left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 20-03-2007, 03:27 PM
Mesaj #1036

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.517
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Dany, daca ai sti ce imi doresc si eu un pic de timp sa pot inriji o floare, sa fac si altecva decat servici-casa (unde nu apuc sa fac nimic)-servici. Am primit cateva ghivece de 8 martie, incerc sa le ingrijesc dar seara cand ajung acasa (f tarziu in ultimele zile) uit sa le pun apa. O sa imi pun un reminder ceva )).gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Monic
mesaj 20-03-2007, 03:37 PM
Mesaj #1037

Iepuras

Raspunsuri: 1.661
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

la noi este o adevarata plantatie de cactusi )).gif Babuinul ii ingrijeste/uda si le admira minute intregi, imi spune cati tepi au mai facut lol.gif wacko.gif Acum avem 3 cactusi infloriti si babu e in culmea fericirii... In we m-am trezit ca imi arata bucuros ce a cumparat pt noi: adica vreo 7 bulbi de flori w00t.gif si puieti de afin, coacaz si mur wacko.gif asta in conditiile in care noi stam la bloc si doar peste 3 saptamani apucam sa mergem acasa w00t.gif

--------------------

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

_noni_
mesaj 20-03-2007, 03:38 PM
Mesaj #1038

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Ella, revin cu intrebarea smile.gif

ai idee daca se pot primi fonduri europene pentru o firma (geodezie si cadastru) care doerste sa organizeze cursuri de pregatire profesionala?

Multumesc anticipat pentru raspuns! floare.gif

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
axe10
mesaj 20-03-2007, 03:44 PM
Mesaj #1039

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee unsure.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 20-03-2007, 03:46 PM
Mesaj #1040

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 05:44 PM) *

Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee unsure.gif

De asta nu-mi place mie WW - e tare greu sa apreciezi exact punctele.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 03:51 PM
Mesaj #1041

Yeti

Raspunsuri: 10.296
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(anca veselie @ 20-03-2007, 02:24 PM) *

vai, cat de harnicuta ai fost! poti sa pui poza un pic mai mare pls? imi plac tare mult florile!

Imagine

Miha , nu e mare diferenta intre anul trecut si anul asta hug.gif . Doar ca mai am un ghiveci si pe cealalta parte a usii unde am pus narcise ( n-am facut poza ) .

Pisik , te inteleg cu florile . Dar eu zic ca macar 5 minute sa le pui apa tot gasesti cand ajungi acasa . Ar fii pacat sa se ofileasca . Si nu le trebuie apa in fiecare zi .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 20-03-2007, 03:53 PM
Mesaj #1042

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Din cate stiu, un patratel din ala standard de unt are 10 gr, eventual 15gr (dar astea se intalnesc f rar)
Bafta la licenta tulip, bluelife!

Dany-dulce, si eu am crezut ca ghiveciul e ala de anu trecut; harnicutza mai esti daca deja ai decorat.
Ma intreb daca emu a inceput si ea pregatirile unsure.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 20-03-2007, 03:53 PM
Mesaj #1043

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

dragutz si prietenos! nu m-am gandit pana acum la decorat cu oua de paste smile.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ALICE
mesaj 20-03-2007, 03:56 PM
Mesaj #1044

Koala

Raspunsuri: 2.440
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Aveam si eu niste ousoare din astea.Tot din Germania.Dar au ramas la socru-meu,cand ne-a dat afara. naughty.gif Din graba nu le-am luat.Dar cred ca se gasec si pe aici.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 20-03-2007, 03:57 PM
Mesaj #1045

Iepuras

Raspunsuri: 1.661
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Noni, aici se pot cere fonduri europene pt firme, dar sunt anumite conditii(sa aiba firma profit pe ultimii doi ani), iar daca ti se acorda imprumutul nerambursabil ti se da 30% din valoarea totala a proiectului, restul trebuie sa fie platit de firma. Acuma nu stiu cum e in tara, dar ma gandesc ca e cam la fel pupic.gif oricum, Ella stie mai multe si sigur te va lamuri floare.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 03:58 PM
Mesaj #1046

Yeti

CITAT(ina_ceva @ 20-03-2007, 02:53 PM) *

Dany-dulce, si eu am crezut ca ghiveciul e ala de anu trecut; harnicutza mai esti daca deja ai decorat.

)).gif Cred ca ar fii trebuit sa-i schimb macar locul ca sa nu mai arate ca anul trecut )).gif . Acel pomisor e verde tot timpul anului asa ca nu am cum sa-l schimb . Celalalt ghiveci arata cam la fel in fiecare an ( adica aceleasi flori ) .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-03-2007, 04:05 PM
Mesaj #1047

Lama

Raspunsuri: 5.899
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

dany, care sunt florile cele mai usor de cultivat si care cresc cem mai repede ca as vrea sa fac niste surprize cu ghivece de lori de pasti, dar nu stiu daca au timp florile sa se dezvolte ca eu sunt habarnista

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 20-03-2007, 04:07 PM
Mesaj #1048

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(Pisik @ 20-03-2007, 04:37 PM) *

Apropos de oua, nu v-am zis: ne-am luat tigaie Tefal din aia cu spot rosu (bine, spotul ala e un vax ca nu se inroseste niciodata) si sunt mega incantata de ea: fac ouale, omleta fara pic de ulei/unt si iese delicioasa, nu se lipeste, nu ramane pe tigaie, e super. probabil fetele care au descoperit tigaia asta mai demult rad pe infundate de entuziasmul meu dar chiar mi s-a parut super!

am si eu, si la mine se inroresre bulina rosie cand e calda, dar se prinde un pic de tigaie, dar se curata imediat.
e f misto aia, pentru ca spui Adio ulei smile.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
himere2005
mesaj 20-03-2007, 04:10 PM
Mesaj #1049

Lama

Raspunsuri: 5.899
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

are cineva idee cam in cat timp se schimba buletinul la politie, eventual un site cu documentele care trebuiesc. o sa mai caut si eu, dar cred ca o sa intram intr-o faza naspa cu ridicarea alocatiei mad.gif

am gasit ceva din timisoara, o fi valabil pentru toate judetele?

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 04:10 PM
Mesaj #1050

Yeti

Am facut poze si cu celalalt ghiveci ...ca sa vedeti ca e diferenta fata de anul trecut )).gif
Imagine
Narcisele le-am pus azi-dimineata .

Cele de aici sunt de saptamana trecuta , sunt deja deschise :
Imagine

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:23 PM