![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| sadaf |
23-03-2008, 08:48 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 24-03-2007 Membrul Nr.: 263 Sex: Feminin |
-------------------- Sadaf [color=#00CCCC]
|
| Iguana |
18-06-2008, 07:57 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 18-06-2008 Membrul Nr.: 1.088 |
[color=#993399]
Am fost uimit sa citesc comentariile si sa descopar ca unele cantarete de muzica indiana sunt atat de pline de ele incat ramai uimit! Si mai uimit sunt sa constat ca oamenii se cearta din amor propriu cand ar fi mai simplu sa stea linistiti putin si sa judece lucrurile! Cand un artist face o asemenea postare ca cea de mai sus, in care se contrazice singur si in care-i dizolva pe ceilalti cu un aer de atotstiutor, lipsit de orice urma de modestie, atunci ar trebui sa ne dam seama ca se intampla lucruri grave in cultura romana si sa ne gandim de o suta de ori inainte de a acorda credit unei asemenea persoane. Aceasta Naliny care-si aroga dreptul de a judeca pe altii doar pentru faptul ca a fost la studii in India, ar trebui sa stie faptul ca nu e singura persoana din Romania cu studii acolo. Si daca tot a fost acolo ce a invatat? Nu-i posibil sa te manifesti in halul ala doar pentru ca cineva a intrebat daca ai fost pregatit de Naarghita sau nu. Credeti ca degeaba Naarghita a fost socotita fenomen de criticii din India si de cei din lumea intreaga? Ca sa te apuci si sa postezi asemenea comentarii, cu atata venin si atata vehementa, inseamna sa te simti amenintat de ceva sau de cineva, inseamna sa nu fii sigur pe tine! Foarte urat! Iar fanii ei........daca ar fi sa cante la SaReGaMa ne-am face de ras, dragilor, cum se face ea de ras pe la televiziunile pe la care se perinda incercand sa-si demonstreze talentul pe care nu-l are. Caci cum altfel s-ar putea interpreta faptul ca nu poate sustine linia melodica fara negativ? Probabil fanii dansei au probleme cu auzul -------------------- Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Naty |
29-06-2008, 02:54 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 10-03-2008 Membrul Nr.: 773 |
Draga Iguana,sa ti fie rusine ca jignesti oamenii.Cine ziceai ca se simte amenintat de ceva sau cineva?Eu am senzatia ca tocmai tu esti acea persoana.Altfel nu ai fi interesata sa dai mesaj si sa ti bati joc de oameni.Fiecare are dreptul sa spuna ce a facut si unde a studiat,asa ca nu te mai lega de Naliny.Sau esti cumva geloasa pe ea?Vrei sa canti in locul ei?Sunt locuri destule,dar sa te vad cum faci fatza.Vezi intai de talentul tau si apoi sa vorbesti de altii.
Dragilor,chiar nu se poate sa terminati cu toate prostiile astea?Nu mai gasim nici un forum in care sa vorbim frumos despre muzica indiana,despre artistii romani care reusesc cu succes sa cante muzica indiana?Am ajuns sa ne jignim unii pe altii?Domnilor moderatori,ajutati ne sa ajungem cumva la un consens si sa punem capat vorbelor urate. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:33 AM |