![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
09-03-2007, 11:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.280 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu una uit ca sunt o duamnaimi bag si imi scot toate rudele de la a 3-a generatie incoace in ce vreau eu si in ce mod vreau eu
Cred ca e bine sa te exteriorizezi, sa injuri, sa vb. cu cei de langa tine, sa iei masuri, sa bei ceaiuri de tei (noi femeile nu ei- ca altfel ajungem sa vb. ca dorm prea mult....) Sugestii? Nu stiu de ce deschid subiecte numai cand ma streseaza careva din jur -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| danyhoney |
09-03-2007, 11:27 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.053 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sexy, habar nu am de ce deschizi aceste subiecte dar....bine faci . Zic eu ! Sunt subiecte la care eu , personal , nu m-as fii gandit .
Sunt de acord cu tine ca e bine sa te exteriorizezi . Eu tin cam multe in mine dar ...din cand in cand mai "rabufnesc" si ma linistesc cat de cat .Dar , de obicei , cam spun ce am de spus , indiferent cu cine vorbesc ....sunt ceva de genul : ce am in gusa si in capusa . In legatura cu " riduri, fire albe " .....nu ma prea incadrez : riduri nu am prea multe ( inca ) dar fire albe.....aoleuuuuuuu, primele fire albe mi-au aparut cand am aveam 18 ani !!!!!!!! Devreme tare , nu ?? Asa e .....si ma enerveaza ....la fiecare 2 luni trebuie sa ma vopsesc ( cel mult 2 luni tine o vopsea ) . Dar ...voi merge asa inca vreo 5-6 ani si apoi ma voi tunde scurt si imi voi lasa parul la culoarea naturala . Asta e.......nu am furat-o deci am voie sa port culoarea alb-gri la par , nu ? Sugestii ????? Astept si eu O completare la subiectul tau : eu nu sunt stresata !!!! Mai bine zis : nu mai sunt stresata ) am fost dar.....mi-a trecut ! Cred ca acele fire albe timpurii au aparut din cauza stresului din acea vreme ( am avut destul , crede-ti-ma !! ). Cum sa evitam stresul ??? Hmmmmm, oare exista o "reteta" , o modalitate ?? Nu prea cred . Cred ca ,fiecare in felul ei /lui, poate scapa de stres .....Depinde de persoana , mediul inconjurator , familie , prieteni ..etc... Parerea mea ! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
10-03-2007, 10:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu de injurat injur in gand
-------------------- ![]() |
| Sexymom |
10-03-2007, 11:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.280 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
E adevarat ca daca ai o viata sexuala activa treci mult mai usor peste stres.La mine se aplica asta
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| amalia0701 |
12-03-2007, 09:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.633 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Exercitii de relaxare: respiratie, yoga, streching, etc...
Baie cu spuma si multe arome( de la o ora in sus); Citit ceva fain sau vizionat un film. Plimbat, intalniri cu prietenii, iesiri in natura. Sex ( Nu asta e neaparat ordinea, in fiecare caz aplici ce ai mai la indemana -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
|
| alex25 |
12-03-2007, 09:38 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 814 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
OneDen
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| maia |
12-03-2007, 09:47 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 23-02-2007 Membrul Nr.: 241 |
e foarte bine sa spui ce te roade in interior , si eu fac asta de cate ori ma enervez. Cat despre cum sa scapi de stres... si asta se poate cedeti-ma, dar cu multa rabdare; totul e sa incerci sa fi mai indiferent si sa rezolvi problemele cu cat mai mult calm. Eu asa fac si sa stiti ca da roade.
e foarte adevarat ceea ce spui tu, nu pot sa te contrazic. E foarte bine sa faci prostioare cand esti stresat pt. ca asa uiti de problemele de peste zi. |
| Nessie |
12-03-2007, 01:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Stresul e boala grea pe care nici nu o simti decat cand s-a instalat comod si foarte greu mai scapi de ea.
Cand simt ca nu mai pot si o iau cu capul, ma relaxez prin plimbari sau iesit in oras la un restaurant. Si un weekend stat la calculator si pierdut pe jocuri sau pe prostioare ma relaxeaza foarte mult. Daca timpul si banii iti permit mai poti iesi din oras sa schimbi mediu. Asta e cea mai buna metoda pentru mine. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| anca veselie |
12-03-2007, 02:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.139 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
si eu injur. in general la serviciu. si mai socez din cand in cand, dar asta e.
ma destresez prin sport, o plimbare, niste shopping -------------------- |
| Ella79 |
12-03-2007, 05:19 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Voi nu azvirliti cu dosare? nu aruncati hartiile prin birou? Eu sunt colerica si in momentele de criza maxima ma calmez instant dupa ce vad cum zboara foile dintr-un biblioraft la impactul cu un corp dur.
din fericire momentele astea sunt, totusi, rare. Altfel ma relaxez la sala sau facand o baie fierbinte. |
| aki |
07-08-2007, 09:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.524 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Cind sunt nervoasa mi se umplu ochii cu lacrimi,nu pot sa nu ma pling lui Sergiu,si anume imi place sa o fac pe umarul lui si el sa ma alinte.Dar daca e el cel care ma stresaza,deobicei imi place sa ma culc sa nu vad pe nimeni si sa nu ma vada nimeni.
-------------------- |
| Sexymom |
07-08-2007, 10:17 AM
|
Ella nu zvarl lucrurile in pereti, Aki nici atat nu imi vine sa plang, dar mi-am dezvoltat un nou vocabular super....imi vin niste expresii in gura ca dupa ce imi ies afara ma cracanez de ras si ma calmez instantaneu.
Sunt mai degraba genul care se consuma mult, dar nu tine nimic in ea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Ama.ro |
29-08-2007, 11:25 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 297 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Cea mai buna metoda antistres e..dupa parerea mea..sexul.
Deci..pe mine ma relaxeaza pentru o saptamana.Dar nu sexul asa..pe fuga..ci sexul ala de tine 1/2 de noapte Acum problema e ca e metoda antistres numai pt femei..pe barbati ii omoara incet dar sigur.. In plus..daca masculul nu are chef de filme romantice..atunci sa scoata banutul si sa te sponsorizeze cu o partida de shoping.Merge la sigur!! -------------------- ![]() |
| B81YUB |
01-10-2007, 04:03 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 74 Inscris: 28-03-2007 Membrul Nr.: 266 Sex: Feminin |
Cea mai buna metoda antistres e..dupa parerea mea..sexul. Deci..pe mine ma relaxeaza pentru o saptamana.Dar nu sexul asa..pe fuga..ci sexul ala de tine 1/2 de noapte Acum problema e ca e metoda antistres numai pt femei..pe barbati ii omoara incet dar sigur.. In plus..daca masculul nu are chef de filme romantice..atunci sa scoata banutul si sa te sponsorizeze cu o partida de shoping.Merge la sigur!! bine draga mea, si daca nu am -------------------- "Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni!
|
| Ama.ro |
05-10-2007, 03:17 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 297 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
bine draga mea, si daca nu am Hmmmm..poate de aia esti stresata. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:44 AM |