![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
09-02-2007, 01:44 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Nu e gluma si nici exprimare poetica, iubirea chiar are un miros aparte, dar, se pare, numai pentru femei. Mi-a adus aminte de asta postul lui Alex de la Antiperspirante referitor la transpiratie si atragerea sexului opus.
Sunt studii care dovedesc faptul ca femeile simt (miros) genele compatibile de la un potential partener si de aici vine atractia fizica irezistibila uneori. Glandele sudoripare sunt locurile prin care feromonii sunt emanati, dar sa nu confundam mirosul hormonilor cu mirosul transpiratiei. Cercetatorii spun ca mirosul neatragator al unui barbat poate inseman mai multe lucruri. Daca mirosul seamana cu cel al tatalui sau al fratelui, ar fi bine ca partenerii sa faca teste genetice inainte sa conceapa un copil; s-ar putea sa fie incompatibili. Daca un barbat miroase neatragator, nu inseamna neaparat ca nu exista compatibilitate genetica. - s-ar putea ca respectivul sa aiba o boala si ar trebui sa isi faca niste teste - sau sa renunte la usturoiul mancat seara - sa renunte/schimbe cosmeticele folosite. Vi s-a parut vreodata ca partenerul miroase intr-un fel anume? Mie mi se pare ca al meu miroase a ciocolata neagra. |
| Nessie |
09-02-2007, 01:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
True! Pe mine m-a socat cand am descoperit lucrul asta pe propria mea piele! Mi-a fost teama sa-i spun lui, sa nu ma creada plecata de acasa
Si inca o chestie care m-a socat...eram la o prietena si ma uitam la parfumurile ei, cand am descoperit unul care m-a dat pe spate. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
09-02-2007, 02:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sa stiti ca diseara o sa ma apuc sa identific mirosul
-------------------- ![]() |
| alex25 |
09-02-2007, 02:58 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
O fosta prietena a fratelui meu obisnuia sa il miroasa frecvent. La subbrat si ... in jurul degetelor de la picioare vreau sa spun. Ii facea controlul
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
09-02-2007, 03:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- |
| himere2005 |
09-02-2007, 03:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
cine stie de ce mi-o fi mie pofta cand il miros pe sotior si sa-mi infing dintii in el
-------------------- ![]() |
| Maybeline |
09-02-2007, 11:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.222 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am gasit intr-o parfumerie, odata, un parfum care miroasea a transpiratie. Nu mi s-a parut numai mie ci si celor cu care eram ( 3 la numar ) deci imaginati-va cum va mirosi cel care il va utiliza.
Cred ca femeile au simtul mirosului diferit astfel incat ce mie imi miroasea a transpiratie oribila, pe alta o excita ( asta era prin liceu ) -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! |
| aki |
02-08-2007, 03:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.195 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
True! Pe mine m-a socat cand am descoperit lucrul asta pe propria mea piele! Mi-a fost teama sa-i spun lui, sa nu ma creada plecata de acasa Nu esti plecata de acasa ,la mine e la fel.Inebuneste cind vede ca-l miros -------------------- |
| otilici |
11-09-2007, 05:51 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.074 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Fetelor,ma alatur voua! Si al meu are un miros specific...pt. mine.De...musetel!
-------------------- |
| emma |
22-10-2007, 12:26 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 25-06-2007 Membrul Nr.: 323 Sex: Feminin |
aveti dreptate,fetelor
-------------------- Majoritate inseamna uneori ca toti ignorantii sunt de aceeasi parere.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:21 PM |