![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
07-06-2006, 03:33 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Toata lumea stie ca sportul dezvolta frumos organismul si ca ii mentine vitalitatea, dar de unde motivatie??
Am avut perioade in care mergeam la fitness si ma simteam excelent si plina de energie, chiar daca faceam efort. Acum ma simt o leguma si de ce ma simt mai nasol de aia nu am chef sa fac ceva! Voi faceti sport in mod constatnt? Ce? Unde? Cat costa? Ce program aveti de lucru? Vreau sa stiu tot ca poate ma motivez si eu! |
| diana.triscau |
26-06-2006, 04:23 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 27 |
Cred ca cea mai buna motivare e sa te uiti in oglinda
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| judecatorul |
28-06-2006, 08:22 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 67 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
Ideea mea era ca ... ar trebui sa aveti mai multa incredere in voi ,.. de aici pleaca uratenia unui om ...
degeaba arati bine .. n-o sa fii decat buna de ****... mai departe ,.. daca esti leguma ,.., nu prea sunt diete pentru asta ??? sau sunt ? E vorba de sclipirea din ochi ... acel lucru foarte important ... ( oare ma aude God-ul acestui site ?) faceti si o rubrica cu DEZVOLTARE PERSONALA. Ora de sport trebuie sa fie pur si simplu ca o educatie .. sa stiti ca nici eu in acest moment spre rusinea mea nu fac sport .. dar din seara aceasta .. va dau cuvantul ca o sa petrec cel putin jumatate de ora alergand. Obisnuiam s-o fac constant .. dar am dat vina pe probleme si timp astfel incat sa n-o mai fac .. oricum .. sportul e ceva nu tocmai placut .. necesita .. oleaca"" de vointa Problema e ca nu mi-am pierdut increderea in mine .. FETELOR adevarul poate ca am 1.90 si 100 de kile si oricum daca va puneti intrebarea cat de putin "-Oare sunt grasa ? " POARE CA ESTI -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| cerasela |
30-06-2006, 09:43 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 22 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 25 |
Ai spune-ne cum stai cu alergatul?
Pentru mine drumul catre si de la serviciu e o adevarata sauna asa ca nu mai am putere si de sport |
| judecatorul |
04-07-2006, 09:45 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 67 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
nu m-am tinut de cuvant
poate daca am reusi macar in casa sa facem ceva .. si sa recunoastem cerasela Revenind la subiectul dinainte am reusit o data la 3 zile sa alerg .. mereu s-a ivit ceva .. ideea e sa nu va lasati si sa mergeti inainte pentru ca... sa recunaostem si o data la 3 zile e super .. depinde cat si unde Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 04-07-2006, 09:47 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| cerasela |
05-07-2006, 09:39 AM
|
Deci si tu esti tot in fotoliu cu telecomanda in mana.
Stii ce am observat la mine?? Am chef de sport doar cand sunt super fericita! Si uite asa, pe sistem nervos am ajuns o |
| judecatorul |
05-07-2006, 03:52 PM
|
|
telecomanda o manuiesc cu degetul mare
IDEEA E CA DACA POFTA VINE MANCAND, VA SPUN DIN PROPIE EXPERIENTA CA SI POFTA DE SPORT VINE FACAND SPORT. ( aveam momente tin si acum minte in liceu cand .. alergam o ora pe zi si ma simteam extraordinar !! ) scurta perioada .. poate o luna sau doua dar a fost super .. si era din ce in ce mai usor ... oragnismul se obisnuieste cu efortul si o sa va surprindeti pe voi insiva( insele ) cum faceti fata la un traseu din ce in ce mai mare .. Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 05-07-2006, 03:57 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| cerasela |
05-07-2006, 04:07 PM
|
[ nu e cool ? hai sa fim o lume de pufi Ce hot si la moda as fi intr-o lume de pufi! IDEEA E CA DACA POFTA VINE MANCAND, VA SPUN DIN PROPIE EXPERIENTA CA SI POFTA DE SPORT VINE FACAND SPORT. Stiu si eu ca asa e! E grele pana ma mobilizez, apoi e o placere sa fac sport si dupa ma simt mult mai fresh decat inainte de munca. |
| Ella79 |
13-08-2006, 10:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.057 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Da, da, sa stiti "ca pofta vine mancand" e valabil si la sport. Parerea mea (dupa 14 luni de experienta la sala) e ca nu slabesti facand sport si atat. Slabesti doar facand sport si tinand o dieta. Dar sportul are mult mai multe avantaje decat acela de a ne ajuta sa dam fundul jos. Pe mine cel putin, ma echilibreaza psihic mai mult decat o sedinta de shopping (si sunt addicted, credeti-ma!)
Eu lucrez, in general, de la 8 dimineata la 6 seara si merg la aerobic si tae bo de 3 - 6 ori pe saptamana de la 7 la 8 sau de la 8 la 9. E greu pana te urnesti si dupa aia e greu primele 3 - 4 saptamani pana iti intra in reflex. Dupa aia cauti cu disperare sa ajungi la sala pentru ca simti nevoia. Pentru mine sala e psihologul meu. Cu cat ajung acolo mai isterica / epuizata/ carpa de sters pe jos, cu atat ma intorc mai optimista si normala la cap. In toiul antrenamentului n-ai timp sa te mai gandesti si la seful/ problemele de la munca/ pretul barilului de petrol. Asa ca le uiti, deci nu te mai incrunti si zambesti. Dupa asta ar mai fi avantajul pozitiei corpului. Facand sport o vreme vei constata ca nu mai stai cocosat/a, ca pozitia corpului tau e una corecta si din cauza asta vei parea mai suplu/a si mai inalt/a, ca iti sta mai bine pe tocuri iar prietenii iti vor spune ca parca ti-ai facut un lifting, ceva.... -------------------- |
| Tomy |
13-08-2006, 02:05 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 24 Sex: Feminin |
...promit sa merg si eu la sala mai ales acum cand m-am intors din CO mai bogata cu 3 kg
|
| Ella79 |
13-08-2006, 11:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.057 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Suntem cu ochii pe tine!
-------------------- |
| judecatorul |
20-08-2006, 02:13 AM
|
|
Ma amuza super tare,..am intrat intre voi fetelor si voi vorbiti de ce va doare
Vroiam sa va anunt ca am reusit sa intru in program asa cum am promis ..deja sunt la a doua saptamana.. de cand nu mai fac compromisuri Inca ceva .. e fun si foarte benefica o plibare cu bicicleta, e super linistitor.. atata timp cat nu dai peste caini sau femei la volan Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 20-08-2006, 02:15 AM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| himere2005 |
20-08-2006, 07:04 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
judecatorule, nu ai probleme cu greutatea, dar cred ca putina burtica tot ai
-------------------- ![]() |
| Tomy |
29-08-2006, 07:16 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 24 Sex: Feminin |
...intru si eu sa ma aflu in vorba
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:46 PM |