![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
20-03-2007, 03:27 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.517 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dany, daca ai sti ce imi doresc si eu un pic de timp sa pot inriji o floare, sa fac si altecva decat servici-casa (unde nu apuc sa fac nimic)-servici. Am primit cateva ghivece de 8 martie, incerc sa le ingrijesc dar seara cand ajung acasa (f tarziu in ultimele zile) uit sa le pun apa. O sa imi pun un reminder ceva
-------------------- |
| Monic |
20-03-2007, 03:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.661 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
la noi este o adevarata plantatie de cactusi
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
20-03-2007, 03:38 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Ella, revin cu intrebarea
ai idee daca se pot primi fonduri europene pentru o firma (geodezie si cadastru) care doerste sa organizeze cursuri de pregatire profesionala? Multumesc anticipat pentru raspuns! }{ -------------------- |
| axe10 |
20-03-2007, 03:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee
| alandana |
20-03-2007, 03:46 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee De asta nu-mi place mie WW - e tare greu sa apreciezi exact punctele. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| dany |
20-03-2007, 03:51 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
vai, cat de harnicuta ai fost! poti sa pui poza un pic mai mare pls? imi plac tare mult florile! ![]() Miha , nu e mare diferenta intre anul trecut si anul asta Pisik , te inteleg cu florile . Dar eu zic ca macar 5 minute sa le pui apa tot gasesti cand ajungi acasa . Ar fii pacat sa se ofileasca . Si nu le trebuie apa in fiecare zi . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| ina_ceva |
20-03-2007, 03:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Din cate stiu, un patratel din ala standard de unt are 10 gr, eventual 15gr (dar astea se intalnesc f rar)
Bafta la licenta tulip, bluelife! Dany-dulce, si eu am crezut ca ghiveciul e ala de anu trecut; harnicutza mai esti daca deja ai decorat. Ma intreb daca emu a inceput si ea pregatirile -------------------- |
| anca veselie |
20-03-2007, 03:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dragutz si prietenos! nu m-am gandit pana acum la decorat cu oua de paste
-------------------- |
| ALICE |
20-03-2007, 03:56 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.440 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Aveam si eu niste ousoare din astea.Tot din Germania.Dar au ramas la socru-meu,cand ne-a dat afara.
-------------------- |
| Monic |
20-03-2007, 03:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.661 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Noni, aici se pot cere fonduri europene pt firme, dar sunt anumite conditii(sa aiba firma profit pe ultimii doi ani), iar daca ti se acorda imprumutul nerambursabil ti se da 30% din valoarea totala a proiectului, restul trebuie sa fie platit de firma. Acuma nu stiu cum e in tara, dar ma gandesc ca e cam la fel
| dany |
20-03-2007, 03:58 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany-dulce, si eu am crezut ca ghiveciul e ala de anu trecut; harnicutza mai esti daca deja ai decorat. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| himere2005 |
20-03-2007, 04:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
dany, care sunt florile cele mai usor de cultivat si care cresc cem mai repede ca as vrea sa fac niste surprize cu ghivece de lori de pasti, dar nu stiu daca au timp florile sa se dezvolte ca eu sunt habarnista
| Anna |
20-03-2007, 04:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Apropos de oua, nu v-am zis: ne-am luat tigaie Tefal din aia cu spot rosu (bine, spotul ala e un vax ca nu se inroseste niciodata) si sunt mega incantata de ea: fac ouale, omleta fara pic de ulei/unt si iese delicioasa, nu se lipeste, nu ramane pe tigaie, e super. probabil fetele care au descoperit tigaia asta mai demult rad pe infundate de entuziasmul meu dar chiar mi s-a parut super! am si eu, si la mine se inroresre bulina rosie cand e calda, dar se prinde un pic de tigaie, dar se curata imediat. e f misto aia, pentru ca spui Adio ulei -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| himere2005 |
20-03-2007, 04:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
are cineva idee cam in cat timp se schimba buletinul la politie, eventual un site cu documentele care trebuiesc. o sa mai caut si eu, dar cred ca o sa intram intr-o faza naspa cu ridicarea alocatiei
am gasit ceva din timisoara, o fi valabil pentru toate judetele? -------------------- ![]() |
| dany |
20-03-2007, 04:10 PM
|
Am facut poze si cu celalalt ghiveci ...ca sa vedeti ca e diferenta fata de anul trecut
![]() Narcisele le-am pus azi-dimineata . Cele de aici sunt de saptamana trecuta , sunt deja deschise : ![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:23 PM |