![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| andra_x02 |
07-10-2007, 03:35 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 18-09-2007 Membrul Nr.: 401 |
Cine imi zice si mie niste mesaje sau urari de "La multi ani", dar nu de genul iti doresc multa sanatate si fericire, caut ceva mai special. Va rog frumos.
|
| Nessie |
07-10-2007, 02:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Andra, citeste mesaje din cadrul forumului "Motive de sarbatoare" si sigur o sa gasesti ceva pe placul tau. Sincer sa fiu, eu as prefera sa primesc niste cuvinte scrise special pentru mine, nu copiate din alte carti, niste urari care sa se potriveasca cu dorintele mele de exemplu.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 03:02 AM |