left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

26 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Marinush seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 16-05-2008, 03:29 PM
Mesaj #61

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Mariana, e o prostie dieta aia! De ce nu incerci ceva sanatos? Citeste Weight Watchers sau Monti. pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ramo
mesaj 16-05-2008, 03:54 PM
Mesaj #62

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.048
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Da de ce e o prostie asa de mare? )).gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Mariana
mesaj 16-05-2008, 04:10 PM
Mesaj #63

Veverita

Raspunsuri: 728
Inscris: 20-06-2007
Din: O comuna la malul Dunarii...
Membrul Nr.: 315
Dispozitie: Melancolica, romantica...

Inca nu m-am hotarat ce dieta sa incep, dar pana maine dimineata trebuie sa o fac, de maine intru la dieta, o sa imi pun si un tiker.
Ramo spune-mi si mie cu iti este cu dieta, functioneaza? pupic.gif

Nessie nu cred ca as putea sa tin dietele recomandate de tine , le am citit dar dat fiind faptul ca locuiesc cu socrii la masa sunt intr-un fel obligata sa mananc mancare gatita de ea si sa ma apuc eu acum sa imi fac separat imagineaza-ti ce scandal ar iesi, sigur mi-ar spune ca ne-am separat de ei, asa daca nu mananc mancare gatita sau fac ceva mai usor si diferit nu va mai zice mare lucru si nici nu va avea motiv prea mare de cearta. Mistourile pe baza mea sunt constienta ca vor fi nenumarate si super suparatoare dar voi incerca sa le ignor.
pupic.gif hug.gif

--------------------
ImagineImagineImagineImagine

Imagine Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 16-05-2008, 04:11 PM
Mesaj #64

Taz

Raspunsuri: 3.086
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 03:54 PM) *

1) E o dieta "gaselnita", care nu are nici un fundament stiintific si logic, daca-mi explici tu mie cum anume se declanseaza procesul de ardere a grasimilor in 'dieta' asta, eu ma fac fanul ei cel mai infocat lol.gif (dar nu-mi zi: am slabit cu ea, adica... s-a miscat cintarul, greutatea scazuta pe cintar NU inseamna neaparat slabire!!!!)

2) Apoi, e plina de GRESELI, daca ceva e gresit din start (erori conceptuale ATIT de grave), cum poti crede in restul de informatii si promisiuni?

3) nu exista diete! intr-o faza de inceput a pierderii grasimii corporale sau atunci cind sint foarte multe kg inn joc, poate functiona. In rest... singura solutie de durata e schimbarea stilului de viata. Trebuie sa slabesti mincind in acelasi stil in care te vei mentine, altfel nu exista mentinere.

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Nessie
mesaj 16-05-2008, 04:22 PM
Mesaj #65

Lama

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 04:54 PM) *

Pai sa-ti dau un citat din meniul tau
CITAT
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- paste cu ketchup;
CINA
- 3 globuti inghetata;
- 4 buc cioc amaruie.

Ti se pare un meniu de dieta sanatoasa? doh.gif 520 cal/zi? Ma mir ca nu cazi din picioare!

Si ca sa iti fie mai usor, iti calculez si caloriile folosind tabelul de la noi de pe site
Imagine

Faza cu "ziua de carbohidrati, ziua de fructe, ziua de legume" )).gif e de rasu'-plansu' cum cineva poate sa spuna asa ceva. wacko.gif

give_rose.gif Multumesc de ajutor, Ganesaha! Ai exprimat mai bine ce vroiam sa spun si eu. laugh.gif

CITAT(Mariana @ 16-05-2008, 05:10 PM) *
Nessie nu cred ca as putea sa tin dietele recomandate de tine , le am citit dar dat fiind faptul ca locuiesc cu socrii la masa sunt intr-un fel obligata sa mananc mancare gatita de ea si sa ma apuc eu acum sa imi fac separat imagineaza-ti ce scandal ar iesi, sigur mi-ar spune ca ne-am separat de ei, asa daca nu mananc mancare gatita sau fac ceva mai usor si diferit nu va mai zice mare lucru si nici nu va avea motiv prea mare de cearta. Mistourile pe baza mea sunt constienta ca vor fi nenumarate si super suparatoare dar voi incerca sa le ignor. pupic.gif hug.gif
Mariana, inseamna ca nu ai citit bine dietele.

Exact de asta ti le-am recomandat, ca poti manca ce vrei, trebuie sa urmaresti anumite principii. Si nu sunt greu de urmarit dupa ce te inveti cu ele. Zici ca trebuie sa mananci mancare gatita etc, dar cum vrei sa tii o dieta care iti spune negru pe alb fix ce trebuie sa mananci, asa cum e dieta de 90 de zile?

--------------------
+Quote Post
Ramo
mesaj 16-05-2008, 05:16 PM
Mesaj #66

Jaguar

Deci...................
Mariana, mie imi place mult dieta asta sau ce o fi. Daca crezi ca o poti tine, incearc-o.
Nessie.....nu am mancat 520 de calorii....nu stiu de unde le-ai scos. Eu nu am pus gramajele. Si oricum ti-au iesit 753 nu 520. Paste am mancat mai mult de 200 de grame. Ma rog, ce importanta are? Eu ma simt f bine cu, celelalte fete care o mai tin, la fel....
Ganesha, e un fel de Monti, macar invatam cum sa nu combinam alimentele, si eu zic ca tot e bine....daca am face asta si pe viitor. Mai are importanta ce anume declanseaza procesul de ardere al grasimilor, atata timp cat CHIAR se slabeste cu ea????
Uite ca pe noi, astea care avem mai mult de dat jos, nu ne mai intereseaza CE declanseaza si faptul ca DA declanseaza.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, nu asta a fost intentia.

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 16-05-2008, 05:25 PM
Mesaj #67

Taz

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 05:16 PM) *

Mai are importanta ce anume declanseaza procesul de ardere al grasimilor, atata timp cat CHIAR se slabeste cu ea????
Uite ca pe noi, astea care avem mai mult de dat jos, nu ne mai intereseaza CE declanseaza si faptul ca DA declanseaza.

Pai tocmai asta e ideea ca NU declanseaza ARDEREA grasimilor. Ce vezi tu pe cintar e altceva, nu grasimi arse. If it smells like a rose, and looks like a rose, it doesn't necessarily mean IT IS a rose! salut.gif

Iar comparatia cu monti e total deplasata. Iar monti... mai bine-l lasam deoparte pe nenea Pacalici. )).gif

Daca cineva ti-ar zice tie: "azi dimineata am condus cu elicopterul pe autostrada", ai mai pune pret pe restul cuvintelor lui? Nu, pentru ca e o eroare grava de concept, si-ai zice ca ala e dus cu pluta.

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 05:16 PM) *

macar invatam

SI ce mai invatam? Ca macronutrientii sint: lipide, proteine, LEGUME, CARBOHIDRATI, FRUCTE? lol.gif Nu te supara, da' mie asta nu-mi iese din cap. Numa' sa nu uitam sa-i alternam lol.gif

--------------------

Overall:

Imagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Ramo
mesaj 16-05-2008, 05:28 PM
Mesaj #68

Jaguar

Oricum nu este o dieta anume care sa se potriveasca la toata lumea. S-ar putea ca aceasta dieta sa nu functioneze la altii. Nu stiu ce declanseaza da declanseaza ceva......slabesti cu aceasta dieta.
Nu vreau si nu am de ce sa ii iau apararea acestei diete, dar noi, cele care o tinem, ne simtim bine cu ea si slabim. De fapt asta vroia Mariana sa afle.

--------------------
+Quote Post
Mariana
mesaj 16-05-2008, 05:30 PM
Mesaj #69

Veverita

Fetelor va rog sa nu va mai certati, nu voi tine dieta de 90 de zile, am gasit alta dieta care are in jur de 1200cal pe zi si e foarte buna in combinatie cu putin sport, aceasta dieta am gasit-o urmand semnatura lui Nessie.
Ce parere aveti despre ea Ziua 1

Mic dejun:

1 ceasca (150 ml) de iaurt 0,1% grasime cu
cereale integrale la alegere dintre grau, ovaz, secara
cafea sau ceai fara zahar
Gustare:

1/2 ceasca de fructe (de padure, capsuni, visine) amestecate cu o ceasca de lapte cu 0% grasime
Pranz:

2 felii de paine din grau integral
1 conserva de ton in apa
o salta (3 rosii mici, 1 castravete mic, 3-4 frunze de salata) cu 1 lingurita de ulei si zeama de la 1/2 de lamaie.
Gustare:

o banana medie
Cina:

100g piept de pui (fara piele, fara oase) facut pe gratar sau intr-o tigaie antiaderenta
o ceasca de orez brun fiert
Ziua 2

Mic dejun:

2 felii de toast cu 2 lingurite de gem dietetic
1/2 ceasca de coctail de fructe din conserva
2 linguri de smantana slaba pentru salata de fructe
Gustare:

o banana medie
Pranz:

100g piept de pui (fara piele, fara oase) facut pe gratar sau intr-o tigaie antiaderenta
1 cartof mediu fiert sau copt
1 fruct mediu (mar, para, piersica etc)
Gustare:

4 crackeri din faina integrala
Cina:

150 g friptura de vitel la cuptor
legume fripte intr-o tigaie antiaderenta: o ceasca ciuperci maruntite, 1/4 de ceapa, 2 lingurite de ulei de masline, 1 ceasca de alte legume la alegere aruntite. (poti folosi 200g legume congelate)
Ziua 3

Mic dejun:

un ou fiert tare
2 felii de toast cu 1/2 lingurita de unt
o ceasca de lapte degresat
1 fruct
Gustare:

o portocala
Pranz:

100 g piept de curcan sau sunca presata slaba
2 felii de paine din faina integrala
2 morcovi sau 1 cartof mare fiert
Gustare:

un cracker
un fruct mediu
Cina:

2 cesti de paste fierte
1/2 ceasca cu sos de spaghete fara carne
1 ceasca ciuoperci
2 lingurite de ulei de masline
Day 4

Mic dejun:

1 covrig
1 lingura de branza slaba
1 rosie
Gustare:

200 g iaurt cu 0% grasime
Pranz:

supa de pui sau de vita
2 felii de paine integrala
Gustare:

1 fruct
Cina:

1 lingurita ulei de masline
o salata verde
1 ceasca de fasole verde gatita
Ziua 5

Mic dejun:

toast cu branza - Incalzeste la microunde 1 felie de paine din faina integrala cu 1/4 ceasca cu braza degressata
1/2 grapefruit
1 pahar de lapte degresat
Gustare:

1 fruct
Pranz:

200 g legume fripte (poti folosi legume congelate)
2 rosii
Gustare:

4 crackeri
Cina:

200 g piept de pui la cuptor cu 100 g ciuperci si 50g sunca slaba
o salata mica
Ziua 6

Mic dejun:

omleta din 2 oua
1 cafea fara zahar
Gustare:

o ceasca de fructe maruntite
2-3 linguri de smantana slaba
Pranz:

6 ciuperci umplute
o salata mica
Gustare:

un sandwich cu ton: 2 lingurite de ton maruntit, 2 frunze de salata verde, 2 felii de rosii si 2 felii de paine integrala
Cina:

100g peste alb fript
o salata
Ziua 7

Mic dejun:

o cafea neagra
2 felii de paine integrala
2 lingurite de unt
2 lingurite de dulceata dietetica
Gustare:

1 ceasca de branza degresata dulce, 1/2 ceasca de fructe si 2 nuci maruntite
Pranz:

200 g pui gatit pe gratar sau la cuptor
2 cesti de legume friptesau 2 cartofi copti
1 lingura de ulei de masline
Gustare:

1 ceasca de fructe
Cina:

o salata din: 2 cartofi fierti, 1 ou fiert tare, 5 masline, 1/2 ceapa si 2 linguri de ulei de masline

--------------------

Imagine Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 16-05-2008, 05:31 PM
Mesaj #70

Jaguar

Da chiar nu ne certam )).gif speeeeeeeeeeer.

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 16-05-2008, 05:34 PM
Mesaj #71

Taz

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 05:28 PM) *

Oricum nu este o dieta anume care sa se potriveasca la toata lumea. S-ar putea ca aceasta dieta sa nu functioneze la altii. Nu stiu ce declanseaza da declanseaza ceva......slabesti cu aceasta dieta.
Nu vreau si nu am de ce sa ii iau apararea acestei diete, dar noi, cele care o tinem, ne simtim bine cu ea si slabim. De fapt asta vroia Mariana sa afle.

DIn ce scrii, se pare ca n-ai citit deloc ce am zis eu zi Nessie sorry.gif E vorba de o eroare stiintifica mare si babana. Daca tu nu vrei sa o vezi sau sa o bagi inseamna, asta nu inseamna ca ea nu exista. Despre asta vorbim aici, nu despre cum se misca acele de la cintar, alea nu inseamna nimic, salbitul NU E EGAL cu kg mai putine!!!! Daca pe Mariana o intereseaza sa aiba mai putine kile si nu sa SLABEASCA, atunci... da, i-ai raspuns la intrebare. Daca o intereseaza sa slabeasca, atunci i-a raspuns tabara... adversa la intrebare lol.gif give_rose.gif

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 05:31 PM) *

Da chiar nu ne certam )).gif speeeeeeeeeeer.

Speri bine )).gif pupic.gif

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 16-05-2008, 05:37 PM
Mesaj #72

Lama

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 06:16 PM) *
Nessie.....nu am mancat 520 de calorii....nu stiu de unde le-ai scos. Eu nu am pus gramajele. Si oricum ti-au iesit 753 nu 520. Paste am mancat mai mult de 200 de grame. Ma rog, ce importanta are? Eu ma simt f bine cu, celelalte fete care o mai tin, la fel....
Meniul de aici l-am luat. Ai dreptate, sunt 753 de calorii! M-am uitat pe coloana gresita. Bine ca am pus poza. doh.gif Oricum, 100g paste erau nefierte. La fiert isi maresc mult greutatea si volumul. Toate cantitatile sunt aproximate .

Nu superi pe nimeni, nici noi nu vrem asta, evident. give_rose.gif Discutam, ne spunem parerea, ca doar asa invatam, una de alta.

Ideea despre dieta asta, pe care vroiam sa o scot in evidenta (si cred ca si Ganesha) e ca slabesti pentru ca reduci numarul caloriilor pe care le mananci zilnic, nu pentru ca e vreo dieta minune. La fel cum tu ai slabit inainte cu numaratul caloriilor, slabesti si aici, doar ca mananci mai nesanatos (vezi ciocolata, inghetata si numarul caloriilor mult scazut sunt necesarul unui organism sa functioneze normal).

--------------------
+Quote Post
Mariana
mesaj 16-05-2008, 08:18 PM
Mesaj #73

Veverita

La ora asta familia mea e la masa dar eu nu am vrut sa fiu pe acolo sa am ispita pe langa mine, am mancat pe la 6-7 putina branza cu ceapa verde si paine.
pupic.gif

--------------------

Imagine Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 17-05-2008, 01:29 PM
Mesaj #74

Lama

Raspunsuri: 5.288
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut draguta.Nu as zice ca esti grasa la inaltimea ta,dar deacum cum crezi tu,trebuie sa te simti bine in pielea ta pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-30.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 61,8 kg
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Mariana
mesaj 17-05-2008, 03:03 PM
Mesaj #75

Veverita

sincer nici eu nu ma simteam prea bine in actuala mea piele, dar totusi imi trebuia un impuls.
Azi am mancat putina branzica cu o rosie si putina paine, o banana, o jumatate de mar, am baut apa, dar..............cand am iesit de la munca am trecut pe langa fornetti si nu am rezistat mi-am luat 200g de saratele pe care le-am mancat, dar............mi-am acordat 2 zile de acomodare si apoi nu mai iert greseli asa mari, mai mici si rare mai da.
pupic.gif give_rose.gif

--------------------

Imagine Imagine
+Quote Post

26 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:41 PM