![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
26-07-2007, 09:59 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Desi am fost intotdeauna (pana acum) impotriva medicamentelor "minune" pentru slabit, am decis sa fac si eu pasul asta incepand cu luna august. Am ales Metabol-ul, mi-a parut cel mai putin nociv.Am citit despre el, am intrebat la farmacii si, desi e scump (86 RON) am hotarat sa incerc 2-3 luni, impreuna cu o dieta relaxata.
Prietena fratelui meu ia deja de 2 luni si am slabit cam 10 kg, dar cu regim si miscare. A mai incercat cineva ? -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| michelle |
26-07-2007, 11:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.785 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Crengu, in primul rand bine ai revenit! Sper ca ai venit cu forte proaspete si cu vointa de fier
Nu am auzit despre Metabol, si nici nu m-am interesat intre timp. Insa as vrea sa punctez ca mentinerea e cea mai grea. Mare grija la ce se intampla dupa -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Eu. |
26-07-2007, 11:13 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
multumesc, Miha. sper si eu sa ma tina vointa ca e musai sa slabesc. pe al meu l-a pocnit rau ideea de bebe si a decis ca in 2 ani cand termin eu facultatea vrea sa avem un copil
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| uka |
26-07-2007, 02:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.814 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Nici eu nu am auzit de metabol, dar eu as vrea sa incerc clarinol...am auzit de bine de el, adica, ori slabesti, ori nu, nu are efecte secundare...
o sa vad eu... -------------------- |
| sunshine |
27-07-2007, 06:20 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 64 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
Desi am fost intotdeauna (pana acum) impotriva medicamentelor "minune" pentru slabit, am decis sa fac si eu pasul asta incepand cu luna august. Am ales Metabol-ul, mi-a parut cel mai putin nociv.Am citit despre el, am intrebat la farmacii si, desi e scump (86 RON) am hotarat sa incerc 2-3 luni, impreuna cu o dieta relaxata. Prietena fratelui meu ia deja de 2 luni si am slabit cam 10 kg, dar cu regim si miscare. A mai incercat cineva ? M-ai facut curioasa cu acest medicament si am intrat pe un alt forum sa citesc cate ceva despre el...am gasit informatii, dar parerile persoanelor care postau acolo erau impartite, la un moment dat chiar persoana care recomandase calduros acest medicament a renuntat la el, fara alte explicatii, desi pesoanele interesate ar fi vrut sa stie de ce a renuntat... Eu nu sunt pentru slabit cu ajutorul medicamentelor, dar nu vreau sa te influentez in niciun fel....cred ca o dieta sanatoasa si ceva miscare te vor ajuta mai mult decat pastilele.....Iti urez bafta si sa reusesti sa slabesti atat cat iti doresti!!! -------------------- |
| Sexymom |
28-07-2007, 10:15 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.014 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Am citit si eu despre Metabol, cred ca luni merg si intreb si aici la farmacie , sa vad cat costa si sa citesc prospectul.Daca nu are efecte secundare imi iau si eu.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| antonia05 |
28-07-2007, 09:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Salutare fetele.Eu am luat METABOL pt ca avand probleme cu tiroida mi s a parut cel mai bun pt slabit deoarece este indicat si pt cei cu hipotiroidism.Deci.Am luat 2 luni si din punctul meu de vedere nu s a intamplat nimic cu el.Mai scrie ca trebuie sa l iei 3 luni de zile si apoi dupa aceea ar incepe sa si faca efectul, dar eu am luat doar 2 vazand ca nu se intampla nimic.Nu m am ingrasat, nu am slabit, nu s a intamplat absolut nimic.Asa ca, puteti sa l luati cu incredere ca nu e nociv.Poate ca nici nu am facut miscare si nici dieta nu am tinut, dar nie chiar nu mi s a intamplat nimic bun si nici rau.Si pe de alta parte mi se pare si scump si poate de aceea nu am continuat>Nu vreau sa dau un ban si sa nu se intample nimic bun..Pupici!!
-------------------- ![]() ![]() |
| Eu. |
30-07-2007, 08:20 AM
|
De astazi am inceput Metabolul, impreuna cu un regim alimentar cat mai sanatos, mai echilibrat.
Nu tin o cura oarecare, nu ma infometez; am sa incerc sa mananc 3 mese pe zi si intre ele fructe. Va voi tine la curent cu evolutia. Pe prospect spune ca nu are efecte secundare de nici un fel si ca, pe langa slabit, tonifica unghiile ,parul si taie pofta de dulce. Contine iod, L-carnitina si crom. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| aki |
30-07-2007, 08:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.195 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Incearca tu si apoi ne spui si noua
-------------------- |
| Nessie |
30-07-2007, 09:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- |
| Eu. |
30-07-2007, 10:24 AM
|
Multumesc, Nessie. Intr-adevar acesta este produsul; la Sensiblue costa 86.30 RON -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 12:57 PM |