left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V  1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Momente penibile seperator Optiuni V right
alex25
mesaj 26-06-2006, 12:03 PM
Mesaj #1

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Ma gandesc ca daca scriem aici momentele penibile prin care am trecut, ii ajutam pe ceilalti sa isi dea seama ca se poate si mai rau smile.gif
Incep eu.
Eram anul 2 de facultate, cred, si mergeam spre casa. Pe tren, ca sa nu ma plictisesc, citeam un curs si incercam sa retin. Numai ca la o statie urca o tipa si se aseaza in compartiment in fata mea. Am observat imediat cat era de agitata: pufaia tot timpul, dadea din picior, ce mai n-avea stare. Cum imi placea cum arata, m-am bagat pana la urma in seama si am aflat ca era nervoasa ca nu fumase de mult. Am iesit pe hol si a inceput sa fumeze tigara dupa tigara. Tot discutand, am ajuns in oras si la coborare i-am luat numarul de telefon. In aceeasi seara am sunat-o si am invitat-o sa iesim undeva. Ea a vrut sa mergem intr-un local, am uitat cum se numeste, de rockeri, unde avea ea prieteni. Ne-am intalnit acolo, am cumparat cate un suc ca eram cu masina si in timp ce il consumam si discutam, ea fuma intr-una. Am aflat ca nu mancase de cand ajunsese, ca nu-i fusese foame. Asa ca dupa un timp o vad ca-si pierde interesul si incep sa ma gandesc... oare sunt plictisitor sau e ea sclifosita. Ea devine din ce in ce mai dezinteresata si pierduta in gol si se juca cu parul, iar eu incepeam sa regret din ce in ce mai mult ca am iesit cu ea, sa cred ca e ultima figuranta cu care ies. Peste cinci minute imi spune ca ii e rau. Eu ii spun ca poate ar trebui sa plecam, dar ea imi spune ca nu ca nu vrea sa-mi strice seara, etc. Inca cinci minute si imi spune "cred ca o sa vomit". La care eu raman socat. Ce sa fac acum? doctor.gif Chem chelnerul si il rog sa imi aduca o lamaie. Pana sa vina chelnerul, ea a vomat in paharul cu suc unknw.gif Am plecat repede, am lasat un bacsis gros si am dus-o repede acasa. Ca baiat de treaba ce eram, i-am spus sa nu-si faca griji, se mai intampla si am sfatuit-o sa nu mai fumeze.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rino
mesaj 26-06-2006, 02:07 PM
Mesaj #2

Amiba

Raspunsuri: 44
Inscris: 21-05-2006
Membrul Nr.: 7

Prin copilarie aveam tot timpul momente din-astea. Prin clasa a doua am adormit in mojlocul orei. M-a trezit tovarasa educatoare ca imi striga numele iar si iar si iar si iar... mi se scursesera balele doh.gif pe pupitru!!!!!!! A fost super penibil. Cand m-am trezit toti faceau misto de mine si mai ales din cauza... salivei. Mi-au dat si o porecla atunci dar n-am de gand sa o redau aici. Mi-am cerut scuze 2 saptamani atunci smile.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 26-06-2006, 04:00 PM
Mesaj #3

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.224
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

laugh.gif lol.gif Ce tare!! Mi-ati inveselit ziua! roll2.gif Acum imi pare rau ca nu am si eu amintiri "frumoase" sa va spun. Daca imi amintesc bag aici!

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
tmanbone
mesaj 26-06-2006, 05:09 PM
Mesaj #4

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

Eram prin liceu (cred ca mai spre sfarsit) si imi vizitam o colega de clasa. Fiind iarna, mama ei a mutat florile de pe balcon in apartament, pe unde a reusit ea. Iar pe biblioteca din sufragerie pusese 2 ghivece la o distanta de 1m (aproximativ). In timpul conversatiei ma intreaba (mama colegei) daca imi plac florile ei (de parca as fi fost mare fan de ghivece unsure.gif ) si imi arata spre biblioteca unde erau cele 2 ghivece. Una dintre plante chiar inflorise dar eu reusisem s-o vad doar p'aia fara flori pana la momentul respectiv. Discutia continua iar mama colegei imi tot atragea atentia asupra celei inflorite ca daca imi place, si ca e frumoasa, etc. Eu ma uitam cu deosebita atentie :blink: la cea neinflorita si ma gandeam unde naiba vede ea flori. Dupa vreo 5 minute de discutie pe tema asta (timp in care eu tot o aprobam si ziceam ca floarea e frumoasa) imi zice maica-sa "Da' uite-te ma la floare, unde dreaqu' te uiti", ...se prinsese... blushing.gif . La faza asta, sotul ei care era de fata ii zice: "Da' ce ai cu baiatul, ce sa zica si el <daca nebuna asta vede flori sa n-o contrazic>" smile.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post
albert
mesaj 27-06-2006, 09:45 AM
Mesaj #5

Amiba

Raspunsuri: 19
Inscris: 12-06-2006
Membrul Nr.: 29

Cand eram la facultate, in timpul laboratorului de utilizarea calculatoarelor, ii ajutam pe cei care scriau documente Word, CV-uri, le aliniam documentele si le printam in locul lor.
De asemenea lucram si la Radio Intact, unde am cunoscut o super tipa; mai tarziu am descoperit ca mergea la aceeasi facultate cu mine. A aparut intr-o zi in laborator sa dactilografieze nu stiu ce document.
Desigur, am fost foarte atent cu ea, insa in acea zi am racit rau de tot. Stranutam, imi trageam nasul si umblam tot timpul cu pachetul de servetele dupa mine.
Cand a terminat de scris documentul am venit desigur sa-mi ofer ajutorul pentru a-l formata pentru printare. M-am aplecat deasupra ei si incercam sa-mi controlez un stranut, cand nasul meu a lasat sa cada o picatura mare de "suc" smile.gif pe pulpa ei descoperita (avea fusta scurta) si s-a scurs pe langa picior pe scaun.

Doar s-a uitat la mine si facut un "eeew!". M-a intors si am fugit repede dupa un servetel sa o sterg. Nu-i cea mai buna modalitate de a face o prima impresie, dar pana la urma am iesit o data. Nu s-a concretizat in nimic. Oh well, pierderea ei.
+Quote Post
fiona
mesaj 27-06-2006, 11:31 AM
Mesaj #6

Amiba

Raspunsuri: 43
Inscris: 12-06-2006
Membrul Nr.: 28
Dispozitie: Funny :))

Ok! Hai sa ma fac si eu de ras! baby.gif

Eram la primul meu serviciu de vreo 2 luni unde lucram cu mai multi fosti colegi de facultate. Cu o colega ma intelegeam mai bine si vorbeam mereu prin email-uri asa ca atunci cand mi-a trimis unul in care zicea ca s-a hotarat: ziua ei de nastere o face in clubul X, eu ii raspund ceva de genul "OK! Marfa! Sa vedem cum facem sa nu vina toti astia de pe aici ca or sa ne strice petrecerea si oricum nu cred ca o sa fie loc" dupa care dau sent fara sa realizez ca eram pe "Reply to all". Nu vreti sa aflati cum m-am simtit cand am realizat ca toti colegii primisera emailul! blushing.gif bag.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 27-06-2006, 11:41 AM
Mesaj #7

Hiena

Mi s-a intamplat nu o data, ci de DOUA ori in Mega Image! doh.gif

Eram in perioada de maxima rotunjime blushing.gif adica aveam vreo 74kg la 162 cm inaltime. Am un Mega Image chiar langa casa si imi fac mereu cumparaturile acolo asa ca majoritatea fetelor de la casa ma cunosteau si ma salutau.
Intr-o seara eram super obosita de la serviciu, era iarna, eu eram racita si ma imbracasem mai gros ca de obicei. Cand vine randul meu la casa, o salut pe fata si ea cu un zambet cat toata fata grin.gif "Aaaaaa! Felicitari!".
Eu evident crazy.gif "Hmm??"
Vanzatoarea: "pentru bebe" grin.gif
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif I-am spus ca asa sunt eu mai grasuta si ca nu sunt insarcinata crying.gif

Va imaginati ca nu mai stia cum sa o dreaga biata fata! Peste vreo cateva saptamani mi se intampla aceeasi faza cu alta vanzatoare, dar deja aveam experienta, nu am mai fost socata! wacko.gif

Din toata povestea asta am iesit si cu un lucru bun: m-am apucat de slabit! tease.gif

--------------------
+Quote Post
Brunette
mesaj 27-06-2006, 12:26 PM
Mesaj #8

Pestisor
**

Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14

Am venit de la cursuri si am intrat direc la dus sa ma pregatesc pentru o iesire in oras. Cand ies, constat ca nu aveam prosop. doh.gif Ce puteam sa fac? Eram singura acasa asa ca am iesit (dezbracata evident) sa-mi iau unul si prietena cu care stau venise acasa cu un coleg sa-i dea nu stiu ce cursuri. El cand m-a vazut a ramas intepenit w00t.gif si pe mine m-a apucase lesinul nu alta :swoon: .
Am fugit in baie si am sta acolo pana a plecat. blushing.gif Si acum cand ma intalnesc cu tipul respectiv ne comportam ca si cum nu s-a intamplat nimic. lol.gif
+Quote Post
Roxxa
mesaj 06-07-2006, 01:02 PM
Mesaj #9

Amiba

Raspunsuri: 21
Inscris: 5-07-2006
Membrul Nr.: 58

Ok... aram acum vreo 2 ani intr-un klub si am vazut un baiat kare semana cu un prieten, m-am dus la el sa il sperii si.. surpriza, era un alt tip cu iubita lui si era sa fiu paruita! blushing.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 16-07-2006, 07:09 PM
Mesaj #10

Hiena

Clasa a IX-a, prima ascultare din liceu se nimereste la geografie (me! doh.gif ). Aveam o lectie cu mari si oceane, la care o buna bucata din lectie vorbea despre elementele valului (pe care le mai stiu si acum wacko.gif )

Eu, fata silitoare, invatasem, normal! Ma ridic in picioare, dau drumul la lectie, iar profa se tot cauta in geanta (avea o geanta fara fund si nu gasea nimic niciodata). Termin tot ce aveam de zis si dupa 2 min de pauza isi da seama si profa ca am terminat si ma intreaba daca stiu... elementele valului!

Eu in gand: hai sa le mai zic inca o data ca nu m-a auzit. Le termin, iar 1-2 min pauza.
Profa: ai zis elementele valului?
Eu: da! si le spun a 3-a oara!
profa: vad ca nu te descurci din banca! Hai iesi in fata clasei! doh.gif
Eu ies in fata repet a 4-a oara elementele valului .. profa tot nu terminase de cotrobait in geanta fool.gif
Dupa ce spun si a 5-a oara ce aveam de spus zice profa: 8, ca nu ai stiu elementele valului! crying.gif

Tot trimestrul m-au intrebat colegii prin pauze care sunt elementele valului! crazy.gif

--------------------
+Quote Post
Bubble
mesaj 17-07-2006, 01:04 PM
Mesaj #11

Amiba

Membrul Nr.: 8

lol.gif lol.gif Ce tare e asta la scoala!! Cred ca fiecare are ceva de spus din anii de scoala! Eu sigur am si tot la ora de geogra, dar ma intorc imediat si va povestesc!!
+Quote Post
DIAbolica
mesaj 17-07-2006, 05:39 PM
Mesaj #12

Pestisor
**

Raspunsuri: 168
Inscris: 22-06-2006
Din: The Land of Laughs
Membrul Nr.: 48
Dispozitie: Never Felt Better !

cheer.gif ca tot venii vorba de anii de scoala....

* printr-a...6a sau a 7a... ne ducea profa de muzica la spectacole de balet,opereta and [*****]...
si...a fost odata ca niciodata...ca daca n-ar mai fi,nici eu nu v-as mai povesti grin.gif
vizionam noi un spectacol de balet...incepusera dansatorii sa intre in scena..unul cate unul..si la un moment dat intra un balerin care avea rolul principal... wacko.gif vad ceva ciudat la el... stau..ma holbez....si iar ma holbez...si la un moment dat,desi nu ma plictisisem de holbat laugh.gif urlu in gura mare 'mamaaaaaaa ce mare o are...'' tease.gif ma refeream la ..un organ...care iesea in evidenta gratie costumului extrem de mulat

wink1.gif profa..pac..repede..se uita in sala...incearca sa-si dea seama a cui e vocea... face semne disperate..dar nada de nada

la scoala incepe cu teoria ei la fiecare clasa...ca generatia din zilele de azi..tra la la si bla bla bla....
rolleyes.gif la ora de muzica de la cls noastra.... se gaseste un tampit doh.gif (eram sefa de clasa si avem multi..dusmani smile.gif ) sa zica... "Diana a zis"...

siiii...ce credeti ca a facut profa? grin.gif i-a tinut aluia putina teorie 'nesimtitule,cum iti permiti ? Diana e un ingeras... nu ar zice asta in veci... ce-ai cu ea? nu ti-e rusine...treci la lectie sa te ascult"

muahahah devil.gif

* printr-a 9a...eram in ora de romana,era galagie (just as usual) pt ca dirigu lucra ceva pt olimpiada cu unele..
siii...ce sa fac si eu? ma plictiseam si am zis..iaca..hai sa-l sun pe unu` (un amic)
pune Diana telefonu la ureche..formeaza numaru..suna...raspunde ala... si raspunde si Diana (neconstientizand ca ,fiind galagie in clasa,a urlat,nu a zis pe un ton normal...)
Eu: "Alo! Ce faci ma ?!?!"
Clasa: s-a facut liniste deplina !
Dirigu: a ramas masca
blum.gif bineinteles,in urmatoarea juma de ora mi-am cerut scuze si.... pana si azi,cand ma suna cate un coleg... incepe prin traditionalul 'alo! ce faci ma?"

*ar mai fi dar..nu-mi amintec momentan..

TO BE CONTINUED tease.gif
+Quote Post
Bubble
mesaj 17-07-2006, 06:26 PM
Mesaj #13

Amiba

Membrul Nr.: 8

Am revenit, intr-un final! wacko.gif

So..ora de geogra...spre sfarsitul semestrului....eu linistita ca aveam media ca incheiata... asa ca... imi faceam tema la mate... grin.gif
La un momendat se prinde profa ca nu sunt atenta la ce ii asculta pe aia din picioare si ma ia tare..."lasa ca la intrebarea asta stie Alina!" si toata clasa s-a intors catre mine. doh.gif Yo varza (evident) habar n-aveam ce intrebase. crazy.gif Si nimeni nu soptea nimic...macar intrebarea (colegii mei devil.gif )si profa o tinea sus si tare, urla, ca nu sunt atenta, ca imi da 2, sa-i raspund la intrebare... swoon.gif

Dupa 10 minute chinuite aflu ca trebuia sa spun cele mai mari 5 orase din SUA, dar eram asa de socata ca nu am fost in stare sa scot unul macar! (me-> cow.gif ) Si yote asa am luat 2 pentru o tema la mate, care nici macar nu fusese obligatorie. bag.gif
+Quote Post
mihaela
mesaj 17-07-2006, 07:01 PM
Mesaj #14

Amiba

Raspunsuri: 12
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 63

Eram la biserica intr-o duminica si o venit in vizita o pers kre fusese in vizita la mine acasa in urma cu 1 an...la sfarsitul bisericii eram afara si el vorbea cu fratimiu mai mare si deodata vine la mine si ma saluta si imi spune k ma cunoaste de la o evanghelizare pe care a facut-o in Iasi si k am vb cu el dupa aia...eu ma uitam k de alceva la el...nu stiam despre ce vb...si i-am zis k ma confunda...si el se uita la mine...si m-a intrebat dak eu nu-s acea pers din anul 2 de la medicina...eu de unde....debia incepusem clasa a 8-a...cand o auzit o ramas masca....dar faza proasta era k eram in curtea bis si eram cu toti tinerii si cand au auzit ce-mi spunea acea pers radeau de se prapadeau...m-am simtit super prost si cred k n-am sa uit niciodata cea zi...
+Quote Post
alex25
mesaj 31-07-2006, 02:49 PM
Mesaj #15

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12

De fiecare data cand merg la baie bat la usa. Mi se intampla sa fiu acasa, singur, si sa bat la usa. La birou de fiecare data cand bat la usa nu e nimeni inauntru. Asa ca astazi am zis sa intru fara sa mai bat, mai ales ca mi s-a parut ca era lumina stinsa. Asa ca in aceeasi miscare am "aprins" lumina si am deschis usa. La o fractiune de secunda distanta mi-am dat seama ca lumina fusese aprinsa, iar eu de fapt am stins-o. In aceeasi fractiune de secunda am auzit vocea sefului "Hei!". Era pe WC.

Of. Ce ma enerveaza fazele astea. Singura data cand n-am batut la usa si am dat peste seful. Sper sa nu inceapa de-acum cu glume aiurea.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post

3 Pagini V  1 2 3 >
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 13-05-2008 - 02:43 PM