left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
left > Merg animalele in Rai?, Au animalele suflet? seperator Optiuni V right
Grace
mesaj 15-04-2008, 03:12 PM
Mesaj #16

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 118
Inscris: 19-05-2006
Membrul Nr.: 2
Sex: Feminin

CITAT(Ilie&Ioan @ 15-04-2008, 12:39 PM) *

Eu nu ma contrazic.Eu cred ca Sufletul,Duhul,Spiritul si Suflarea de viata au acelasi inteles;Sufletul oamenilor,care este asemenea lui DUMNEZEU dar mai mic,difera de cel al animalelor prin forma si poate si prin culoare.Am pus intrebari pentru ca vad ca se scrie ca animalele n-au suflet;citeste Biblia Crestin ortodoxa,Vechiul Testament,"Facerea",cap.1,versetul 30.In ceea ce priveste existenta in Rai a animalelor citeste "Facerea",cap.2,versetele18,19,20.

Intrebare: ce intelegi prin faptul ca sufletul oamenilor este mai mic?

Am citit versetele, dar nu mi se pare ca ar avea relevanta, pentru ca la vremea aceea si omul traia in Rai, nu numai animalele. unsure.gif

--------------------
ImagineSuccess keeps You Glowing, But Only God keeps You Going!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ilie&Ioan
mesaj 16-04-2008, 04:10 PM
Mesaj #17

Amiba

Raspunsuri: 25
Inscris: 31-03-2008
Membrul Nr.: 838

CITAT(Grace @ 15-04-2008, 04:12 PM) *

Eu nu ma contrazic.Eu cred ca Sufletul,Duhul,Spiritul si Suflarea de viata au acelasi inteles;Sufletul oamenilor,care este asemenea lui DUMNEZEU dar mai mic,difera de cel al animalelor prin forma si poate si prin culoare.Am pus intrebari pentru ca vad ca se scrie ca animalele n-au suflet;citeste Biblia Crestin ortodoxa,Vechiul Testament,"Facerea",cap.1,versetul 30.In ceea ce priveste existenta in Rai a animalelor citeste "Facerea",cap.2,versetele18,19,20.

Am citit versetele, dar nu mi se pare ca ar avea relevanta, pentru ca la vremea aceea si omul traia in Rai, nu numai animalele. unsure.gif

Oamenii sunt Dumnezei asemenea lui DUMNEZEU,deci nu egali,caci nimeni nu poate sa-l egaleze pe DUMNEZEU. Asemanarea nu este totuna cu egalitatea.

Intrebari:
-Esti de acord ca animalele au suflet?
-Ce verdeata si ce animale existau pe pamant atunci cand DUMNEZEU l-a facut pe Adam?
-In ce loc de pe pamant a creat DUMNEZEU Raiul?
-Unde scrie in Biblia Crestin ortodoxa ca oamenii au fost creati si se inmulteau in Rai?
-De unde si-a luat femeie Cain?
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ilie&Ioan
mesaj 03-05-2008, 08:24 AM
Mesaj #18

Amiba

Raspunsuri: 25
Inscris: 31-03-2008
Membrul Nr.: 838

CITAT(Grace @ 15-04-2008, 04:12 PM) *

De ce nu-mi raspunzi la intrebari?
+Quote Post

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 07:16 AM