![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
13-05-2008, 03:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
M-a coplesit povestea ta.Am trait si eu cu parintii/socri un timp,am crezut ca inebunesc.Acum stau cu chirie,dar sa stii ca-i cel mai bine
-------------------- |
| Mariana |
13-05-2008, 04:23 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Stii Aki, incerc sa nu ma gandesc la asta si sa il pisez la cap mereu ca nu as face decat sa ne certam si mai mult, dar totusi in sufletul meu sper sa ii se deschida ochii si sa vada situatia.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Mariana |
13-05-2008, 06:38 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Sexy am si o intrebare: ce e cu avertizarea aia de la profilul meu "Avertizare: < 0 ( ) 10 >"?
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
14-05-2008, 02:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.086 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Si mie mi se pare coplesitoare povestea ta... si ma lasa pur si simplu fara cuvinte. O mare
Avertizarea ce apare sub avatar nu o vezi decit tu, si daca e "0" inseamna ca nu ai primit nici o avertizare pina acum. Daca faci ceva "rau" (dpdv al regulamentului), primesti avertizari, iar numarul lor apare acolo, 10 am impresia ca e maximum. Acum esti la '0 din 10'. -------------------- |
| aki |
14-05-2008, 01:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.288 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Stii Aki, incerc sa nu ma gandesc la asta si sa il pisez la cap mereu ca nu as face decat sa ne certam si mai mult, dar totusi in sufletul meu sper sa ii se deschida ochii si sa vada situatia. Sa nu fie prea tirziu,sa-ti mininci cei mai frumosi ani din viata linga ei.Ar trebui sa-ti atragi sotul de parte ta.Pune-l la incercare,lasa-l sa aleaga.Cred ca nu te-am suparat -------------------- |
| Mariana |
14-05-2008, 03:00 PM
|
In nici un caz Akisor, da-mi idei cum as putea sa il pun la incercare.
Credeti-ma ca am facut si fac tot posibilul sa il atrag cat mai mult de partea mea si uneori cred ca am reusit ca mai apoi sa realizez ca nu a fost decat o oaza in desert. Si sa imi iau viatza de la capat cu un copil nu e chiar usor, si sincer imi este si frica. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Mariana |
14-05-2008, 03:14 PM
|
Multumesc pt lamurire Ganesha, credeam ca am facut ceva rau de primesc avertizare.
In legatura cu situatia mea incerc sa aduc lucrurile macar in stadiul de liniste pt inceput apoi merg si mai departe. Vreau tot ce e mai bine pentru familia mea. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
14-05-2008, 06:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mariana eu sunt casatorita de 13 ani si ceva, intotdeauna am avut o casnicie perfecta.Cel putin asa au spus dovezile infinite din partea sotului meu.
Numai ca atunci cand vine un familiar in casa ( de ex.mama care sta cu lunile la noi si socrul la fel) viata noastra ia o alta intorsatura. Noi ne certam mereu, suntem amandoi obositi, satuli sa fim privati de intimitate.Parintii nostrii au maniile lor, tabieturile lor, sunt in varsta si mereu sunt pusi pe harta.Ce ma deranjeaza este ca sotul meu ma face sa tac cand tatal lui spune ceva, eu stiu ca nu are dreptate, sau se ia de mine fara motiv ca asa i s-a sculat.De data asta (7 luni la numar a trebuit sa ii suport in casa).Isi dau cu parerea despre cum sa crestem copii, ce trebuie sa facem cu ei, cum sa ii educam...se baga in viata noastra. Eu care sunt o persoana foarte directa si nu ma abtin sa spun ceea ce cred si cum vad lucrurile ( le-am spus de 100 de ori in fata ca eu sunt mama si le cresc cum vreau eu si deciziile sunt numai ale mele).Ne-a pus capac, eu una nu ma mai recunosc, si jur ca sunt o persoana foarte calma, asa de calma si de intelegatoare incat multi imi spun ca sunt indolenta, imuna la factori exteriori De asta spunem noi ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva trebuie sa imparti viata numai cu el.Sa te sacrifici 100% pt. aceea persoana. Nu il inteleg pe sotul tau.de ce se simte obligat sa stea cu mama lui? cu ce il tine legat de ea? chiar nu simte ce bine este cand sunteti numai voi 3? Eyu mai am 3 zile si sper sa imi recuperez tot timpul pierdut alaturi de sotul meu si printesele mele minunate. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| aki |
15-05-2008, 07:47 AM
|
In nici un caz Akisor, da-mi idei cum as putea sa il pun la incercare. Credeti-ma ca am facut si fac tot posibilul sa il atrag cat mai mult de partea mea si uneori cred ca am reusit ca mai apoi sa realizez ca nu a fost decat o oaza in desert. Si sa imi iau viatza de la capat cu un copil nu e chiar usor, si sincer imi este si frica. Eu iti inteleg foarte bine starea ta.Ti-i frica sa ramii de una singura cu copilul...Asta motivul pentru care mai stai cu el.Dar sa stii ca e mai bine de cit sa-ti minince ei cei mai frumosi ani din viata.Sa imbatrinesti si sa realizezi ca nu ai inteles nimic din viata.Viata si asa e foarte scurta si uneori greu de trait,dar baremi cind ti-o faci insuportabila singura.Cind se va petrece soacra ta Eu am ramas de una singura cu fetita in oras strain si cu chirie.Nici nu-ti mai spun ce de greu mi-a fost,dar am mers inainte.Fetele de pe saite imi stiu povestea(ne cunoastem de aproape 3 ani). Punei ultimatum,schimba-te si fii mai dura,sa vezi cum se va schimba,dar daca nu se va schimba sa nu te intristezi,dar sa fii fericita ca i-ai vazut fata reala.Daca te va iubi va veni dupa tine.Ajunge citi ani ai indurat certile si sa te faca de nimic,sa nu ai dreptul la cuvint in acea casa.Sa nu ai voie sa gatesti si tu ceva fara sfaturile soacrei.Cata-ti ceva cu chirie.O sa chletui mai multi bani,dar o sa fii cu sufletul linistit,sa stii ca va veni dupa tine daca te va iubi. Parintii tai sunt din acelas oras cu tine/socri?Sau ai putea pleca la parinti pe o perioada de timp.Daca chiar mare lucru nu o sa faci,o sa-l sperii macar.O sa stie ca se poate astepta la tine la orice. Ma scuzi,dar cred ca nu trebuie sa te grabesti cu al doilea copil Am spus ce am avut de spus,acum scuza-ma daca am zis ceva nu la locul lui -------------------- |
| Mariana |
15-05-2008, 02:13 PM
|
Nu Aki, am de ce sa ma supar pe tine, ba chiar iti multumesc pt sfaturi.
Azi am avut o zi ingrozitoare, a fost zi de salariu, am lucrat mai mult ca luna trecuta si ma asteptam sa iau mai mult la salariu dar de unde am luat mai putin, nici nu stiu ce sa platesc mai intai ca nu imi ajung de nimic, URAS LOCUL ALA DE MUNCA, dar in zona mea nu ai unde sa lucrezi in alta parte, am zis ca stau aici pana termin facultatea si apoi sa incerc ceva macar mai placut daca nu cu mai multi bani. Maine ma duc la sefa sa o intreb de ce asa (colegele mele au luat dublu). -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| aki |
15-05-2008, 03:21 PM
|
Bafta in orice ai face
-------------------- |
| Mariana |
15-05-2008, 03:30 PM
|
Ca sa ma razbun pe situatia de fata mi-am luat un bidon de cola si o cioco mare (300g), nu am cum sa le termin azi dar macar ma desfat cu ceva dulce. Sunt si singura acasa fata e la mama iar sotul e la munca pana maine dim iar eu nu am chef sa ies din camera sa dau ochii cu soacra asa ca imi fac de lucru la calculator.
Mii -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
15-05-2008, 03:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.086 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ca sa ma razbun pe situatia de fata mi-am luat un bidon de cola si o cioco mare (300g), nu am cum sa le termin azi dar macar ma desfat cu ceva dulce. Asta nu e desfatare, si nici pe situatie nu te razbuni, te razbuni pe tine insati. Dupa ce ca situatia nu e roza, nu-ti mai face rau singura. -------------------- |
| buretel |
15-05-2008, 04:10 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Nici nu stiu ce sa zic, eu am o relatie excelenta cu socrii, nu as putea sa fiu obiectiva. Uneori cand citesc asemenea povesti cu soacre mi se pare ireal ca se comporta asa... Multa putere sa reusesti sa schimbi lucrurile Si sper sa gasesti o rezolvare si pt fetita ta, nu se poate sa nu fie, medicina avanseaza uimitor. -------------------- |
| Mariana |
16-05-2008, 03:11 PM
|
Vreau sa ma apuc de slabit, ca astazi sotul meu mi-a facut complimentul ca sunt grasa si ca trebuie sa ma apuc de slabit ca nu prea mai arat bine (163 cm si 61 kg). As vrea sa incerc dieta de 90 de zile dar nu pe toata, crede-ti ca ar fi potrivita sau sa incerc alta, pe care anume sa o incep, si pe unde anume gasesc detaliile dietelor?
Pe cuvantul meu ca imi trebiua un impuls din asta ca altfel nu ma ambitionam sa fac ceva cu mine dacet cand era cam tarziu, nu stiu cand aveam de gand sa ma trezesc. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:58 PM |