![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
22-08-2008, 06:45 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Nu le pot scoate la mine pe calc si astept sa vina sora mea de la mare (pana acum a fost la munte) si asa sa le descarc la ea pe calc si apoi le pun pe cd si le pun si pe forum. Asta o sa fie dupa ce vin de la munte si atunci vor fi si de la munte, or sa fie multe pose promit. Racoreala placuta -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| Cherie |
23-08-2008, 05:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
-------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Mariana |
09-09-2008, 09:07 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Buna fetelor.
Am revenit dar am o problema nu stiu cun pot schimba dimensiunile unei poze si cum o pot atasa la mesajul meu? Vreau sa va pun poze de la ziua fetei mele si de la munte. Vreau sa ma tin de cuvant. Acum sunt foarte obosita dar cat de curand am sa va spun ce zi mare am avut azi. Noapte buna. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| ella_mina |
09-09-2008, 09:43 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 291 Inscris: 24-07-2008 Membrul Nr.: 1.230 Sex: Feminin |
Buna fetelor. Am revenit dar am o problema nu stiu cun pot schimba dimensiunile unei poze si cum o pot atasa la mesajul meu? Vreau sa va pun poze de la ziua fetei mele si de la munte. Vreau sa ma tin de cuvant. Acum sunt foarte obosita dar cat de curand am sa va spun ce zi mare am avut azi. Noapte buna. noapte buna!!! -------------------- ![]() |
| aki |
10-09-2008, 07:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna dimineata
-------------------- |
| bubbles |
11-09-2008, 05:01 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce faci?Ai catedra de predat?Ce predai?
-------------------- |
| Mariana |
12-09-2008, 06:20 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Buna la toata lumea.
Da Bubbles am, predau romana. Vreau sa spun ca am niste emotii mai mari ca mine.Nu prea ma vad eu in fata acelor copii. Nu mai vroiam sa merg la concurs, renuntasem la idee si de vreo cateva saptamani nu am mai pus mana pe carte deloc. Marti dimineata am mers la servici dupa 3 saptamani de concediu si cu stupoare sa aflu ca in locul meu era o fata care venise noua si eu eram data la o piesa mai slaba, m-am dus la sefa de sectie si i-am spus ca eu nu stau, la care ea ma sfatuit sa raman pana vine sefa de productie si sa vorbesc cu ea, asta insemna pe la ora 8, si era ora 6. spre norocul meu ca sefa de prod a venit pe la 6.20 i-am spus ca nu stau si am plecat, nu a comentat nimic. In drum spre casa am sunat o fata care stiam ca merge la concurs si mi-a zis ca in acea zi este concursul si ca ele pleaca in 30 de minute cu o masina in care nu mai era decat un singur loc. A fost una din acele zile rare in care nu mi-am luat buletinul cu mine, l-am sunat pe sotul meu care a venit in cea mai mare graba si mi-la adus si am plecat la examen. Nu va spun ce emotii am avut. Vorba aceea un sut in f..d un pas inainte. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| dany |
12-09-2008, 06:27 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Vorba aceea un sut in f..d un pas inainte. Foarte adevarata vorba asta ! Felicitari pentru catedra !!!! Cineva , acolo sus , are grija , nu ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Mariana |
12-09-2008, 06:30 PM
|
Foarte mare grija.
Sunt foarte fericita. Dau de baut fetelor. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| dany |
12-09-2008, 06:31 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dai de baut ????
M-am infiintat deja .... Cu ce ma servesti ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Mariana |
12-09-2008, 06:38 PM
|
Ori ce doresti. Spuneti si veti fi servite.
Fetelor cu fac sa atasez o poza la mesaj? -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| dany |
12-09-2008, 06:47 PM
|
Cand scrii mesajul ai optiunea " atasament" . Inainte de a trimite mesajul vezi aceasta optiune .
Daca vrei sa pui o poza care sa apara la fiecare mesaj al tau atunci mergi la editare cont si adaugi poza la semnatura ( ca si ticker-ul va aparea mereu ) cu imageshack . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Mariana |
12-09-2008, 08:35 PM
|
Nu pot atasa poze imi spune ca nu pot atasa imagini cu acea extensie.
Am redimensionat poza pana la cea mai mica marime dar tot degeaba. Nu stiu ce sa fac, va rog un sfat. Acest mesaj a fost editat de Mariana: 12-09-2008, 08:36 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| dany |
12-09-2008, 09:27 PM
|
Hmmmmmm , stii cum sa trimiti poze pe mess ???? Imi poti trimite mie pozele si le pun in jurnalul tau ca poze normale . Ca atasament sau ca semnatura nu pot .
Ai vazut AICI cum se incarca o poza ?? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Mariana |
12-09-2008, 09:36 PM
|
![]() Poza de la ziua fetei mele. Acest mesaj a fost editat de Mariana: 12-09-2008, 09:38 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:12 PM |