![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
29-08-2006, 07:51 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sunt fun tampeniile lui Bush si glumite despre Bush...cred ca n-am mai zarit de secole un personaj atat de...sincer, ar trebui inventat un cuvant care sa-i caracterizeze prostia...
![]() ![]() ![]() -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
29-08-2006, 08:08 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Si asa mai departe.....
![]() ![]() -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
29-08-2006, 08:57 AM
|
|
Punctul pe I.
![]() ![]() -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| alex25 |
29-08-2006, 09:59 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Sa fiu sincer, mie-mi place de el; dar recunosc ca face multe gafe; ba chiar tampeniile pe care le spune au primit un nume...
sunt bushisme:- "I aim to be a competitive nation." (Tintesc sa fiu o natiune competitiva) - "Those who enter the country illegally violate the law." (Cei care intra in tara ilegal incalca legea) - "Wow! Brazil is big." (Wow! Brazilia e mare.) - "It's clearly a budget. It's got a lot of numbers in it." (E clar un buget. Are multe cifre in el.) - "I know how hard it is for you to put food on your family." (Stiu cat de greu e sa pui mancare pe familie) - "They misunderestimated me." ( intraductibil -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| uka |
29-08-2006, 11:35 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
funny, si mie mi se pare haios...
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 05:35 PM |