![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
19-04-2007, 09:08 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.238 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
crissy gata ai renuntat? mai vreau retete si eventual dk te rog sa-mi zici cum se fac sufleurile....de legume...pupici si multumiri eu i-am facut azi de ex. budinca de branza de vaci: am facut branza dintr-un l de lapte apoi am amestecat cu doua galbenusuri,putin zahar,un pic de gris,si un pic de esenta vanilie sau zahar vanilat si un pic de unt(branza tb sa fie un pic mai moale)si am pus intr-un vas mic tapetat cu unt si faina la cuptor cca o ora...a iesit o minunatie....yam yam legumele fierte, amestecate cu oua/faina. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| otilici |
10-09-2007, 11:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.078 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Ma tenteaza foarte tare reteta de saratele.Am sa-i fac cat de curand,ca ii place orice se poate manca la manuta
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 17-05-2008 - 11:44 PM |