left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Marginalizare sau rasism?, Ceva ce ma macina cumplit seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 05-08-2007, 09:04 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.277
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Aseara ma intorceam cu Miruna de la cumparaturi si in barul de langa casa am vazut jumatate din colegii sotului mei la bar, ei m-au vazut, unii chiar au venit la geam sa ne vada mai bine, si nu au iesit sa ne salute.
Sotul meu e tare rece, distant, nu vb. cu nimeni decat daca are ce si asta legat de serviciu, eu ma simt exclusa dintre celelalte neveste din firma, de ce oare? faptul ca el e directorul lor schimba cu ceva situatia? eu sunt pe strada si ei ma ocolesc, trec pe partea cealalta sad.gif
Fac gratare, se simt bine, si noi nu suntem invitati decat rar de tot, nu ne considera prieteni, eu am facut tot posibilul sa ii apropii de mine fara nici un rezultat.
Acum ce sa fac? ma simt rau ca ei ne exclud, stiu ca ies saptamana de saptamana, se cunosc bine, isi stiu familiile si pe noi nu ne baga in seama.
PS: nici unul nu e spaniol, sunt de toate natiile.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
julyalina
mesaj 05-08-2007, 09:44 PM
Mesaj #2

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.182
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

sexy, cred ca se poarta asa doar pentru ca sotul tau este seful lor . probabil cred ca daca Gabi ar veni la petrecerile lor nu ar mai putea sa se simta in largul lor... mai ales daca se poarta rece si distant cu ei...
parerea mea hug.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

danyhoney
mesaj 05-08-2007, 10:05 PM
Mesaj #3

Crocodil

Raspunsuri: 7.953
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Exact la fel ca july am vrut sa scriu si eu smile.gif . Spui ca sotul tau e rece ....asta ar fii un motiv pentru care nu sunteti invitati la petreceri . Daca s-ar stii ca sotul tau e altfel inafara programului de lucru ar fii altfel . DAR il inteleg si pe sotul tau : mai bine rece decat sa i se urce toti in cap si sa nu mai poata intretine ordinea la munca . Si , uite asa , intelegi de ce te simti exclusa dintre celelalte neveste din firma . Tu nu stii ce vorbesc angajatii cu nevestele lor , ce povestesc despre sotul tau ( nu neaparat lucruri rele ) si ... nu se incumeta sa va invite . Poate ar putea face sotul tau primul pas DAR sa se respecte regula : serviciul e servici si viata privata e viata privata . Adica ceva de genul : la servici sunt seful vostru , la chefuri sunt amicul/prietenul vostru . Asta depinde doar de Gabriel , tu nu ai cum schimba situatia .

E doar parerea mea !!

hug.gif

later edit : am scris inceputuri de propozitii cu litera mica si ma enerveaza asta ...asa ca am modificat )).gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-08-2007, 10:07 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 06-08-2007, 09:38 AM
Mesaj #4

Hiena

Oare sa fie asta? va repet, e tare naspha, mai ales ca noi stam foarte aproape de casa lor, si stim ca sunt mereu impreuna. sad.gif Cu o tipa (Silvia-pictorita, v-am mai scris despre ea) ma inteleg bine, ea ma cauta mereu, dar vine la mine, ma mai invita si la ea dar cand este singura.
Eu am facut mereu mese acasa, si am invitat colegi la noi, dar i-am simtit si aici rigizi.

Gabitzu meu e rece la serviciu, acasa e un om deosebit de vesel.Eu rad cu el ore in sir..

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 06-08-2007, 12:28 PM
Mesaj #5

Taz

Raspunsuri: 3.182
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

da sexy, dar ei il stiu rece si distant pupic.gif de aia nu exista legatura pe care o vrei tu hug.gif
se poarta asa pentru ca el este seful deci... sunt mai oficiali chiar si la distractie sad.gif
de acord cu dany "mai bine rece decat sa i se urce toti in cap si sa nu mai poata intretine ordinea la munca"

pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
honey79
mesaj 06-08-2007, 01:47 PM
Mesaj #6

Marmota

Raspunsuri: 1.082
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Sexy,vin si eu cu o parere, desi... fetele au cam spus totul.
Angajatii de obicei se simt mai bine intre ei... Sefii au party-urile lor, iar angajatii pe-ale lor.
Oricat de mult s-ar dori ca la un party sa nu se discute despre serviciu, intotdeauna se ajunge si la acest subiect. Si, de multe ori, oricat de bun ar fi un sef, tot exista discutii,tachinari,barfe daca vrei, la adresa lor.
Un exemplu: aici, in baza.. sunt cluburi speciale pentru soldati si cluburi pentru ofiteri. Ofiterii nu sunt admisi in clubul soldatilor, tocmai pentru ca se presupune ca ..daca ofiterii ar fi printre ei, soldatii nu s-ar mai distra atat de bine.
Un sef ( ofiter,etc.) isi cunoaste angajatul intr-un anumit fel..la munca.. cu o anumita atitudine. Posibil ca, vazandu-l intr-un cerc unde, regulile de serviciu nu se aplica,seful sa-si schimbe parerea despre anumita persoana. Stiu eu.... bea prea mult, sau face glume nesarate,etc.

Nu stiu daca exprim foarte bine ceea ce vreau sa spun, insa... banuiesc ca intelegi unde vreau sa ajung.
Nu fii suparata ca nu sunteti invitati. Stiu ca te afecteaza intr-o oarecare masura si simti ca nu esti dorita printre ei, insa... e doar vorba de faptul ca esti "sotia sefului"... si, chiar si-n preajma ta, nu pot fi ei insisi,caci cine stie poate ajunge la urechile "sefului".

Pupici cu sclipici.

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 06-08-2007, 03:30 PM
Mesaj #7

Hiena

Va multumesc de raspunsuri.
Eu as fi vrut sa ma priveasca ca pe o femeie normala, dar vad ca nu se poate.Mereu o sa fie asa, dar ma gandesc si la Gabriel cum se simte cand toti sunt stransi in baruri si pe terase si el e cu mine si copii.El spune ca ne prefera si e fericit ca e cu noi, dar cred ca isi doreste si el cate o escapare , nu numai la cine de afaceri.

--------------------
Imagine
+Quote Post
verona
mesaj 06-08-2007, 03:41 PM
Mesaj #8

Furnica
*

Raspunsuri: 92
Inscris: 18-06-2006
Membrul Nr.: 37

Asa e si cu mine sint mai putin bagata in seama decit cei ce au sanatate deplina sau or fi ocupati dar am inceput sa accept si ma las acceptata de cei care merita sa ma sustina cum si voi fetele ma sustineti,pupici pupic.gif
+Quote Post
Sexymom
mesaj 06-08-2007, 03:51 PM
Mesaj #9

Hiena

Verona asa ceva nu trebuie sa se intample, iar tu esti o fata minunata, eu sincer nu ii inteleg de multe ori. pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 06-08-2007, 04:06 PM
Mesaj #10

Hiena

Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

CITAT(Sexymom @ 06-08-2007, 04:30 PM) *

Va multumesc de raspunsuri.
Eu as fii vrut sa ma priveasca ca pe o femeie normala, dar vad ca nu se poate.Mereu o sa fie asa, dar ma gandesc si la Gabriel cum se simte cand toti sunt stransi in baruri si pe terase si el e cu mine si copii.El spune ca ne prefera si e fericit ca e cu noi, dar cred ca isi doreste si el cate o escapare , nu numai la cine de afaceri.

Sexy,eu simt la fel.Cu toate ca la noi nu este rasism,dar eu sunt ferita de colectiv.Colega care a intrat cu mine in serv in perioada ceia,deacum s-a acomodat.Colectivul nostru este compus din persoane devortate sau pe cale de a fi...
Mereu fac esiri si zile de nastere pina la 1 noaptea sau petreceri de 2-3 zile in statiuni,dorm acolo,ceia ce la noi in familie nu e primit.Nu stiu cum lasa sotii acasa, sotiile si copiii si pleaca la petreceri.Eu nu pot sa-i insotesc ca nu am vazut asa ceva la noi in familie.Si nu ma tin de ei.Vad ca colegele susotesc pe la colturi si cred ca si ma barfesc.

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Sexymom
mesaj 06-08-2007, 04:22 PM
Mesaj #11

Hiena

Aki sa nu te afecteze, stii cum este, daca nu esti barfita nu esti importanta pt. ei, fii fata desteapta si ramai asa cum esti tu acum.

--------------------
Imagine
+Quote Post
verona
mesaj 06-08-2007, 04:26 PM
Mesaj #12

Furnica
*

Raspunsuri: 92
Inscris: 18-06-2006
Membrul Nr.: 37

Ms pt ca ai spus ceva ce ma mangaie la suflet dar viata te pune si in incercarile astea dar eu a trebui sa rezist .Poate imi doresc prea mult sau caut ceva normal.voi sinteti lumina mea care vibreaza in sufletul meu cei care ma sustineti.pupici multi.unii chiar nu inteleg pt ca nu au trecut prin ce trec eu altii nu stiu ca sa sustii e ceva minunat ca vei avea si ceva mai departe(legat de religie).ms sexymom si aki.
+Quote Post
amalia0701
mesaj 01-10-2007, 09:10 AM
Mesaj #13

Taz

Raspunsuri: 3.589
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Citeam undeva ca trebuie sa te impietrenesti doar cu cei mai sus decat tine.
Atunci mi s-a parut o tampenie, dar ......viatza mi-a arata ca toti prietenii care mi i-am facut dintre subalterni au amestecat, sau macar au incercat sa o faca, incercand a obtzina avantaje.

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wfsFXO6/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 02:09 PM