![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
07-05-2007, 06:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Trebuie sa ma laud undeva... si ma intreb cine mai vrea sa-si sustina dreptul la lauda cu mine
Weekend-ul acesta am rezistat eroic la atat de multe tentatii "ingrasacioase": popcorn, migdale-n ciocolata si M&Ms la film sambata si tort de ciocolata, low carb ce-i drept, pt sot duminica. Nu m-am atins de nimic din toatea astea mentionate... n-am gustat deloc nici in timp ce faceam tortul si nici dupa!!! Asa imi vine sa ma pup Mai vrea cineva sa se laude cu astfel de reusite in fata tentatiilor?! -------------------- |
| alandana |
07-05-2007, 07:18 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Bravo Emu !!!
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| honey79 |
07-05-2007, 10:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Eu... pot sa ma laud ca... azi m-am oprit... la doar 1 croiassant La cat mai multe we in stilul asta. Pup. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| amalia0701 |
08-05-2007, 10:30 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Io in weekend am fost al tzara la niste prieteni si nu am baut nimic alcool, nu am mancat nici inghetzata, nici mici
Aseara le-am facut alor mei crema de zahar ars -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| sunshine |
08-05-2007, 01:25 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 66 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
Bravo, fetelor!
Tineti-o tot asa! Si eu am inceput din nou dieta ca nu se mai poate....am cazut prada bunatatilor de Paste si de atunci, adio dieta! Pana azi, ca iar am luat-o de la capat! De data asta sper sa ma tina, ca tare era bun startul.....of! Daca nu am vointa -------------------- |
| Pisik |
08-05-2007, 04:10 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Eu ma laud ca de o sapt si doua zile (astazi) am rezistat fara dulce, in mare, cu o singura abatere, o felie de tort sambata.
Daca reusesc sa am o abatere pe sapt ma declar eroina!!! -------------------- |
| Pisik |
14-05-2007, 12:14 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Daca nu se mai lauda nimeni, ma laud tot eu
In week-end am fost la munte si nu am mancat kurtos kolac, ceea ce pt mine este crima. Pt mine Bran = kurtos, deci e blasfemie chiar. Am mers, l-am vazut, l-am mirosit si am vrut sa imi iau de pofta, iare restul sa i-l duc mamei. Dar fie nu puteam sa ma abtin si il mancam pe tot, fie ma abtineam si ma omora mirosul din masina pana in Bucuresti, asa ca am preferat sa aleg varianta abtinerii. -------------------- |
| May |
14-05-2007, 03:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Stai asa ca si eu ma laud azi
Sambata am mers in Carrefour si Remy a mancat de la Burger King si eu nu mi-am luat nimic, eu care sunt fanul nr I -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| annie |
31-08-2007, 11:03 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 31-08-2007 Membrul Nr.: 387 Sex: Feminin |
Eu ma laud ca de o luna nu am mai mancat dulciuri de loc, am rezistat eroic unor tentatii ca inghetata, gogosi, iar astazi am mancat doar un covrigel dintr-o punga de covrigi cu chimen. Am cumparat-o pt ca o invartisem cam mult, era doar 1 leu, iar vanzatorul incepuse sa zambeasca pe sub mustati. dupa ce am vazut ca are vreo 400 de calorii, mi-am continuat drumul cu punga in mana, desi salivam si eram moarta de foame. Cand am ajuns acasa, am mancat doar unul si pe restul i-am daruit mamei, pt ca eu sa mananc piersici si struguri.
-------------------- Nu trai in realitate.Te va impiedica sa ajungi la maretie.
|
| allesandra |
09-05-2008, 09:00 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 9-05-2008 Membrul Nr.: 958 Dispozitie: increzatoare - Sex: Feminin |
Stai asa ca si eu ma laud azi Sambata am mers in Carrefour si Remy a mancat de la Burger King si eu nu mi-am luat nimic, eu care sunt fanul nr I Imi poti spune si mie cu ce dieta ai slabit 18 kg si in cat timp? Ms anticipat! -------------------- |
| Nessie |
10-05-2008, 10:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Imi poti spune si mie cu ce dieta ai slabit 18 kg si in cat timp? Din cate stiu May a slabit doar cu Weight Watchers, dar daca intra aici, poate spune ea mai multe.Ms anticipat! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:43 AM |