left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
left > Momente penibile seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 04-08-2006, 05:18 PM
Mesaj #31

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.014
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Moment penibil, ia auziti aici.
Eram asistenta dir.general de la X firma . Si imi iau concediu sa fac nudism la Vama Veche. Pe plaja ,ma intalnesc cu Dl. Director in p. goala. Si ii salut .
-Buna dimineata Dl. Director, ce mai faceti? zic eu evitand ..chestia in vant..
-Buna Domnisoara (pe vremea aceea).La plaja ca si tine.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
tmanbone
mesaj 04-08-2006, 05:42 PM
Mesaj #32

Veverita

Grup: Membri
Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.
Sex: Masculin

CITAT(Sexymom @ 04-08-2006, 06:18 PM) *

Eram asistenta dir.general de la X firma . Si imi iau concediu sa fac nudism la Vama Veche. Pe plaja ,ma intalnesc cu Dl. Director in p. goala. Si ii salut .

lol.gif lol.gif lol.gif

Cred ca asta e cel mai tare moment penibil de pe topicul asta. Pana acum. salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Gigelu
mesaj 04-08-2006, 05:48 PM
Mesaj #33

Pestisor
**

Raspunsuri: 106
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 71

CITAT(Sexymom @ 04-08-2006, 06:18 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
sexy, ma doare burtaaaaaaaaaaaaa lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tomy
mesaj 13-08-2006, 05:15 PM
Mesaj #34

Amiba

Raspunsuri: 48
Inscris: 10-06-2006
Membrul Nr.: 24

...eram vanzatoare pe vremea lui Impuscatu, la o alim, berea se vindea ca painea calda, toata ziua nu facusem decat sa intreb "o beti aici?" sau "o goliti?" pt ca nu veneau toti cu sticla la schimb si la un moment dat l-am intrebat pe un tip fain daca "...o beliti?" bang.gif a fost un moment de panica, ne uitam unul la altul si amandoi nu puteam da urechilor crezare..., din atata beti sau goliti...
sau..., era f f f f cald si faceam munca de teren, la un moment dat am cumparat o inghetata pe bat si ca sa-mi potolesc caldura din corp nu am realizat ca o consumam cu pofta (eu din fire sunt o gurmanda...) la un moment dat vad ca se aropie de mine un tip dar de data asta arata execrabil (brrrr.. mad.gif )si-mi zice: "daca mi-o sugi si mie asa te platesc bine!" ...de atunci nu m-am mai atins vreodata de inghtata pe bat sorry.gif
+Quote Post
realista
mesaj 13-08-2006, 05:48 PM
Mesaj #35

Amiba

Raspunsuri: 19
Inscris: 11-08-2006
Membrul Nr.: 110
Dispozitie: optim

phuuuu cred ca ii varam batzu undeva de nervi! pokey.gif
dar faza cu nudistii e suuuuper fain!
+Quote Post
tmanbone
mesaj 16-08-2006, 07:17 PM
Mesaj #36

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.
Sex: Masculin

Nu stiu cat de amuzant e urmatorul dar mai lungim lista putin.

Ieri, cand plecat de la munca, m-am oferit sa o duc pe o colega cu masina. Normal ca la jumatea drumului, am ramas cu schimbatorul de viteze (maneta) in mana. blushing.gif

salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
lliliana
mesaj 28-08-2006, 07:06 PM
Mesaj #37

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Lucrez in mediu militar unde "caterinca" e in floare. N-am sa povestesc despre mine, dar va povestesc un moment super tare la care am asistat. Medicul din unitate de la noi, o tipa ceva mai in varsta si mai conservatoare, merge la popota si responsabilul de la popota zice catre ea: "Doamna doctor, eu stiu ce culoare au chilotii dumneavoastra astazi." Doamna doctor se infurie rau de tot si pleaca de acolo suparata. In biroul ei pateste cam aceeasi chestie. Extrem de furioasa pe lipsa de respect a colegilor merge in direct la comandant (nici el foarte intreg la minte) si se plange acestuia de ceea ce i se intampla. La care comandantul...naiv:)..."dar si eu stiu ce culoare au chilotii dumneavoastra doamna!". Si continua..."si alta data, cand mergeti la toaleta...aveti grija cand va ridicati chilotii sa nu va mai prindeti fusta in ei!" Penibil moment...sarmana femeie:).

Am patit si eu o chestie apropiata seximom. Pe plaja la Mangalia ma lamureste sotul sa-mi dau jos sutienul... Dupa ce o fac in sfarsit, observ cu stupefactie un coleg de serviciu care-si fotografia nevasta si pe mine in acelasi timp, evident. M-am dus la el (dupa ce mi-am pus tricoul )).gif) si i-am atras atentia ca daca apare poza in poarta unitatii...... i-o tai jos devil.gif (stiti voi ce).

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 29-08-2006, 07:24 AM
Mesaj #38

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

- un moment penibil a fost cind au venit niste prieteni in vizita la noi cu un buchet de flori aspectuos. Eu: multumesc, nu trebuia sa va deranjati. La care el: pai nu, ca mergem in vizita si la bunica dupa, e ziua ei.

- alt moment legat de aniversari, cind eram in generala, ne zice aniversata: e...acum duceti-va dupa cadouri, apoi puteti veni

- ma intilnesc cu X-uleasca si intreb unde ii este barbatelul, pe care nu-l cunosteam defapt. E dupa bloc, sa-si faca nevoile. Cind se intoarce, imi intinde mina sa facem cunostinta...eu deja intrasem in panica...va dati seama de retinerea mea...noroc ca a sunat celularul si m-am cam fofilat. lol.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 29-08-2006, 07:24 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
geo_m50
mesaj 30-08-2006, 12:30 PM
Mesaj #39

Amiba

Raspunsuri: 44
Inscris: 11-07-2006
Membrul Nr.: 61

Am asistat si eu la un mement penibil sper sa va placa eram intr-o fabrica si un tip foarte glumet de altfel cum era la etaj ne arata popoul alb ca laptele cica baieti va fac o poza ok, o data de doua ori ne saturasem sa-i vedem popoul si ce-i vine in minte la unul zice baieti tineti-l asa ca il rezolv eu, si i-a o mana de vaselina se duce tiptil fara sa-l vada si cand sa ne arate popoul il unge cu vaselina pe tot corpul inclusiv la popou, i-a trebuit vreo 3-4 ore sa stearga.
+Quote Post

3 Pagini V < 1 2 3
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 01:24 PM