left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Metode anti-stres, Hai sa descoperim impreuna cum evitam stresul seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 09-03-2007, 11:04 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.280
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Eu una uit ca sunt o duamnaimi bag si imi scot toate rudele de la a 3-a generatie incoace in ce vreau eu si in ce mod vreau eu )).gif injur, si imi face bine, ma mentin tanara )).gif nu am riduri si maxim 2 fire de par alb in cap, nu imi cad dintii, parul si fac bube pe corp, spre deosebire de iubi al meu care are psoriazis, tot capul e plin de par alb,e nervos, stresat, se macina, nu vorbeste, e inchis in el...
Cred ca e bine sa te exteriorizezi, sa injuri, sa vb. cu cei de langa tine, sa iei masuri, sa bei ceaiuri de tei (noi femeile nu ei- ca altfel ajungem sa vb. ca dorm prea mult....)
Sugestii?
Nu stiu de ce deschid subiecte numai cand ma streseaza careva din jur sad.gif cred ca organismul meu se apara

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danyhoney
mesaj 09-03-2007, 11:27 PM
Mesaj #2

Panda

Grup: Membri
Raspunsuri: 8.053
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Sexy, habar nu am de ce deschizi aceste subiecte dar....bine faci . Zic eu ! Sunt subiecte la care eu , personal , nu m-as fii gandit .

Sunt de acord cu tine ca e bine sa te exteriorizezi . Eu tin cam multe in mine dar ...din cand in cand mai "rabufnesc" si ma linistesc cat de cat .Dar , de obicei , cam spun ce am de spus , indiferent cu cine vorbesc ....sunt ceva de genul : ce am in gusa si in capusa .
In legatura cu " riduri, fire albe " .....nu ma prea incadrez : riduri nu am prea multe ( inca ) dar fire albe.....aoleuuuuuuu, primele fire albe mi-au aparut cand am aveam 18 ani !!!!!!!! Devreme tare , nu ?? Asa e .....si ma enerveaza ....la fiecare 2 luni trebuie sa ma vopsesc ( cel mult 2 luni tine o vopsea ) . Dar ...voi merge asa inca vreo 5-6 ani si apoi ma voi tunde scurt si imi voi lasa parul la culoarea naturala . Asta e.......nu am furat-o deci am voie sa port culoarea alb-gri la par , nu ? )).gif

Sugestii ????? Astept si eu lol.gif

O completare la subiectul tau : eu nu sunt stresata !!!! Mai bine zis : nu mai sunt stresata ) am fost dar.....mi-a trecut ! Cred ca acele fire albe timpurii au aparut din cauza stresului din acea vreme ( am avut destul , crede-ti-ma !! ).

Cum sa evitam stresul ??? Hmmmmm, oare exista o "reteta" , o modalitate ?? Nu prea cred . Cred ca ,fiecare in felul ei /lui, poate scapa de stres .....Depinde de persoana , mediul inconjurator , familie , prieteni ..etc... Parerea mea !
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 10-03-2007, 10:46 AM
Mesaj #3

Lama

Raspunsuri: 5.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu de injurat injur in gand )).gif , de descarcat oricum ma descarc, dar la modul politicos, daca vad ca degeaba imi bat gura ma duc si imi descarc nervii facand curatenie. o solutie ar mai fi sportul. imi place sa ma calmez cu ceai fierbinte sau o baie calda sau daca e nevoie cu o partida naughty.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 10-03-2007, 11:43 AM
Mesaj #4

Hiena

E adevarat ca daca ai o viata sexuala activa treci mult mai usor peste stres.La mine se aplica asta )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 12-03-2007, 09:32 AM
Mesaj #5

Taz

Raspunsuri: 3.633
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Exercitii de relaxare: respiratie, yoga, streching, etc...
Baie cu spuma si multe arome( de la o ora in sus);
Citit ceva fain sau vizionat un film.
Plimbat, intalniri cu prietenii, iesiri in natura.
Sex devil.gif
( Nu asta e neaparat ordinea, in fiecare caz aplici ce ai mai la indemana )).gif )

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

+Quote Post
alex25
mesaj 12-03-2007, 09:38 AM
Mesaj #6

Nevastuica

Raspunsuri: 814
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

OneDen biggrin.gif

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
maia
mesaj 12-03-2007, 09:47 AM
Mesaj #7

Amiba

Raspunsuri: 15
Inscris: 23-02-2007
Membrul Nr.: 241

e foarte bine sa spui ce te roade in interior , si eu fac asta de cate ori ma enervez. Cat despre cum sa scapi de stres... si asta se poate cedeti-ma, dar cu multa rabdare; totul e sa incerci sa fi mai indiferent si sa rezolvi problemele cu cat mai mult calm. Eu asa fac si sa stiti ca da roade. yahoo.gif Avand in vedere ca lucrez cu publicu 6 zile pe saptamana. Daca ai ambitie ai sa reusesti ca nu e un lucru imposibil mai ales ca stim cu totii ca nu exista 'nu pot', nu?

e foarte adevarat ceea ce spui tu, nu pot sa te contrazic. E foarte bine sa faci prostioare cand esti stresat pt. ca asa uiti de problemele de peste zi. naughty.gif naughty.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 12-03-2007, 01:21 PM
Mesaj #8

Hiena

Raspunsuri: 4.575
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Stresul e boala grea pe care nici nu o simti decat cand s-a instalat comod si foarte greu mai scapi de ea. dry.gif Ideal al fi sa prevenim, nu sa tratam, dar eu nu am reusit pana acum.

Cand simt ca nu mai pot si o iau cu capul, ma relaxez prin plimbari sau iesit in oras la un restaurant. Si un weekend stat la calculator si pierdut pe jocuri sau pe prostioare ma relaxeaza foarte mult. grin.gif

Daca timpul si banii iti permit mai poti iesi din oras sa schimbi mediu. Asta e cea mai buna metoda pentru mine. wink1.gif

--------------------
+Quote Post
anca veselie
mesaj 12-03-2007, 02:12 PM
Mesaj #9

Lama

Raspunsuri: 5.139
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

si eu injur. in general la serviciu. si mai socez din cand in cand, dar asta e.
ma destresez prin sport, o plimbare, niste shopping naughty.gif o iesire, si sex, of course.

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ella79
mesaj 12-03-2007, 05:19 PM
Mesaj #10

Koala

Raspunsuri: 2.401
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Voi nu azvirliti cu dosare? nu aruncati hartiile prin birou? Eu sunt colerica si in momentele de criza maxima ma calmez instant dupa ce vad cum zboara foile dintr-un biblioraft la impactul cu un corp dur. )).gif
din fericire momentele astea sunt, totusi, rare.
Altfel ma relaxez la sala sau facand o baie fierbinte.
+Quote Post
aki
mesaj 07-08-2007, 09:50 AM
Mesaj #11

Hiena

Raspunsuri: 4.524
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Cind sunt nervoasa mi se umplu ochii cu lacrimi,nu pot sa nu ma pling lui Sergiu,si anume imi place sa o fac pe umarul lui si el sa ma alinte.Dar daca e el cel care ma stresaza,deobicei imi place sa ma culc sa nu vad pe nimeni si sa nu ma vada nimeni.

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Sexymom
mesaj 07-08-2007, 10:17 AM
Mesaj #12

Hiena

Ella nu zvarl lucrurile in pereti, Aki nici atat nu imi vine sa plang, dar mi-am dezvoltat un nou vocabular super....imi vin niste expresii in gura ca dupa ce imi ies afara ma cracanez de ras si ma calmez instantaneu. lol.gif
Sunt mai degraba genul care se consuma mult, dar nu tine nimic in ea.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 29-08-2007, 11:25 PM
Mesaj #13

Soparla

Raspunsuri: 297
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Cea mai buna metoda antistres e..dupa parerea mea..sexul. grin.gif
Deci..pe mine ma relaxeaza pentru o saptamana.Dar nu sexul asa..pe fuga..ci sexul ala de tine 1/2 de noapte )).gif..asta dupa un film romantic, o cina si..etc, etc.. )).gif
Acum problema e ca e metoda antistres numai pt femei..pe barbati ii omoara incet dar sigur.. )).gif

In plus..daca masculul nu are chef de filme romantice..atunci sa scoata banutul si sa te sponsorizeze cu o partida de shoping.Merge la sigur!! grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
B81YUB
mesaj 01-10-2007, 04:03 PM
Mesaj #14

Furnica
*

Raspunsuri: 74
Inscris: 28-03-2007
Membrul Nr.: 266

CITAT(Ama.ro @ 30-08-2007, 12:25 AM) *

Cea mai buna metoda antistres e..dupa parerea mea..sexul. grin.gif
Deci..pe mine ma relaxeaza pentru o saptamana.Dar nu sexul asa..pe fuga..ci sexul ala de tine 1/2 de noapte )).gif..asta dupa un film romantic, o cina si..etc, etc.. )).gif
Acum problema e ca e metoda antistres numai pt femei..pe barbati ii omoara incet dar sigur.. )).gif

In plus..daca masculul nu are chef de filme romantice..atunci sa scoata banutul si sa te sponsorizeze cu o partida de shoping.Merge la sigur!! grin.gif

bine draga mea, si daca nu am bang.gif acel mascul care sa imi etaleze metoda ta "sex bani" ...ia zi blink.gif

--------------------
"Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 05-10-2007, 03:17 PM
Mesaj #15

Soparla

Raspunsuri: 297
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

CITAT(B81YUB @ 01-10-2007, 05:03 PM) *

bine draga mea, si daca nu am bang.gif acel mascul care sa imi etaleze metoda ta "sex bani" ...ia zi blink.gif

Hmmmm..poate de aia esti stresata. wink1.gif Se cere.. )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

2 Pagini V  1 2 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-07-2008 - 04:44 AM