![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
18-06-2008, 07:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Felicitari intirziate cu ziua de nastere
Distractie placuta la nunta -------------------- |
| Mariana |
18-06-2008, 10:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Multumesc din suflet Aki.
Azi am fost prin Carrefour orhideea si mi-am luat un fard si un fond de ten de la Sephora. Maine merg cu fata si sotul sa ii luam fetei rochita si sa ne uitam prin valea cascadelor. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Mariana |
24-06-2008, 06:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Vai fetelor, eu daca nu am mai avut timp sa mai trec pe acasa voi nici macar nu mi-ati aerisit si mie
Abia daca mai am timp sa mai vin pe aici. Am avut cateva zile full si mai am si pe urmatoarele, vreau sa imi depun dosarul pentru postul de suplinitor in invatamant. Azi am fost pe la scolile din localitate si prin localitatile din jur si am gasit o catedra de limba romana, maine am examen la facultate iar joi merg la inspectorat sa imi depun dosarul, si sa vad cand am examen. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
24-06-2008, 07:50 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Eu am fost suplinitor la romana si sincer nu m-as mai duce nici in ruptl capului
-------------------- |
| Mariana |
24-06-2008, 10:34 PM
|
Bubbles decat la croitorie din 8 in 8 ore mai bine in invatamant.
As avea nevoie de cateva informatii despre aceasta "meserie" dar sa mai ies din goana asta. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Mariana |
25-06-2008, 05:14 PM
|
Ce caldura innabusitoare, am zis ca nu mai ajung acasa, simteam ca nu mai pot sa fac un pas.
Am luat 10 la examen. Mai am unul vineri si scap Acest mesaj a fost editat de Mariana: 25-06-2008, 05:30 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
25-06-2008, 05:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari pentru examen!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
25-06-2008, 05:33 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Felicitari pentru examen
-------------------- |
| Mariana |
25-06-2008, 05:34 PM
|
Multumesc mult fetelor.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| dany |
25-06-2008, 06:20 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
FELICITARI !!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| crissy |
26-06-2008, 11:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.431 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
vreau sa imi depun dosarul pentru postul de suplinitor in invatamant. Azi am fost pe la scolile din localitate si prin localitatile din jur si am gasit o catedra de limba romana parerea mea: - depinde unde nimeresti. s-ar putea sa ai satisfactii ca nu-ti bati gura degeaba, dar la fel de bine poti avea si... sentimentul ca vb la pereti (elevii din ziua de astazi nu mai sunt cum eram noi - bani f. putini, stres ffff mare (inspectii locale sau de la inspectorat sau chiar minister, parcurgerea materiei asa cum ti-ai planificat-o, atingerea obiectivelor...); - o gramada de documente la care tb sa lucrezi tot anul scolar (portofoliul profesorului: planificari calendaristice, proiectele unitatilor de invatare, planuri de lectie - la fiecare lectie, conceput si corectat teste etc.); - munca ta nu ia sfarsit in momentul in care ti-ai terminat orele si iesi din scoala ci dimpotriva, se continua si acasa (planuri de lectie, fise de lucru, corectat lucrari+teze etc.); si lista poate continua, dar sunt prea somnoroasa ca sa pot gandi. tot parerea mea: dac iti place meseria de croitoreasa, go for it! acolo lucrezi 8 h/zi dar nu sub stres. felicitari pt examenele trecute cu bine si bafta la cel ce urmeaza. -------------------- In stand by...
|
| aki |
27-06-2008, 08:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna ,draga.Iti urez un week linistit
-------------------- |
| Mariana |
27-06-2008, 06:57 PM
|
Ai dreptate Crissy dar in croitorie nu se merita sa stai, in primul rand salariile sunt foarte mici (400-500 ron), iar programul nu e de 8 din 24 ci se lucreza din 8 in 8 ore, mai bine zis esti un robot ce lucrezi mecanic, nu ai voie sa te invoiesti nici daca iti e rau sau alt ceva, nu mai pun ca se lucreaza si sambata si daca e mult de lucru (mai mereu) si duminica, iar concediu o sapt in august si doua in perioada sarbatorilor de iarna.
Macar in invatamant ai sam si dum liber si concedii, si esti cat de cat mai linistit. Ms Aki WE placut si tie. Mii si milioane de -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
29-06-2008, 07:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buey Marion
-------------------- |
| Mariana |
02-07-2008, 05:14 PM
|
Multumesc Lilicule pt aerisere.
A treia optiune ar fi sa raman insarcinata pana in septembrie cand se dau examenele, asa as renunta la invatamant provizoriu...........acum serios Lili asta e visul meu, acesta a si fost motivul pt care am ales ca profil romana-engleza. Tragic in nici un an in zona au murit 10 baieti in 2 accidente auto, ultimul avand loc sambata seara iar una din victime chiar un coleg de servici al sotului meu (avea doar 24 de ani)..............toti aveau sub 30 de ani...........ingrozitor...............de vina se stie: bautura si VITEZA. DUMNEZEU SA-I ODIHEASCA. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 05:11 PM |