![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
02-02-2007, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am incercat o multime de masti pentru ca nu merg la cosmetica si prefer sa ma ingrijesc acasa. Am luat de la toate firmele mari si mici de cosmetice, am folosit masti naturale preparate in casa, dar parca in ultima vreme nu mai stiu cum sa scap de cosulete.
![]() cumparata ... din Mega Image -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
02-02-2007, 09:48 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.732 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Eu folosesc apa oxigenata (dar nu stiu cat e de buna pentru ten
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
02-02-2007, 09:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| michelle |
02-02-2007, 11:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.977 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu folosesc cutaden. E pt funduletele iritate ale bebelusilor, dar usuca si acneea. Reduce si roseata, ca pe mine asta ma intereseaza de fapt.
Un antibiotic natural e si mierea, dar eu nu am incercat-o pe fata -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| _noni_ |
03-02-2007, 01:15 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 886 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Nessie, incearca chestia asta numita AKNEIL - este o crema pe baza de plante care nu numai ca usuca cosurile, dar le si vindeca si inlatura formarea altora. eu am cumparat-o impreuna cu pastilele, care sunt tot pe baza de plante, si se iau cate 2 pe zi. acum, dupa o luna de tratament mi se pare ca sunt super ok, am tenul curat desi sunt cu diferite nationalitati pe cap
cred ca se gaseste in mai multe farmacii - eu parca am luat-o din HelpNet, din Sibiu. sper sa-ti ajute! Acest mesaj a fost editat de _noni_: 03-02-2007, 01:16 PM -------------------- |
| romanitza |
03-02-2007, 03:15 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 104 Dispozitie: lenesa..ca mai mereu Sex: Feminin |
eu folosesc Dalacin solutie 1% ,e un flacon cu un antibiotic anume pentru eruptiile acneice,usuca un cos in 24 de ore,costa 11 euro in farmaciile de aici .,dar cred ca se gaseste peste tot...
|
| uka |
03-02-2007, 04:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
CUmnatei mele ia fost recomandat k dupa fiecare demachiere, seara sa isi dea cu vata cu spirt p fata...eu nush...eu fol o spuma d spalat p fata care imi face f bine
-------------------- |
| romanitza |
03-02-2007, 07:27 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 104 Dispozitie: lenesa..ca mai mereu Sex: Feminin |
am auzit ca si cremele cu ihtiol sint foarte bune...eu n-am folosit ,asa ca nu pot sa spun din experienta...
|
| julyalina |
03-02-2007, 09:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
CUmnatei mele ia fost recomandat k dupa fiecare demachiere, seara sa isi dea cu vata cu spirt p fata...eu nush...eu fol o spuma d spalat p fata care imi face f bine nu e bine sa dai cu spirt pe fata ! usuca foarte tare fata! si romanitza are dreptate. cremele cu ihtiol sunt foarte bune parerea mea este ca trebuie sa te duci la un medic dermatolog sau la cosmeticians si sa nu faci experiente cu dierite creme la care poti fi alergica sau nu. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 12:05 AM |