left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ghemotoc
mesaj 20-03-2007, 05:58 PM
Mesaj #1066

Soparla

Grup: Membri
Raspunsuri: 254
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 223
Sex: Feminin

ah... poate s.a mai pus intrebarea asta dar eu nu.mi aduc aminte... la legumele congelate se puncteaza dupa info nutritionale de pe punga sau pur si simplu numai mazarea, porumbul etc?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lyra
mesaj 20-03-2007, 06:04 PM
Mesaj #1067

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

CITAT(himere2005 @ 17-03-2007, 10:08 AM) *

buna dimineata
anca, esti la babuin acasa? grin.gif nu stiu cum se nimereste dar tu numai intre tipi misto stai )).gif a fost impresionat cand te-a vazut asa "betoana?" grin.gif
eu, hai ca o sa fie bine...o sa aveti casuta voastra, stii cum se spune, voi inchideti, voi deschideti. eu cand m-am mutat in ap. asta cu 2 camere eram insarcinata, asa a fost la noi, casuta noua, o viata noua ...cine stie tease.gif pupic.gif
lyra, LA MULTI ANI! cheer.gif ce pregatesti bun? stiu ca si tu esti fan culinar blum.gif poate faci si poze wink1.gif
noi facem un gratar la pranz cu fratii lui dan, dar ma simt asa de obosita, fata s-a sculat la 6.00 si inca se mai trezeste pe parcursul noptii sa bea lapte, fac si eu ca tulip, am inceput sa beau din ce in ce mai multa cafea, mai am si cate ceva pe suflet dar o sa va spun de luni.
un we minunat sa aveti si multe cadouri frumoase lyra

Himere multumesc mult. hug.gif hug.gif hug.gif

scuze ca nu am scris atatea zile, dar nu am apucat. lol.gif meniul pentru sarbatoare nu-l scriu aici ca mi-o iau. blum.gif blum.gif blum.gif
am facut bunataturi multe si am papat mult. naughty.gif doh.gif

dar e bine. a trecut. am primit cadouri multe. yahoo.gif
cosmetice, pistol de fursecuri naughty.gif blum.gif blum.gif blum.gif , tava de tort si cel mai frumos a fost cadoul de la iubi. mi-a luat un aparat foto semiprofesional super fain si dragut yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif . dar normal n-am avut vreme de facut poze.inca.

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 20-03-2007, 06:05 PM
Mesaj #1068

Yeti

Raspunsuri: 10.296
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Multumesc , fetelor !! Sa vedeti ce slabesc eu cand ne apucam de renovat )).gif .Avem o gramada de facut .

Ghemotoc , doar mazarea si porumbul se puncteaza . Asta in cazul in care legumele nu sunt congelate cu ceva unt ( aici exista si asa ) . Uita-te pe punga si daca nu scrie nimic de nici o grasime , e ok .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 20-03-2007, 06:08 PM
Mesaj #1069

Iepuras

Raspunsuri: 1.702
Membrul Nr.: 79

Dany felicitari, sa o satpaniti sanatosi, sa aveti parte numai si numai de momente frumoase!

in ianuarie-februarie a fost sezon de schimbat job-uri pe forum, acum vad ca e de achizitionat case! smile.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 06:09 PM
Mesaj #1070

Yeti

Am dat la telefoane in tara de cred ca ma ia Dirk pe sus cand vine nota telefonica lol.gif dar trebuia sa anunt lumea ca mi-s proprietareasa , nu ? Eu si Gigelu

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 20-03-2007, 06:09 PM
Mesaj #1071

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

dany....mp
+Quote Post
lyra
mesaj 20-03-2007, 06:10 PM
Mesaj #1072

Ciocanitoare

Raspunsuri: 351
Inscris: 12-10-2006
Membrul Nr.: 143

Multumesc mult fetele pentru urari. n-am apucat deloc sa intru de vineri ca mereu am avut invitati, a stat babuinul pe capul meu sau n-am avut curent electric. ceva de groaza cu curentul asta. nush ce se intampla.

Danyhoney casa aia e superba. idilica. minunata. vreau si eu casuta mea. doh.gif doh.gif doh.gif

--------------------
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 06:12 PM
Mesaj #1073

Yeti

Multumim, Deea hug.gif Pai.....de luni ar fii trebuit sa incep si job-ul ( adica de ieri ) dar Dirk a zis sa stam intai sa vedem care e raspunsul de la banca : daca luam casa nu ma duc la job . O sa am destul job acasa pana o facem asa cum vrem noi . E , intr-adevar tareeeee mult de renovat si de facut nou .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 20-03-2007, 06:16 PM
Mesaj #1074

Iepuras

Raspunsuri: 1.661
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

dany, nici nu stii cat de mult ma bucur pentru tine cheer.gif . De casa nu mai zic nimic, dar sper sa faci poze cu interiorul, oricum, ti-am mai spus, sunt moarta dupa casele de acest tip cum e si casuta ta give_rose.gif ce mai, sunt invidioasa si ma bucur enorm pentru tine. Sper sa apuc si eu ziua in care sa am casuta mea.

blushing.gif Dany, mai vrem poze daca se poate blushing.gif

--------------------

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
otilici
mesaj 20-03-2007, 06:16 PM
Mesaj #1075

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Dany,felicitari si din partea mea,e tare frumusica noua casuta! cheer.gif Vorba cantecului: "casuta noastra,cuibusor de nebunii..." blum.gif

--------------------
+Quote Post
ghemotoc
mesaj 20-03-2007, 06:24 PM
Mesaj #1076

Soparla

Raspunsuri: 254
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 223

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 06:05 PM) *

Multumesc , fetelor !! Sa vedeti ce slabesc eu cand ne apucam de renovat )).gif .Avem o gramada de facut .

Ghemotoc , doar mazarea si porumbul se puncteaza . Asta in cazul in care legumele nu sunt congelate cu ceva unt ( aici exista si asa ) . Uita-te pe punga si daca nu scrie nimic de nici o grasime , e ok .

pe punga spune ca are 0.3 g/100 g fat si contine fasole verde, porumb boabe, morcovi, ardei, gogosari, ceapa si atat dar m.am gandit ca dac spun ca are 92 kcal si 0.3 g fat la 100 g... ar iesi 1.6 p la 100 g si atunci la astea 1.6 p mai adaug si punctele pt porumb?

Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 20-03-2007, 06:26 PM
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 06:28 PM
Mesaj #1077

Yeti

Lyra , Otilici , Monic , multumesc !!!

Monic , hai nu fii invidioasa ca se va rezolva si la voi ! pupic.gif .Poze o sa pun cand va fii gata , nu vreau sa pun cum arata acum ca va speriati de interior )).gif . De ex. pe pereti e tapet din anii30, cred , lol.gif plin cu flori si floricele .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 20-03-2007, 06:30 PM
Mesaj #1078

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

pa fetele. pe maine
+Quote Post
otilici
mesaj 20-03-2007, 06:34 PM
Mesaj #1079

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Dany,chiar nu conteaza tapetul si alte chestii de gemul asta care oricum le modifici dupa bunul tau plac.Sa fie spatioasa si sa fie dotata cu minimul in ea,restul faceti voi.Banuiesc ca si pretul a fost pe masura wink1.gif
Si mie mi-a convenit cand am luat apartamentul sa nu aiba mare lucru in el,l-am facut de la zero asa cum ne-a placut noua.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 06:36 PM
Mesaj #1080

Yeti

Mi-a picat netul ...cred ca s-a imbatat )).gif

Ghemotoc , eu nu punctez legumele congelate ( inafara de mazare si porumb ) .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:27 PM