left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 20-03-2007, 06:36 PM
Mesaj #1081

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

CITAT(Pisik @ 20-03-2007, 04:20 PM) *

Ma pregatesc de plecare spre locul faptei, chiar daca "fapta" incepe la 19,30. Tineti-mi pumnii, am emotii fiindca stiu ca daca ceva iese rau eu sunt de vina mad.gif
si daca ceva iese bine e meritul cretinului devil.gif
bine, sper sa nu fie cazul si in cazul asta ca o iau razna
Succes fata si sa te si distrezi...
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 05:18 PM) *

Mai stiti ca va spuneam ceva de o surpriza ??? Ei ...bine ...iat-o :

Tocmai am primit raspunsul de la banca !!! Casa ne apartine ( dupa ce facem toate actele necesare ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Cred ca ma imbat azi !!!!!
din alt unghi )).gif

Frumushica foc casutza...da-ne mai multe detalii...si unde zici ca e amplasata ca eu habar nu am...?

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ghemotoc
mesaj 20-03-2007, 06:38 PM
Mesaj #1082

Soparla

Raspunsuri: 254
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 223

mersi dany hug.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 20-03-2007, 06:39 PM
Mesaj #1083

Taz

CITAT(ghemotoc @ 20-03-2007, 05:58 PM) *

ah... poate s.a mai pus intrebarea asta dar eu nu.mi aduc aminte... la legumele congelate se puncteaza dupa info nutritionale de pe punga sau pur si simplu numai mazarea, porumbul etc?

Dupa ce am consultat lista buclucasa am ajuns la concluzia ca dintre legume nu se puncteaza decat mazarea(conform lista), porumbul...ca tot am intrebat mai devreme de mamaliga si nu mi-a raspuns nimeni concret...., fasolea uscata si lintea...si avocado sa nu uit...eu asa as face...

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 06:42 PM
Mesaj #1084

Yeti

Raspunsuri: 10.298
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(otilici @ 20-03-2007, 05:34 PM) *

Dany,chiar nu conteaza tapetul si alte chestii de gemul asta care oricum le modifici dupa bunul tau plac.Sa fie spatioasa si sa fie dotata cu minimul in ea,restul faceti voi.Banuiesc ca si pretul a fost pe masura wink1.gif
Si mie mi-a convenit cand am luat apartamentul sa nu aiba mare lucru in el,l-am facut de la zero asa cum ne-a placut noua.

Asa e . Pretul a fost chiar bun , gandindu-ma la ce preturi sunt pe aici . Dar pentru asta mai avem ceva de investit in ea ...dar nu conteaza : e a noastra !!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 20-03-2007, 06:42 PM
Mesaj #1085

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 08:44 AM) *

Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee unsure.gif

incearca sa faci mamaliga din 10gr malai si vezi cat gramaj are la sfarsit smile.gif daca ai timp la dispozitie

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 06:46 PM
Mesaj #1086

Yeti

Axe , mersi ! Detalii ?? Pai ....e situata undeva in nordul Germaniei , are 127 mp locuibili , 800 mp gradina , 5 camere ( dar vor ramane doar 4 wink1.gif )........ ce sa mai zic ? Costa 90.000 € dar mai bagam inca vreo 20.000 in ea.......nu stiu ce sa mai zic sad.gif

In legatura cu mamaliga nu am raspuns pentru ca nu stiu doh.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 20-03-2007, 06:48 PM
Mesaj #1087

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Eu punctam o cana de mamaliga (daca iti intra intr-o cana )).gif ) cu 4p. Parca Miha mi-a spus. huh.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Monic
mesaj 20-03-2007, 06:50 PM
Mesaj #1088

Iepuras

Raspunsuri: 1.661
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

DANY eu inca nu imi revin w00t.gif ce frumusete de casa aveti... Chiar crezi ca pe noi ne intereseaza tapetul de pe pereti? wink1.gif mai bine cheama-ne si pune-ne sa te ajutam la renovare grin.gif
E super incapatoare, chiar nu inteleg, pare atat de mica , ca intr-o poveste rolleyes.gif

Acest mesaj a fost editat de Monic: 20-03-2007, 06:53 PM

--------------------

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 06:52 PM
Mesaj #1089

Yeti

CITAT(Monic @ 20-03-2007, 05:50 PM) *

DANY

?????? Ai vrut sa spui ceva ?

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 20-03-2007, 06:53 PM
Mesaj #1090

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Felicitari, dany-dulce! Sa o stapaniti sanatosi pupic.gif
Emu si daca nu ai copii poti sa-i iei pe cei ai vecinului ca sa le caute blum.gif ?

Nici eu nu punctez legumele congelate (in afara de porumb si mazare) wink1.gif
Axe, eu pun 1p pentru o lingura plina-plina de mamaligutza.

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 20-03-2007, 07:33 PM
Mesaj #1091

Taz

CITAT(emu @ 20-03-2007, 06:42 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 08:44 AM) *

Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee unsure.gif

incearca sa faci mamaliga din 10gr malai si vezi cat gramaj are la sfarsit smile.gif daca ai timp la dispozitie

Faci misto de mine, nu?

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 06:46 PM) *

Axe , mersi ! Detalii ?? Pai ....e situata undeva in nordul Germaniei , are 127 mp locuibili , 800 mp gradina , 5 camere ( dar vor ramane doar 4 wink1.gif )........ ce sa mai zic ? Costa 90.000 € dar mai bagam inca vreo 20.000 in ea.......nu stiu ce sa mai zic sad.gif

In legatura cu mamaliga nu am raspuns pentru ca nu stiu doh.gif

Pai dragutza aici nu cumperi cu banii astia asa ceva...800mp gradina...wow...cool...

CITAT(Nessie @ 20-03-2007, 06:48 PM) *

Eu punctam o cana de mamaliga (daca iti intra intr-o cana )).gif ) cu 4p. Parca Miha mi-a spus. huh.gif

Merci Nessie ca m-ai luminat...

CITAT(ina_ceva @ 20-03-2007, 06:53 PM) *

Axe, eu pun 1p pentru o lingura plina-plina de mamaligutza.

Merci.Acum pot sa pun si eu punctajul pe ziua de azi...deci:
-2 felii toast-3p
-kefir, 250ml-3.5p
-lapte la cafea-0.5p
-mamaligutza cu branza si smantana-9p(nu mai maninc fara sa pot controla cantitatile)
-supa rosii-1p
-fanta , 0.5l-3p
-branzica quark cu capsuni-2p
-grepfruit,1/2-0p
-mandarina-0p

Total 22 ...depasire 2 puncte...sa speram ca nu a facut atata pranzul...9p...

Va atasez pastravul care l-am pregatit ieri si din care nu am mai avut cum sa mananc din cauza de depasire pe ziua de azi...probabil o sa fie pranzul de maine(are in total 22.5p...si voi face 6 portii...deci 3.75p per portie)

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 20-03-2007, 07:37 PM
Mesaj #1092

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 06:18 PM) *

Mai stiti ca va spuneam ceva de o surpriza ??? Ei ...bine ...iat-o :
Imagine

Tocmai am primit raspunsul de la banca !!! Casa ne apartine ( dupa ce facem toate actele necesare ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Cred ca ma imbat azi !!!!!

Imagine

din alt unghi )).gif

Dany, I told you!!!!!!!!!!!!! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif
nici nu stii ce ma bucur pentru tine! yahoo.gif w00t.gif
sa o stapaniti sanatosi si mult spor la reamenajare!

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 07:37 PM
Mesaj #1093

Yeti

Axe , arunca si la mine cu un pastrav din ala )).gif ca arata tareeee bine .

Moni
, eu va chem la renovare hug.gif dar veniti ???? O sa fie multa munca ( nu glumesc ) dar si cheful de inaugurare va fii la fel de mult ( ma refer la % alcool ) )).gif . Ai dreptate ca nu arata asa de mare dar este . Pentru noi e destul .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 20-03-2007, 07:38 PM
Mesaj #1094

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

CITAT(Monic @ 20-03-2007, 04:57 PM) *

Noni, aici se pot cere fonduri europene pt firme, dar sunt anumite conditii(sa aiba firma profit pe ultimii doi ani), iar daca ti se acorda imprumutul nerambursabil ti se da 30% din valoarea totala a proiectului, restul trebuie sa fie platit de firma. Acuma nu stiu cum e in tara, dar ma gandesc ca e cam la fel pupic.gif oricum, Ella stie mai multe si sigur te va lamuri floare.gif

Monic, saru'mana pentru informatii! pupic.gif astept cu nerabdare si pe cele de la Ella, sa vedem cum e si in tara!

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 07:41 PM
Mesaj #1095

Yeti

Noni , yeah , you told me , girl !! hug.gif

Bueyyyy, vorba lui May , imi vine sa yahoo.gif yahoo.gif pe aici de una singura . Inca nu-mi vine sa cred doh.gif

Sper sa nu ma traga nimeni de urechi ca am scris atat despre subiectul asta blum.gif . Dar am scris si despre WW azi , nu-i asa ????

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:59 PM