left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
left > Metode anti-stres, Hai sa descoperim impreuna cum evitam stresul seperator Optiuni V right
aki
mesaj 15-11-2007, 12:33 AM
Mesaj #16

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.900
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

V-ati mai linistit fetelor?Sau tot stresate sunteti? hug.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 63.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
moonbaby
mesaj 28-11-2007, 05:32 PM
Mesaj #17

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 12-12-2006
Membrul Nr.: 194

ma dau cu motoru pe coclauri. nimic nu ma deconecteaza ca hoinaritul pe calutul meu (de fapt, herghelia de caluti-putere) pe cate o campie frumoasa, cu un soare bland si ceva laculet, sau printr-o padure la fel de frumoasa, dar cu diverse hartoape mai putin blande cheer.gif

din pacate acum e prea frig, asa ca apelez la metoda lu sexymom (aia cu racnitul si invocarea stramosilor cui m-a suparat, in diverse contexte erotice biggrin.gif ).

+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Cory
mesaj 13-05-2008, 10:45 AM
Mesaj #18

Amiba

Raspunsuri: 18
Inscris: 12-05-2008
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 972
Sex: Feminin

Si pe mine ma relaxeaza sa injur si sa inventez "expresii" )).gif . Sexul e bun, dar cand sunt prea stresata sau nervoasa nu pot, efectiv nu pot sad.gif . Ma descarc cu o partida de tennis, in care dau in mingile alea ca in hotii de cai. Ma relaxeaza barbatu cu o tura de masina si muzica la maxim. Ma relaxeaza cainii, sa petrec timp cu ei si sa ma joc cu ei. Si ma mai releaxeaza iesirile in parc cu cainii, unde ma intalnesc cu cainarii si cainaresele mele, si povestim despre lume si ce e in lume, si apoi problemele mele par mai mici. Ma relaxeaza sa povestesc cuiva ce mi s-a intamplat facand caz de necaz, si cand vad ca persoana respectiva se amuza, ma amuz si eu, si trece hug.gif . Ma relaxeaza o discutie cu bitu meu despre orice, dar mai ales despre planurile de viitor.... cand planuim noi cum ne vom decora casuta, sau cand mai discutam vreun detaliu ptr nunta noastra care vine in 4 luni, atunci uit de stres.

--------------------
Imagine
+Quote Post
leeloo
mesaj 28-07-2008, 02:39 PM
Mesaj #19

Amiba

Raspunsuri: 6
Inscris: 27-07-2008
Membrul Nr.: 1.244

injur cand sunt la volan, injur ca o "doamna" blushing.gif , de mi-e si mie rusine de ceea ce-mi iese pe gura, si cum se intampla sa-mi petrec foarte mult timp cu covrigul in mana, doza de stress acumulat este foarte mica lol.gif
in rest, shopping.....si sex!
+Quote Post

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 06:41 AM