left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
left > Mi-e dor seperator Optiuni V right
alex25
mesaj 29-01-2007, 12:33 AM
Mesaj #31

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Poti trai si singur daca vrei cu adevarat, dar iti dai la un moment dat seama ca a fi ranit, a te implica, a te bucura, a te lovi apoi cu capul rau de tot de vreun perete sentimental, fac toate parte din aventura vietii: cu cat le traiesti mai intens cu atat experimentezi mai abundent viata, cu atat iti gravezi mai adanc drumul vietii ca mai apoi sa te poti uita, admirativ, in urma, fara a regreta ca nu ai trait anumite sentimente... E mult mai aiurea sa privesti in urma si sa vezi ca nu sunt urme... sa vezi ca tot drumul a fost lin; nu-ti face griji, orice vale isi are fundul ei - si dupa orice noapte urmeaza un rasarit.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
uka
mesaj 29-01-2007, 12:36 AM
Mesaj #32

Iepuras

Raspunsuri: 1.814
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

CITAT(alex25 @ 29-01-2007, 12:33 AM) *

Poti trai si singur daca vrei cu adevarat, dar iti dai la un moment dat seama ca a fi ranit, a te implica, a te bucura, a te lovi apoi cu capul rau de tot de vreun perete sentimental, fac toate parte din aventura vietii: cu cat le traiesti mai intens cu atat experimentezi mai abundent viata, cu atat iti gravezi mai adanc drumul vietii ca mai apoi sa te poti uita, admirativ, in urma, fara a regreta ca nu ai trait anumite sentimente... E mult mai aiurea sa privesti in urma si sa vezi ca nu sunt urme... sa vezi ca tot drumul a fost lin; nu-ti face griji, orice vale isi are fundul ei - si dupa orice noapte urmeaza un rasarit.

nu imi fac griji...
am simtzit nevoia sa mai scriu cate ceva... si probabil k p parcurs am sa mai scriu...
give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 10-05-2007, 04:24 PM
Mesaj #33

Iepuras

Cum iti dai seama ca iubirea s-a transformat in obisnuinta? SI obisnuinta... ce inseaman k te obisnuiesti cu o persoana, inseamna ca nu o mai iubesti!?!?
Nu stiu dc iubesc sau este obisnuinta...:9

--------------------
+Quote Post
Eu.
mesaj 11-05-2007, 10:33 AM
Mesaj #34

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

uka, e cam greu de raspuns, deoarece obisnuinta despre care vorbesti tu apare in fiecare cuplu dupa un anumit timp.
cum stii daca mai exista si iubire? nu cred ca exista un raspuns standard la asta... unsure.gif

de unde stiu eu ca iubesc?
-inca rosesc pana in varful urechilor cand imi face un compliment blushing.gif
-daca e plecat undeva, in ziua in care stiu ca se intoarce ma fac "gigea" )).gif si am fluturi in stomac
- desi nu mai are carnea tare de acum aproape 7 ani (cand ne-am cunoscut), cand il vad iesind de la dus, tot cel mai sexy barbat il vad
- inca nu m-am plictisit sa-i admir gleznele blushing.gif (cele mai frumoase vazute vreodata)
-inca tot imi vine sa iau de par "fufele" carora li se scurg ochii dupa el pe strada grin.gif

si multe altele...

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
uka
mesaj 13-05-2007, 04:56 PM
Mesaj #35

Iepuras

CITAT(Eu. @ 11-05-2007, 11:33 AM) *

uka, e cam greu de raspuns, deoarece obisnuinta despre care vorbesti tu apare in fiecare cuplu dupa un anumit timp.
cum stii daca mai exista si iubire? nu cred ca exista un raspuns standard la asta... unsure.gif

de unde stiu eu ca iubesc?
-inca rosesc pana in varful urechilor cand imi face un compliment blushing.gif
-daca e plecat undeva, in ziua in care stiu ca se intoarce ma fac "gigea" )).gif si am fluturi in stomac
- desi nu mai are carnea tare de acum aproape 7 ani (cand ne-am cunoscut), cand il vad iesind de la dus, tot cel mai sexy barbat il vad
- inca nu m-am plictisit sa-i admir gleznele blushing.gif (cele mai frumoase vazute vreodata)
-inca tot imi vine sa iau de par "fufele" carora li se scurg ochii dupa el pe strada grin.gif

si multe altele...

da ai dreptate, si mie mi se pare normal ca la un moment dat sa intervina si obisnuinta intr-o relatie, mai ales dupa o perioada indelungata de timp...
e exact raspunsul pe care cred ca il cautam... give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 29-05-2007, 01:02 PM
Mesaj #36

Hiena

Raspunsuri: 4.195
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut uka.Cum te mai simti? hug.gif
Mai scrie ne ceva care sa ne zguduie.Mai vin-o cu noutati pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-06.05.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.500 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
uka
mesaj 29-05-2007, 02:42 PM
Mesaj #37

Iepuras

nu imi apartine dar mi-a placut si ne-am regasit in citat

""..............numai fugind, chiar și prefăcut, chiar și fără voie, spargi liniștea, stîrnești furtuna, trezești vînătorul.

E trist, e nedrept, e cumplit de nedrept, dar, ca să te pot iubi o viață, dragul meu, ascunde-te, uneori, de dragostea mea, căci ea nu știe să se hrănească decît cu căutări. Și ca să mă iubești veșnic, dulce motiv al existenței mele, învață-mă să-mi mint sufletul, să mor puțin, din cînd în cînd, ca tu să vrei să mă strigi din nou, să mă reînvii, să mă păstrezi."

--------------------
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 01:20 PM