![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| fiona |
14-06-2006, 02:53 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 43 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 28 Dispozitie: Funny :)) Sex: Feminin |
Sunt in pana de idei.
Deja organismul meu simte (in rau) chestia asta si nu stiu cum sa imi revin. Ma gandeam ca deseara sa gatesc ceva cu cartofi ca asta e singura leguma disponibila in casa acum, dar in afara de ciorba ,nush ce as putea sa fac. |
| ina_ceva |
14-06-2006, 04:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
salata orientala; cartofi copti la cuptor, cu putin unt deasupra( sau mai bine fara
Cartofi copti 4 cartofi cu coaja, spalati bine, intepati cu furculita. Pun hartie pergament intr-un vas de iena, pun cartofii, o felie minca de unt pe fiecare cartof, pun capacul si ii las 12-15 minute. cartofi fierti , taiati cubulete , cu smantana , branza si marar Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 14-06-2006, 04:44 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| fiona |
14-06-2006, 04:52 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 43 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 28 Dispozitie: Funny :)) Sex: Feminin |
salata orientala; cartofi copti la cuptor, cu putin unt deasupra( sau mai bine fara Cartofi copti 4 cartofi cu coaja, spalati bine, intepati cu furculita. Pun hartie pergament intr-un vas de iena, pun cartofii, o felie minca de unt pe fiecare cartof, pun capacul si ii las 12-15 minute. cartofi fierti , taiati cubulete , cu smantana , branza si marar Dar oare daca fac mai mult o fi ok? M-am saturat sa ma gandesc in fiecare seara "ca mancam?". As vrea sa stiu ca am pentru macar 2 zile. |
| ina_ceva |
14-06-2006, 05:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
cand nu prea am timp liber, fierb mai multi cartofi si ce nu consum, ii pun la frigider; mai mult de doua zile nu stau acolo, oricum
-------------------- |
| fiona |
14-06-2006, 05:07 PM
|
cand nu prea am timp liber, fierb mai multi cartofi si ce nu consum, ii pun la frigider; mai mult de doua zile nu stau acolo, oricum |
| ina_ceva |
14-06-2006, 05:10 PM
|
poti face cartofi prajiti sau cartofi fierti si prajiti dupa aia
Mie imi plac la nebunie si am perioade cand toata ziua mananc numai cartofi. -------------------- |
| fiona |
14-06-2006, 05:11 PM
|
Fierti si prajiti apoi?? Cm ies? Nu se faramiteaza? Si in ce forma sa ii tai?
|
| ina_ceva |
14-06-2006, 05:17 PM
|
fierbi cartofii in coaja, dupa care ii pui sub jet de apa rece cam un minut; ii cureti si tai cartofii felii sau ii tai cam cat un dop de sticla, nu prea groase bucatzelele.Apoi le dai la prajit; eventual mai faci un mujdei de usturoi sau smantana cu verdeatza
-------------------- |
| fiona |
14-06-2006, 05:23 PM
|
Wow! Ce bine suna! Dupa serviciu ma duc la cumparaturi. Am trecut pe lista si smantana.
|
| Nessie |
14-06-2006, 05:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.466 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mai poti face crochete din cartofi. Ii fierbi, ii pasezi ca pentru piure, dar nu pui decat sare si poate condimente sau verdeata.
Faci apoi din pasta niste baghete ca degetul de gros si le dai putin prin ulei. Nu mult, ca sunt deja facuti cartofii; doar cat sa se rumeneasca. Ca garnitura merg de minune. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tomy |
16-06-2006, 03:31 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 24 Sex: Feminin |
...hei, Nessie, ai uitat sa adaugi in pasta pt crochete de cartofi oul si putina-putina faina
|
| Nessie |
16-06-2006, 03:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.466 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Nessie |
21-06-2006, 12:43 PM
|
Ultima mancare (buna
Limba de porc cu ciuperci si masline Ingrediente:
Dupa 10 minute de la fierbere am pus si bucatile de limba, am mai tinut tigaia pe foc inca 10-15 minute, am condimentat (recomandare: puntei mai mult piper! mancarica e mai buna daca e iute Pofta buna! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| DIAbolica |
29-06-2006, 03:15 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
mama,fetelor... cartofi cartofi si iar cartofi ?
bad pt silueta ! bad bad bad ! eu sincer nu stiu de ce va chinuiti atat cu gatitul...e vara, sunt atatea legume si fructe... e pacat sa nu profitam din plin de ele..sau sa le gatim,cand in stare cruda au mai multe vitamine la mine norocul meu (momentan noroc,de obicei ghinion) e ca sunt paralela cu gastronomia nu-mi place sa gatesc,nu-mi place nici mancarea gatita.. ciorbe,mancaruri..bleah inainte,inlocuiam asta cu tot felu` de junk food si dulciuri..era sarbatoare nationala cand mancam ciorba.. de doua,trei ori pe an acum insa... invat zilnic sa gatesc cate un nou fel de mancare...si mananc numai mancare gatita acum mananc mai mult salate (de fructe,legume), lactate degresate,carne ... so,my point is... |
| Brunette |
29-06-2006, 05:55 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Cartofii nu sunt cea mai eleganta mancare, stiu, dar sunt gustori rau de tot!
Mai mananc si lactate, fructe, dar tot trebuie sa gatim ceva pentru sotior, iubit, copii etc. asa ca mai invatam una de la alta. Nu mi-ar strica nici ceva retete de salate bune. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 05:24 AM |