![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Andreea-Rodica |
12-09-2006, 04:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.664 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Mie imi place locul meu de munca. Adica catedra, ca scoala in care am sa fiu profesor anul acesta este sub orice critica. Dar imi place meseria mea, imi place sa scornesc mereu ceva nou ca sa fac matematica mai atractiva pentru elevii mei. Nu sunt multumita de salariul meu, dar sper dupa ce voi avea avea si eu vechime, grade didactice, sa ma descurc mai bine. Pana atunci poate se mai misca ceva si in sistemul nostru de invatamant. Cu bune, cu rele eu nu ma vad facand altceva. Poate doar ca o completare, dar imi place sa fiu profesor.
-------------------- |
| alex25 |
12-09-2006, 06:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Eu sunt. Dar va povestesc mai tarziu. Ei? S-a facut mai tarziu -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
12-09-2006, 06:33 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Da... e tarziu... si inca nu am timp pentru posturi lungi... asa ca daca nu vrei sa te jignesc cu un post de 15 cuvinte, mai da-mi timp si o sa-mi astern ideile intr-unul mai lung.
Mersi pentru intelegere. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:35 PM |