![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ghemotoc |
20-03-2007, 05:58 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
ah... poate s.a mai pus intrebarea asta dar eu nu.mi aduc aminte... la legumele congelate se puncteaza dupa info nutritionale de pe punga sau pur si simplu numai mazarea, porumbul etc?
|
| lyra |
20-03-2007, 06:04 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
buna dimineata anca, esti la babuin acasa? eu, hai ca o sa fie bine...o sa aveti casuta voastra, stii cum se spune, voi inchideti, voi deschideti. eu cand m-am mutat in ap. asta cu 2 camere eram insarcinata, asa a fost la noi, casuta noua, o viata noua ...cine stie lyra, LA MULTI ANI! noi facem un gratar la pranz cu fratii lui dan, dar ma simt asa de obosita, fata s-a sculat la 6.00 si inca se mai trezeste pe parcursul noptii sa bea lapte, fac si eu ca tulip, am inceput sa beau din ce in ce mai multa cafea, mai am si cate ceva pe suflet dar o sa va spun de luni. un we minunat sa aveti si multe cadouri frumoase lyra Himere multumesc mult. scuze ca nu am scris atatea zile, dar nu am apucat. am facut bunataturi multe si am papat mult. dar e bine. a trecut. am primit cadouri multe. cosmetice, pistol de fursecuri -------------------- ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
20-03-2007, 06:05 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Multumesc , fetelor !! Sa vedeti ce slabesc eu cand ne apucam de renovat
Ghemotoc , doar mazarea si porumbul se puncteaza . Asta in cazul in care legumele nu sunt congelate cu ceva unt ( aici exista si asa ) . Uita-te pe punga si daca nu scrie nimic de nici o grasime , e ok . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Deea |
20-03-2007, 06:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.702 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dany felicitari, sa o satpaniti sanatosi, sa aveti parte numai si numai de momente frumoase!
in ianuarie-februarie a fost sezon de schimbat job-uri pe forum, acum vad ca e de achizitionat case! -------------------- ![]() |
| dany |
20-03-2007, 06:09 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am dat la telefoane in tara de cred ca ma ia Dirk pe sus cand vine nota telefonica
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anaoi |
20-03-2007, 06:09 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dany....mp
|
| lyra |
20-03-2007, 06:10 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
Multumesc mult fetele pentru urari. n-am apucat deloc sa intru de vineri ca mereu am avut invitati, a stat babuinul pe capul meu sau n-am avut curent electric. ceva de groaza cu curentul asta. nush ce se intampla.
Danyhoney casa aia e superba. idilica. minunata. vreau si eu casuta mea. -------------------- ![]() [/url] |
| dany |
20-03-2007, 06:12 PM
|
Multumim, Deea
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Monic |
20-03-2007, 06:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.661 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
dany, nici nu stii cat de mult ma bucur pentru tine
-------------------- ![]() |
| otilici |
20-03-2007, 06:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany,felicitari si din partea mea,e tare frumusica noua casuta!
-------------------- |
| ghemotoc |
20-03-2007, 06:24 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
Multumesc , fetelor !! Sa vedeti ce slabesc eu cand ne apucam de renovat Ghemotoc , doar mazarea si porumbul se puncteaza . Asta in cazul in care legumele nu sunt congelate cu ceva unt ( aici exista si asa ) . Uita-te pe punga si daca nu scrie nimic de nici o grasime , e ok . pe punga spune ca are 0.3 g/100 g fat si contine fasole verde, porumb boabe, morcovi, ardei, gogosari, ceapa si atat dar m.am gandit ca dac spun ca are 92 kcal si 0.3 g fat la 100 g... ar iesi 1.6 p la 100 g si atunci la astea 1.6 p mai adaug si punctele pt porumb? Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 20-03-2007, 06:26 PM |
| dany |
20-03-2007, 06:28 PM
|
Lyra , Otilici , Monic , multumesc !!!
Monic , hai nu fii invidioasa ca se va rezolva si la voi ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| anaoi |
20-03-2007, 06:30 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
pa fetele. pe maine
|
| otilici |
20-03-2007, 06:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany,chiar nu conteaza tapetul si alte chestii de gemul asta care oricum le modifici dupa bunul tau plac.Sa fie spatioasa si sa fie dotata cu minimul in ea,restul faceti voi.Banuiesc ca si pretul a fost pe masura
Si mie mi-a convenit cand am luat apartamentul sa nu aiba mare lucru in el,l-am facut de la zero asa cum ne-a placut noua. -------------------- |
| dany |
20-03-2007, 06:36 PM
|
Mi-a picat netul ...cred ca s-a imbatat
Ghemotoc , eu nu punctez legumele congelate ( inafara de mazare si porumb ) . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:27 PM |