![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Cherie |
06-05-2008, 11:44 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.700 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Mariana, cerealele Nestle Fitness, sunt pline de zahar, sirop de glucoza si alte nenorociri. Eu m-am pacalit cu ele, nu sunt deloc bune. Iar combinatia cu lapte e una bomba!
Ia-ti de la plafar cereale integrale, exista variante si cu fructe uscate, le poti manca cu iaurt, nu contin zahar si nici alte adaosuri si sunt o varianta mai buna. O zi buna! -------------------- |
| Nessie |
06-05-2008, 05:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.043 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Apropo de cerealele astea, citeste si aici.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Mariana |
06-05-2008, 06:42 PM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 602 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Multumesc pt sfaturi, nu am sa mai imi cumpar niciodata astfel de cereale.
|
| camvalmy |
07-05-2008, 09:28 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 127 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
Buna Mariana! si eu am avut si am aceiasi problema cu socrii.Cand m-am mutat prima oara cu iubi meu acum 2 ani am stat la ai lui. stateam separat cu mancarea si nu prea aveam treaba cu ei, adica nu prea imi spuneau in fata ce nu le convenea si vara trecuta cand mam angajat lucram cate 10-11 ore si eram tare obosita asa ca nu prea aveam timp de facut curat in fiecare zi.plus ca nu aveam decat o duminica libera pe luna si lucram in 2 schimburi. si imi intrau in casa, se uitau prin frigider si altele dar cand eu nu eream acasa- am aflat asta cand ne certam cu ei si m-a durut tare ca eu evitam sa ma duc si la baie prin casa si ocoleam sa nu zica ca le deranjez prin casa. aveam intrare separata care fusese la ei hol mai mic si eu il transformasem in bucatarie, un hol mai mare unde mancam si camera unde dormeam. a tin sa precizez ca iuby era sofer la pasta de tomate si alte alimente si cand mai imi aducea ceva imparteam la toti ca sa fie bine sa nu zica ca suntem haini. si o data a adus niste pate vegetal- care nu erea bun de nimic, si il pusesem in frigider sa i-l dam bunicilor ca ei mai tineau post. a avut masa tupeu sa-i zica pe fata daca nu mai a adus si el pateu sa-i dea si ei, cand mi-a zis iuby mi-a cazut fata. si mai sunt si alte faze dar nu are rost sa le mai povestesc pe toate. si ne-am certat cu ei prin septembrie anul trecut, i8ntr-o duminica cand abia venisem de la servici si eu si iuby si ne-am luat lucrurile( adica tot- mobila, calculator, haine, frigider, aragaz tot ce cumparaseram noi, ce erea al lor i-am lasa) si ne-am mutat la ai mei. Si aici sunt probleme si m-am certat cu parintii de cateva ori dar deocamdata supravietuim. Inainte faceam eu toata curatenia in casa la mama , acum pe langa asta mai fac si mancarea ca de m-am maritat si tot zic ca eu nu fac nimic.aici la mama nu putem sta separat pt ca nu avem cum, ne gandim ca la vara sa ne amenajam mansarda casei ca e destul de inalta si sa ne mutam acolo dar o sa ne coste o groaza de bani si mai dureaza destul pana o vom face. eu sunt anul 2 la facultate la zi asa ca nu prea pot sa ma angajez, adica am mai lucrat dar ma epuizez tare la full time, cum am mai lucrat, si la part time nu prea gasesc joburi asa ca tre sa stau acasa cel putin pana cand trec de sesiune.
Sa sti ca cel mai bine e saa stai doar cu cel pe care il alegi sa iti prtreci restul vietii ca altfel ajungi la nebuni. era mai bine cand eream separati la parintii lui pt ca mai aveam si noi un pic de intimitate dar daca nu a fost sa fie , asta e acum mergem inainte cu speranta ca vom putera avea si noi casa noastra la un moment dat pt ca eu chiar daca renovez mansarda nu voi ramane aici. Multa rabdare iti urez si iti doresc sa ajungi sa te impaci cu soacra ta ca la un moment dat va ajunge la mana ta -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMnaX4K/]
![]() [/url] |
| Mariana |
07-05-2008, 04:12 PM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 602 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Ai dreptate Camy intr-o buna zi va ajunge la mana mea, pt moment m-am hotarat sa nu ii mai dau atat de multa atentie nici ei si nici sotului meu cand vine vorba de ea, mai ales daca imi va ajuta Dumnezeu sa raman si insarcinata, oricum ocupatii am cat se poate: serviciu, facultate, fata cu temele (clasa I).
Am in fata o vara grea: vrem sa ne facem baie, bucatarie, dormitorul nostru si al fetei. Atat pt anul asta ca sa ne mai ramana ceva si pt concediu la munte si poate si la mare. |
| dany |
07-05-2008, 08:51 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Offfff , am citit acum si povestea ta , Camy !!!
La fel cum am intrebat-o si pe Mary : cat ai de gand sa mai stai cu parintii /socrii ? Inteleg ca e vorba de sesiune dar cand se termina ???? Mary , tu iti faci planuri de facut baie , bucatarie , dormitor ......In aceeasi casa cu soacra ?????? Crezi ca va fii mai bine ??? STIU ca veti spune ca habar nu am care e viata cu socrii ( stiind ca am casa proprie ) DAR va spun ca nicaieri nu e mai bine decat intre cei 4 pereti personali !!!!!! Cand vor trece toate problemele ( sesiuni , etc ) si cand va veti gasi un loc de munca ....fugiti undeva unde e doar al vostru !!!!! Chiar daca veti sta cu chirie , va fii muuuuuuuult mai bine decat cu parintii / socrii . va -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Mariana |
07-05-2008, 08:55 PM
|
|
Ai dreptate Dany, dar la mine situatia e ca sotul meu nu vrea sa plece in ruptul capului de langa masa.
Ar prefera mai bine sa ramana cu masa decat cu mine si copilul lui. Eu il iubesc mult si nu il pot parasi pt nimic in lume. |
| dany |
07-05-2008, 09:01 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Mariana |
09-05-2008, 02:59 PM
|
|
Nu ma supar Dany, de aceea am si intrat pe acest forum, pt discutii deschise si cat mai multe sfaturi.
Problema sotului meu e simpla, nu e nici singurul la parinti dar cand el avea 10 ani socrii mei au fost pt 2 ani plecati amandoi in Libia (trimisi da la locul de munca al socrului meu) si parerea mea este ca el a suferit mult sa nu isi vada parintii doi ani, au stat in grija bunicilor. Am nevoie de sprijinul vostru. Dupa nastere fata meu a avut la ochisorul drept canalul lacrimal infundat, dupa mai multe interventii am reusit sa rezolvam aceasta problema. Mai tarziu (acum 2 ani) mergand la un control oftalmologic cu ea sa ne spuna medicul ca are o problema la ochi din nastere si nu vede cu dreptul de cat 10% si nu se va putea rezolva in nici un fel. De atunci am tot fost pe la medici care ne-au spus aceeasi chestie. In toamna am fost si la un medic de la Ploiesti care ne-a spus ca ar putea avea sanse de rezolvare si ne-a trimis la clinica Oculus din Bucuresti unde am facut un ecograf. Acolo am fost programati pt un consul ieri (trbuia sa treaca mai mult timp). Ieri am fost acolo si in urma consultatiei si a inca unui ecograf ne-au spus inca o data ce nu avem ca sa ii facem fetei, nici acum nici mai tr si nici nu o va putea ajuta ochelarii (vede exact la fel ca si cu ochiul liber) sau lentile de contact, si nici vreo operatie dar totusi ne-a spus va venim si alta data sa ne vada totusi si chirurgul de acolo. Ma rog la Dumnezeu, si sper tot timpul ca sa se intample un miracol. |
| Cherie |
09-05-2008, 08:58 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.700 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Multa sanatate fetitei tale Mariana!
-------------------- |
| camvalmy |
09-05-2008, 09:32 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 127 Inscris: 14-03-2008 Membrul Nr.: 791 Sex: Feminin |
Cat despre al meu... era si el mamos inainte dar cand a vazut cum s-au schimbat toti de cand s-a hotarat sa se insoare, chiar si mama lui,a inceput sa tina mult mai mult cu mine. Noi stam la 2 case de parintii lui, eram vecini cand ne-am indragostit, si de cand ne-am mutat nici macar nu-l suna sa il intrebe cum o duce sau daca are probleme si de ce nu trece pe la ei. se complac sa nu-l vada cu saptamanile daca el nu trece pe la ei. pe mine asta ma deranjeaza tare pt ca atunci cand m-am mutat la inceput cu el mama ma obliga practic sa trec zilnic pe la ea si daca nu treceam ma suna si ma certa, imi zicea ca poate sa moara omul si pe mine nu ma interseaza. si bani imi dadeau cand m-am luat la inceput cu iuby ca sa ma ajute si masa sau tasu nu ne-au intrebat decat dupa ce a avut iuby o cearta cu ei si le-a reprosat ca nici nu-i interseaza daca el are cu ce lua paine- fusese cam asa intamplarea: eu cautam sa ma angajez la inceputul verii trecute si salariul lui nu prea ne ajungea, dar ei fusesera la mare si cand s-au intors si-au luat microunde si incepusera sa se laude la iuby ca au bani si au facut atatea; iar noi nu mai avem decat vreo 2 sute in casa. l-a durut rau asta si dupa cateva zile nu a mai rezistat si a izbugnit fara sa-l indemn eu la nimic. Sunt multe faze din astea dar nici nu vreau sa mi le amintesc acum Danyhoney Hai ca m-am intins mult... sper sa nu te supi pe mine Mariana -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMnaX4K/]
![]() [/url] |
| Sexymom |
10-05-2008, 02:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.855 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mariana, speranta moare ultima, eu cred ca la cat de repede avanseaza acum stiinta o sa se rezolve problema fetitei tale. Poate ar trebui sa te interesezi undeva daca nu exista o tara in care sa se poata rezolva intr-un fel problema.
Sunt alaturi de tine -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Mariana |
12-05-2008, 03:19 PM
|
|
Buna fetele.
Scuze pt zilele de lipsa. Am avut un we f incarcat: sambata an lucrat de dimineatza (6(mai bine zis m-am trezit la 5 cu naveta)-14), am cautat prin magazine un sutien bleo si bine inteles fara sanse (aveau numai numere mici), apoi am venit acasa in cea mai mare graba, am facut un dus si apoi m-am pregatit de botezla care am ajuns pe la 18 si am plecat pe la 21 ca trebuia sa mergem la o nunta. Ieri am fost la botez unde am ajuns pe la 12 jumatesi parintii copilului nu ne-a lasat sa plecam decat ultimi ca sa recuperam seara precedenta. Azi la 5 cand a sunat desteptarea abia m-am ridicat din pat si nu am rezistat decat cu 2 cafele si mai mult dormind pe mine, iar acum vreau sa dorm macar 2 ore. Stiu ca stiinta avanseaza dar ne-a spus ca de obicei ce e din nastere nu se repara si la fata mea asa ceva este. Ma bate gandul sa incerc si o consultatie in afara tarii dar unde? nu am nici cea mai mica idee, si ca sa cheltui banii si sa imi dea iarasi acelasi raspuns nu prea ma incanta ca pe unde am fost nu ne-a zis nimeni ca s-ar putea rezolva asa, oricum aste[t sa vad ce zice si chirurgul de la Oculus si apoi vreau sa consult si un profesor universitar. Sexy spune-mi daca exagerez cu soacra-mea pe aici dar astfel ma mai descarc si eu, nu prea am cu cine sa vb si daca ii zic ceva sotului meu ma ia la zor ca e masa. Va Ps: incep sa ma pregatesc de sesiune. Apropo aici a inceput de cateva minute o ploaie torentiala tocmai potrivita pt somn. |
| Sexymom |
12-05-2008, 03:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.855 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mariana stai mai linistita, ca de asta suntem aici, ca sa ne sustinem reciproc.
Si eu mi-am varsat naduful de multe ori, dar nu despre soacra De ex. de azi numar zilele pana pleaca socrul meu acasa -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Mariana |
13-05-2008, 03:21 PM
|
|
Stiam ca aici voi gasi sustinerea de care am nevoie.
Azi a fost sotul meu cu fata la doctor, ca se plangea de dureri de spate si ni-sa spus ca e racita la lombosciatica, a luat tratamentul pe care a dat 50 de lei. Credeti-ma pe cuvant ca as vrea daca se poate sa nu mai aud cuvantul doctor in viata mea, dar cred ca am ajuns dependenta de ei. O zi buna in continuare la toate. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:05 PM |