![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
04-09-2006, 04:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.037 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ma dau gata pozele de genul
peste tot pe net. Vreau si eu sa stiu daca reuseste cineva sa faca o asa minunatite de cafea. Daca nu, as vrea sa stiu cum preparati voi cafeaua de obicei, pentru ca sunt o cafengioaica -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tulip |
04-09-2006, 08:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Mie imi place cafeaua(mai ales cea de dimineata) oparita....am cana mea preferata,pun cafea muuuulta in ea si peste apa clocotita.....Cafeaua ma motiveaza sa ma ridic din pat...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
05-09-2006, 08:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.723 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Mamaaaa, ce as bea si eu o asa cafea....nu am vazut pe nicaieri, inca, asa mod de preparare. Si eu sunt cafengioaica inraita....mor dupa expresso si cafea la filtru!
|
| Nessie |
05-09-2006, 09:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.037 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu am cumparat frisca la tub si am pus in cafea cu gandul ca o sa arate ca cea din poza, dar de unde?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Amazoana |
05-09-2006, 09:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.723 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| uka |
05-09-2006, 11:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
e facuta cu spuma de lapte nu frisca...si apoi dk ai putzin talent si indemanare o potzi face asa cu o scobitoare sau ceva d genul asta...
-------------------- |
| Nessie |
05-09-2006, 11:17 AM
|
Uka, spuma de lapte cum se prepara?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| uka |
05-09-2006, 11:25 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
nu stiu acasa dk e posibil...
stiu la bar... se face la espressor, practic la espressor e o kestie care da aburi fierbinti, se baga aia in cana cu lapte si se formeaza o spuma f tare, pe care o iei cu lingurita si o pui pe cafea, asa se face si la cappuccino banuiesc k aia din poza e si cu frisca lichida... -------------------- |
| aki |
05-09-2006, 11:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Foarte frumos si apetisant,nu mai beau cafea,dar acum ma tenteaza
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
05-09-2006, 03:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.868 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Am baut cafea ani buni si acum m-am mutat la aia fara cofeina. Nu e grozava, dar Monti cere sacrificii. As bea o cafea ca aia din pozele de mai sus. Dar ma uit la ticker si mai am de asteptat.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| Tomy |
09-09-2006, 11:33 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 24 Sex: Feminin |
...imi place cafeaua fiarta la ibric in care pun cofeta sau lapte. O beau la fel de bine singura la calculator sau in prezenta unui prieten, obligatoriu sa fie o cana mare si, ce-mi place cel mai mult, s-o ..."descant", adica sa nu ma grabesc caci astfel nu-i simt gustul. ...cand era si fetita mea cu noi depanam amintiri, faceam planuri in trei, doamne, erau cele mai frumoase dimineti de sambata si duminica...
|
| tmanbone |
09-09-2006, 11:41 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Eu am doua metode speciale de preparare a cafelei:
1. In vremuri dubioase se face cafeaua cat mai rapid posibil, in felul asta invadatorii nu sunt atrasi nici de gust si nici de miros. Si chiar daca o gusta n-o sa le placa pentru ca e "ajustata" pe "one person mode". 2. De obicei o fac mai tare, dar nu umplu cana, ci doar trei sferturi, iar restul completez cu apa rece. In felul asta nu tre sa astept sa se mai raceasca, si cica se duce si zatul la fund. Acasa prefer cafea normala, la munca cafea solubila. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| lliliana |
11-09-2006, 11:13 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Cred ca fun cafea e prea putin spus deja pentru mine...sunt dependenta. Nu aburesc atunci cand va spun ca ajung si la un litru jumatate pe zi. Inainte beam cafea expresso...pana cand era sa dau coltul intr-o zi... si am inceput sa beau la ibric.
Am baut si la nisip...imi place. La ibric iese ceva mai slaba si gustul ma satisface Pozele de sus sunt pentru mine cum sunt pozele cu femei goale pentru obsedatii sexual. De cate ori simt ca e prea mult fac o pauza. Oricum...nici o cafea nu iese asa de buna ca aceea facuta la un expresso profesional. ...sa va mai delectati...2 pagini, cum se poate prepara cafeaua... http://gastronomie.ele.ro/Cafeaua_savoare_...cere_--a93.html Acest mesaj a fost editat de lliliana: 11-09-2006, 11:19 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Amazoana |
11-09-2006, 11:47 AM
|
Si eu ziceam despre mine ca sunt fun al cafelei, de fapt de aceea am si inceput sa beau cafea-de placerea gustului, insa nu am ajuns la "performanta " ta! 1L juma
|
| MIRRRUNA |
12-09-2006, 10:05 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
mmmmmm
la o masura de apa (cesca) pun cam 2 lingurite de cafea si chiar cand o beau singura nu fac niciodata doar pt o ceasca (iese mai buna cand e mai multa). las sa se umfle o data, o dau deoparte, pun iar pe foc, se mai imburica o data si cam gata. o las langa foc si picur cativa stropi de apa rece sa se depuna zatul.... neagra, amaruie, garnisita cu marlboro lights asa place la mine. cu frisca si un praf de scortisoara deasupra ati incercat? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 10:48 AM |