si eu pe aici....spuneai ca ardeiul era iute rau......daca ii scoti samburii si il toci marunt ...nu mai e asa de iute !!! Acea "iutzime" sta in samburi.....Daca stiai,imi cer scuze ca am intervenit !
Pofta buna tuturor !!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 01-09-2006, 09:28 PM -------------------- ![]() |
| emu |
03-12-2007, 05:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.000 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
Reteta de pancakes
1 ceasca de faina 2,5 lingurite praf de copt 1/2 lingurita sare 1 ou batut 2/3 ceasca lapte 2 linguri ulei sau unt topit In timp ce tigaia e pusa pe foc, la incalzit, se amesteca faina cu laptele uleiul (untul topit) si oul intr-un castron, pana se indeparteaza cocoloasele. Se toarna in tigaie mai putin de 1/4 de ceasca de amestec pt fiecare pancake. Se lasa pt 1 minut sau 1 minut jumatate, pe fiecare parte, sau pana prind o culoare de un brun auriu. Se servesc cu sirop de artar si unt. ![]() Pofta buna! Nota: Pt pancakes mai subtiri se mai adauga lapte. Ca sa iasa mai groase se adauga mai putin lapte, decat specificat mai sus. Eu pun untul si siropul peste fiecare in parte, sa se patrunda mai bine -------------------- |
| emu |
08-12-2007, 01:26 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.000 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
In timp ce tigaia e pusa pe foc, la incalzit, se amesteca faina cu laptele uleiul (untul topit), oul, praful de copt si sarea intr-un castron, pana se indeparteaza cocoloasele. -------------------- |
| Bogdan_515 |
15-06-2008, 08:39 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 28 Inscris: 30-03-2008 Membrul Nr.: 836 Sex: Masculin |
DIAbolica: atunci cand vei avea si tu un copil mic pe care sa fii nevoita sa-l hranesti (nu ma refer la sot, desi nici un sot nu e prea departe
Fetelor: nu mai puneti poze ! Asa mi se face o poftaaaaaaaaaa ! Daca vad o reteta cu poza incerc sa vad daca imi iese si mie la fel. P.S.: Aveti niste retete superbe Acest mesaj a fost editat de Bogdan_515: 15-06-2008, 08:40 AM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:11 PM |