![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
16-01-2008, 12:59 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 839 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
In ultima vreme cand trec prin super/hiper marketuri sunt foarte nedumerit in legatura cu ce mustar sa aleg. Am fost instruit sa urmez cateva reguli:
1. Nu lua mustar de la vreo firma "de renume" (gen Knorr sau Bunatati de la Bunica) 2. Nu lua mustar "prea scump". Ce-am invatat singur: 3. Nu lua mustar ... nu mai stiu cum se numeste dar scrie pe el mare ca e facut la Tecuci 4. Nu lua mustar de dijon (poza aici) - asta am invatat-o aseara Altele nu prea am mai vazut prin hiper/super marketuri. Imi dati si mie o idee, va rog? -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
16-01-2008, 02:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Din experienta mea, fugi de mustarul de fitze! Cu cat e mai scump, cu atat e mai naspa, cu adaosuri pentru aroma, culoare si consistenta.
Mergi pe metoda: ieftin si romanesc. Eu am fost multumita de mustarul de Tecuci, dar sa fie clasic si la borcan. Altele care mi s-au parut ok (toate clasice) : - picnic - La minut - asta, care nu imi amintesc cum il cheama. Poate e mai clara poza asta. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
16-01-2008, 02:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Depinde si la ce mancare sau amestec il folosesti.
Eu prefer mustarul boabe (Dijon)-numai cu fripturi facute in sange si un pic de grasime. Mustarul Dijon crema iute si mustarul cu hrean, il folosesc cand fac gratar de oaie, mititei, cotlete de porc sau miel. Mustarul clasic de la Bunica este bun pe cremwusti si toba, poate si in salate. Am cel putin 5 sortimente de mustar in casa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| danyhoney |
16-01-2008, 04:27 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Te pot intreba ce ai invatat in legatura cu Dijon-ul ca sa te faca sa nu il cumperi ? Nu de alta dar noi doar Dijon avem si ... poate nu merita a fii cumparat . Mersi ! -------------------- ![]() |
| alex25 |
16-01-2008, 05:00 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 839 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Te pot intreba ce ai invatat in legatura cu Dijon-ul ca sa te faca sa nu il cumperi ? Nu de alta dar noi doar Dijon avem si ... poate nu merita a fii cumparat . Mersi ! Mi-am dat acum seama ca pe cel de la Bunica nu l-am incercat. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| onushca85 |
29-07-2008, 12:39 PM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 735 Inscris: 22-07-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.221 Dispozitie: Asa si asa Sex: Feminin |
Nu stiu de ce mie in ultimul timp imi pare tor mustarul plin de HREAN cu toate ca in ingrediente nu scrie nimic de hrean
Hreanul este o leguma pe care nu o suport.Ce sa fac sa ma feresc de el? -------------------- ![]() CALORII 1500/zi Inceput regim 11.08.2008 cu foarte mari abateri (prajituri, tort, mancat la 1 noaptea) 19.08.2008 108 KG 25.08.2008 104 KG 27.08.2008 102 KG |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 03:36 AM |