left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
left > Masina la 7.000 de euro seperator Optiuni V right
alex25
mesaj 26-11-2006, 11:31 PM
Mesaj #16

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 867
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Sergiu, suna destul de tentant 3.000 euro pentru un A4, dar trebuie sa imi pun intrebari; cel mai important: in Irlanda nu are nevoie de masina? De ce nu o ia cu el? N-as vrea sa dau peste o masina cu probleme (legale) si viteza cu care o vinde tipul si la pretul asta ma cam pun pe ganduri...

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sergiu
mesaj 27-11-2006, 08:34 AM
Mesaj #17

Amiba

Raspunsuri: 11
Inscris: 21-07-2006
Membrul Nr.: 64

CITAT(alex25 @ 27-11-2006, 01:31 AM) *

Sergiu, suna destul de tentant 3.000 euro pentru un A4, dar trebuie sa imi pun intrebari; cel mai important: in Irlanda nu are nevoie de masina? De ce nu o ia cu el? N-as vrea sa dau peste o masina cu probleme (legale) si viteza cu care o vinde tipul si la pretul asta ma cam pun pe ganduri...

Si eu mi-am pus multe semne de intrebare , dar cred ca cel mai reusit e sa o vezi cu ochii tai , cred ca problema care te framinta pe tine ca ar avea ceva probleme legale se poate rezolva foarte usor , mergind cu masina la politie sa faceti un control , el motiva ca vinde masina ca pleaca in Irlanda si acolo condusul are alt sens .
salut hi.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

alex25
mesaj 27-11-2006, 10:40 PM
Mesaj #18

Nevastuica

Raspunsuri: 867
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12

Nu stiu ce sa-ti spun, Sergiu, pare mult prea "teapa" smile.gif si eu am foarte putin timp in timpul saptamanii. Multumesc, oricum, pentru idee.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
tmanbone
mesaj 28-11-2006, 12:07 AM
Mesaj #19

Veverita

Raspunsuri: 577
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

CITAT(Sergiu @ 25-11-2006, 10:47 PM) *
... mie acum citeva zile mi-a propus cineva din Italia sa-mi vinda un audi A 4 universal cu 3000 euro , e din 2001 si are doar 75000 km la bord , el il vinde din cauza ca se muta in dublin Irlanda , daca te intereseaza asta poti sa-mi dai un mesaj pe privat , pe nick-ul lui aki ca ea intra mai des ca mine , da-mi mess tau si eu vorbesc cu el daca nu a vindut masina sa te contacteze pe messenger . salut floare.gif
lol.gif

Scuze Sergiu, nu-i la adresa ta. Cititi aici (posturile 2&3). A4 la 3000E si din 2001, si cu 75k la bord... astea's vise.

salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
honey79
mesaj 29-11-2006, 10:30 AM
Mesaj #20

Marmota

Raspunsuri: 1.095
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84
Sex: Feminin

Desi nu sunt experta in ale masinilor, vin si eu cu o parere.
Ceea ce spune Sergiu.... referitor la masini bune, ieftine si din ani nu prea... indepartati biggrin.gif... e foarte adevarat.
Acum, nu vorbesc neaparat despre Audi-ul A4... insa, DA , gasesti masini foarte bune in Germania, la preturi pana in 5.000 de euro.
Cel putin in zona unde locuiesc eu, ....si multi alti americani, in momentul in care li se termina contractul de sedere aici, isi vand totul, pe sume modice. De la tv-uri pana la masini.
Stiu un coleg de-al sotului, care a vandut un Ford Ka pe 1.300 de euro, doar pentru ca pleca in 2 saptamani si trebuia sa scape de masinuta.
Sigur, si-ar putea-o lua cu ei , pe unde pleaca.... insa, transportul e destul de scump , deci.. nu se merita pentru ei.
Bafta in cumpararea masinii pe care o vrei, la pretul dorit.

Acest mesaj a fost editat de honey79: 29-11-2006, 10:31 AM

--------------------
+Quote Post

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:12 PM