left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

4 Pagini V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Muzica crestina seperator Optiuni V right
Grace
mesaj 31-05-2006, 02:38 PM
Mesaj #1

Pestisor
**

Grup: Membri
Raspunsuri: 119
Inscris: 19-05-2006
Membrul Nr.: 2
Sex: Feminin

Poate sunt multi cei care cand aud "muzica crestina" se gandesc la muzica din bisericile ortodoxe.
Va dau un link la radioul meu favorit si poate sunteti curiosi sa ascultati Radio KLove. Veti vedea ca o sa vreti sa-l mai ascultati si alta data, chair daca nu sunteti o persoana religioasa, pentru ca este o muzica linistitoare si va aduce pace in suflete. wink1.gif

--------------------
ImagineSuccess keeps You Glowing, But Only God keeps You Going!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Grace
mesaj 31-05-2006, 04:50 PM
Mesaj #2

Pestisor
**

Stiati ca Brian Littrell de la Backstreet Boys Imagine canta acum muzica crestina? Si mai sunt multi altii la fel pe care ii cunoasteti, dar poate la care nu va ganditi! smile.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

verona
mesaj 18-06-2006, 12:38 PM
Mesaj #3

Furnica
*

Raspunsuri: 92
Inscris: 18-06-2006
Membrul Nr.: 37

CITAT(Grace @ 31-05-2006, 05:50 PM) *

Stiati ca Brian Littrell de la Backstreet Boys Imagine canta acum muzica crestina? Si mai sunt multi altii la fel pe care ii cunoasteti, dar poate la care nu va ganditi! smile.gif

eu verona ma bucur ca bastreet boys cinta muzica crestina,inainte eu ii ascultam si imi placeau la nebunie,si acum ii ascult,bv lor,cum ii pot asculta si ei cu o mel crestina? cheer.gif w00t.gif
+Quote Post
Grace
mesaj 18-06-2006, 12:46 PM
Mesaj #4

Pestisor
**

Doar Brian de la BSB canta muzica crestina. Fiecare si-a vazut de drumul sau, iar el l-a ales pe acesta. biggrin.gif Poti sa-l asculti la Radio KLove online sau sa cauti melodia "Welcome Home" de pe albumul “In Christ Alone".

Klove - http://www.klove.com/listen

--------------------
+Quote Post
radu
mesaj 21-06-2006, 12:57 PM
Mesaj #5

Amiba

Raspunsuri: 20
Inscris: 21-06-2006
Membrul Nr.: 45

Eu auzisem de solistul formaţiei heavy-metal "Korn" că s-a creştinat şi acum cântă muzică de acest gen. smile.gif

--------------------
Isaia 40:11 El Îşi va paşte turma ca un Păstor, va lua mieii în braţe, îi va duce la sânul Lui şi va călăuzi blând oile care alăptează
+Quote Post
alex25
mesaj 21-06-2006, 01:00 PM
Mesaj #6

Nevastuica

Raspunsuri: 842
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

CITAT(radu @ 21-06-2006, 01:57 PM) *

Eu auzisem de solistul formaţiei heavy-metal "Korn" că s-a creştinat şi acum cântă muzică de acest gen. smile.gif

Wow! Chiar imi plac astia de la Korn. Din cate stiu eu si POD sunt crestini... si Stacie Orrico... si SixPence None The Richer... si Life House(astia canta chiar super).

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
radu
mesaj 21-06-2006, 01:17 PM
Mesaj #7

Amiba

CITAT(alex25 @ 21-06-2006, 02:00 PM) *

CITAT(radu @ 21-06-2006, 01:57 PM) *

Wow! Chiar imi plac astia de la Korn. Din cate stiu eu si POD sunt crestini... si Stacie Orrico... si SixPence None The Richer... si Life House(astia canta chiar super).

nu ştiu de celelalte formaţii menţionate de tine, dar Korn cântă aproximativ...demonic. Acum solistul s-a lăsat de astfel de muzică, deoarece a devenit creştin. Heavy-metalul este o muzică eminamente satanică.

--------------------
Isaia 40:11 El Îşi va paşte turma ca un Păstor, va lua mieii în braţe, îi va duce la sânul Lui şi va călăuzi blând oile care alăptează
+Quote Post
alex25
mesaj 21-06-2006, 01:37 PM
Mesaj #8

Nevastuica

smile.gif Eu stiam o melodie a lor care-mi placea, cred ca m-am exprimat gresit cand am spus ca-mi place "korn" pentru ca stiu doar o melodie a lor. Oricum, notiunea de heavy metal e perceputa diferit de persoana diferite. In principiu sunt de acord cu ce spui despre acest gen de muzica, dar sunt si exceptii. De exemplu, nu-l pot suporta pe tipul ala de la HIM, dar sunt anumite melodii care-mi plac de la Metallica etc. si, luate separat, aceste melodii nu sunt chiar satanice.

--------------------
+Quote Post
radu
mesaj 21-06-2006, 02:28 PM
Mesaj #9

Amiba

CITAT(alex25 @ 21-06-2006, 02:37 PM) *

smile.gif Eu stiam o melodie a lor care-mi placea, cred ca m-am exprimat gresit cand am spus ca-mi place "korn" pentru ca stiu doar o melodie a lor. Oricum, notiunea de heavy metal e perceputa diferit de persoana diferite. In principiu sunt de acord cu ce spui despre acest gen de muzica, dar sunt si exceptii. De exemplu, nu-l pot suporta pe tipul ala de la HIM, dar sunt anumite melodii care-mi plac de la Metallica etc. si, luate separat, aceste melodii nu sunt chiar satanice.

da, alex, şi eu zic la fel în cazul baladelor rock deoarece nu promovează violenţa şi merg pe partea sentimentală. HIM are unele melodii foarte frumoase, poate şi Metallica, însă majoritatea se înscriu în genul heavy-metal .

--------------------
+Quote Post
alex25
mesaj 21-06-2006, 02:35 PM
Mesaj #10

Nevastuica

Bine, acelasi lucru se poate spune si despre cam tot hip-hop-ul actual. Asta nu inseamna ca hip-hop-ul in sine este o muzica demonica. Daca stau un pic sa ma gandesc cred ca as putea enumera cateva formatii crestine care canta hip-hop( e o formatie in Bucuresti "Pocaitii"; Contrast canta la inceput hip-hop; mai sunt cred dar nu cunosc eu - asta doar in Romania, ca in State sunt festivaluri de hip-hop crestin ). Ce vreau sa spun e ca nu poti condamna un anume gen de muzica in sine doar pentru ca nu iti place / nu il suporti. Ceea ce perverteste muzica nu este linia melodica in sine, ci mesajul transmis(versurile).

--------------------
+Quote Post
radu
mesaj 21-06-2006, 02:45 PM
Mesaj #11

Amiba

CITAT(alex25 @ 21-06-2006, 03:35 PM) *

Bine, acelasi lucru se poate spune si despre cam tot hip-hop-ul actual. Asta nu inseamna ca hip-hop-ul in sine este o muzica demonica. Daca stau un pic sa ma gandesc cred ca as putea enumera cateva formatii crestine care canta hip-hop( e o formatie in Bucuresti "Pocaitii"; Contrast canta la inceput hip-hop; mai sunt cred dar nu cunosc eu - asta doar in Romania, ca in State sunt festivaluri de hip-hop crestin ). Ce vreau sa spun e ca nu poti condamna un anume gen de muzica in sine doar pentru ca nu iti place / nu il suporti. Ceea ce perverteste muzica nu este linia melodica in sine, ci mesajul transmis(versurile).

am auzit şi eu de astfel de formaţii. Sunt stiluri de muzică extremiste precum metalul, rap-ul, care prin însăşi natura lor constituie un atentat la principiile creştine. De exemplu, metalul este prin excelenţă violent şi instigă la ură. Rapul este senzual. Vedem că roadele aduse de aceste stiluri muzicale sunt dezastruos de rele, mesajele emise de astfel de formaţii incită la păcate carnale. Şi stilul de muzică poate fi greşit, nu numai versurile, pentru că provoacă o anumită dispoziţie spre un păcat sau altul.

--------------------
+Quote Post
alex25
mesaj 21-06-2006, 02:56 PM
Mesaj #12

Nevastuica

Nu stiu, man, punctul de vedere mi se pare un pic cam extremist. Nu sunt genul care sa zica "hai, treaca de la mine", insa in privinta asta nu poti impune tuturor sa asculte muzica de opereta, muzica usoara, muzica clasica, romante si slow-uri. Mie imi plac slow-urile dar din cand in cand o melodie mai "zbantuita" smile.gif parca te scoate din obisnuit. Nu te incita neaparat la senzualitate, nici vorba, sau la ura, mai degraba la "asta e momentul sa faci ceva mare". Probabil ca in cazul tau o melodie de la MW Smith sau un worship are acelasi efect. Pur si simplu ai alt temperament, daca nu il intelegi pe celalalt, nu il acuzi neaparat. De ex. mie imi place "Grits - Here we go", e un hip-hop crestin. Imi plac si worship-urile dar depinde pur si simplu de starea de spirit in care sunt. Nu as spune ca Grits - Here we go e muzica satanica.

Acest mesaj a fost editat de alex25: 21-06-2006, 02:57 PM

--------------------
+Quote Post
radu
mesaj 21-06-2006, 02:59 PM
Mesaj #13

Amiba

alex, crede-mă, există unii care sunt mult mai restrictivi decât mine...totuşi rămân la părerea că hard-rock, heavy-metal, rap, hip-hop nu sunt stiluri acceptabile din punct de vedere creştin...dar se poate asculta dance, pop, rock-ballads...

--------------------
+Quote Post
Grace
mesaj 22-06-2006, 03:02 PM
Mesaj #14

Pestisor
**

Verona, speciala pentru tine!! biggrin.gif Sper sa iti placa!

--------------------
+Quote Post
alex25
mesaj 15-08-2006, 12:59 PM
Mesaj #15

Nevastuica

Melodia asta e printre preferatele mele, e printre primele de la Skillet. In videoclipul de mai jos e prezentata ca un fel de soundtrack pentru filmul lui Mel Gibson.

--------------------
+Quote Post

4 Pagini V  1 2 3 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 04:27 PM