![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
07-08-2007, 08:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.694 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Buna fetelor!
Cum vechea masina a decedat e musai sa iau alta. M-am uitat ce m-am uitat si m-am decis, peste cateva zile ma duc sa o cumpar ASTA ESTE Ce parere aveti? Mai are careva? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| uka |
07-08-2007, 08:15 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
este exact masina la care m-am uitat si eu in carrefour ieri, k trebuie sa ne luam si noi la brasov, ca nu mai avem. mie mi-a placut k are si afisaj
Acest mesaj a fost editat de uka: 07-08-2007, 08:15 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
07-08-2007, 08:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.694 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
este exact masina la care m-am uitat si eu in carrefour ieri, k trebuie sa ne luam si noi la brasov, ca nu mai avem. mie mi-a placut k are si afisaj a da? Si acolo cat era? Mie mi s-a parut cea mai ok la banii astia. Ce nu imi place la ea este ca are cuva din duraprop ( habar nu am ce e ala) si tamburul din inox. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Nessie |
07-08-2007, 08:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
e super la caracteristici si programe. Nu imi dau seama din poza daca e slim sau nu.
-------------------- |
| Anna |
07-08-2007, 08:27 PM
|
e super la caracteristici si programe. Nu imi dau seama din poza daca e slim sau nu. aaa..nu stiu exact la ce te referi cand zici daca e slim sau nu. e..normala Oricum am loc pe hol langa baie exact pt ea..in locul celei vechi. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Ama.ro |
07-08-2007, 08:55 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 294 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Anna, eu am parere buna despre masinile whirpool, si a mea tot cu cuva duraprop e...dupa ce am luat-o am auzit tot felul de chestii, cum ca daca nu e din inox crapa in cativa ani.Nush ce sa-ti zic..eu o am de 5 ani si n-a crapat cuva.Masinile Ardo au ..parca..cuva din inox.
-------------------- ![]() |
| Nessie |
07-08-2007, 10:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
aaa..nu stiu exact la ce te referi cand zici daca e slim sau nu. Daca ai locul aranjat deja e bine. Eu o vroiam in baie, dar o masina normala nu intra pe usa de la baia asa ca am fost nevoita acum 3 ani sa dau niste bani in plus si sa iau una subtirica.e..normala Oricum am loc pe hol langa baie exact pt ea..in locul celei vechi. -------------------- |
| Anna |
07-08-2007, 10:55 PM
|
Anna, eu am parere buna despre masinile whirpool, si a mea tot cu cuva duraprop e...dupa ce am luat-o am auzit tot felul de chestii, cum ca daca nu e din inox crapa in cativa ani.Nush ce sa-ti zic..eu o am de 5 ani si n-a crapat cuva.Masinile Ardo au ..parca..cuva din inox. Ama Yupii Oricum din ce am inteles toate modelele de acum de la Whirpool au cuva din duraprop. Nessie la mine are casutza ei deja -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| axe10 |
08-08-2007, 07:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mie mi se pare ok...oricum ai garantie...si nu o tii o viata. E misto si ca are clasa A+ ca altfel se invarte contorul, mama-mama....
-------------------- ![]() |
| dulcikatty |
08-08-2007, 08:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.601 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Fata, masina mea este identica si la fel. O am de 2 ani si functioneaza foarte bine. Este silentioasa si consuma putin. Cumpar-o cu incredere!
|
| Maybeline |
08-08-2007, 09:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.222 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Cel mai important lucru la masina asta este ca iti da Ariel gratis
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| Anna |
08-08-2007, 10:21 AM
|
Cel mai important lucru la masina asta este ca iti da Ariel gratis cand i-am zis lu Raducu de masina asta a zis ca de aia o cumpar Ti-l trimit tie Fata, masina mea este identica si la fel. O am de 2 ani si functioneaza foarte bine. Este silentioasa si consuma putin. Cumpar-o cu incredere! Mie mi se pare ok...oricum ai garantie...si nu o tii o viata. E misto si ca are clasa A+ ca altfel se invarte contorul, mama-mama.... Dap are 2 ani garantie. Ce mai! Maine ma duc s-o iau...sa vad cand are tata timp Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 08-08-2007, 10:21 AM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Maybeline |
08-08-2007, 10:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.222 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Apoi astept Arielul ala
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| sunshine |
09-08-2007, 01:36 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 64 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
Si masina mea de spalat este tot aceeasi marca, Whirpool, dar este cu incarcare verticala...ce pot spune, e ca e o marca f buna, nu am avut nici o problema cu ea de 4 ani de cand o am....
Iar cea pe care ai ales-o are o gramada de functii, mi se pare f faina, cred ca vei face o investitie buna. -------------------- |
| Anna |
14-08-2007, 11:01 AM
|
Si masina mea de spalat este tot aceeasi marca, Whirpool, dar este cu incarcare verticala...ce pot spune, e ca e o marca f buna, nu am avut nici o problema cu ea de 4 ani de cand o am.... Iar cea pe care ai ales-o are o gramada de functii, mi se pare f faina, cred ca vei face o investitie buna. Ms Sushine Am spalat aseara cu ea, de fapt ai mei au spalat -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:32 PM |