![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
20-03-2007, 06:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ma pregatesc de plecare spre locul faptei, chiar daca "fapta" incepe la 19,30. Tineti-mi pumnii, am emotii fiindca stiu ca daca ceva iese rau eu sunt de vina si daca ceva iese bine e meritul cretinului bine, sper sa nu fie cazul si in cazul asta ca o iau razna Mai stiti ca va spuneam ceva de o surpriza ??? Ei ...bine ...iat-o : Tocmai am primit raspunsul de la banca !!! Casa ne apartine ( dupa ce facem toate actele necesare ) din alt unghi Frumushica foc casutza...da-ne mai multe detalii...si unde zici ca e amplasata ca eu habar nu am...? -------------------- ![]() |
| ghemotoc |
20-03-2007, 06:38 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
mersi dany
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
20-03-2007, 06:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
ah... poate s.a mai pus intrebarea asta dar eu nu.mi aduc aminte... la legumele congelate se puncteaza dupa info nutritionale de pe punga sau pur si simplu numai mazarea, porumbul etc? Dupa ce am consultat lista buclucasa am ajuns la concluzia ca dintre legume nu se puncteaza decat mazarea(conform lista), porumbul...ca tot am intrebat mai devreme de mamaliga si nu mi-a raspuns nimeni concret...., fasolea uscata si lintea...si avocado sa nu uit...eu asa as face... -------------------- ![]() |
| dany |
20-03-2007, 06:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,chiar nu conteaza tapetul si alte chestii de gemul asta care oricum le modifici dupa bunul tau plac.Sa fie spatioasa si sa fie dotata cu minimul in ea,restul faceti voi.Banuiesc ca si pretul a fost pe masura Si mie mi-a convenit cand am luat apartamentul sa nu aiba mare lucru in el,l-am facut de la zero asa cum ne-a placut noua. Asa e . Pretul a fost chiar bun , gandindu-ma la ce preturi sunt pe aici . Dar pentru asta mai avem ceva de investit in ea ...dar nu conteaza : e a noastra !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| emu |
20-03-2007, 06:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee incearca sa faci mamaliga din 10gr malai si vezi cat gramaj are la sfarsit -------------------- |
| dany |
20-03-2007, 06:46 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Axe , mersi ! Detalii ?? Pai ....e situata undeva in nordul Germaniei , are 127 mp locuibili , 800 mp gradina , 5 camere ( dar vor ramane doar 4
In legatura cu mamaliga nu am raspuns pentru ca nu stiu -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Nessie |
20-03-2007, 06:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu punctam o cana de mamaliga (daca iti intra intr-o cana
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Monic |
20-03-2007, 06:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.661 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
DANY eu inca nu imi revin
E super incapatoare, chiar nu inteleg, pare atat de mica , ca intr-o poveste Acest mesaj a fost editat de Monic: 20-03-2007, 06:53 PM -------------------- ![]() |
| dany |
20-03-2007, 06:52 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
20-03-2007, 06:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari, dany-dulce! Sa o stapaniti sanatosi
Emu si daca nu ai copii poti sa-i iei pe cei ai vecinului ca sa le caute Nici eu nu punctez legumele congelate (in afara de porumb si mazare) Axe, eu pun 1p pentru o lingura plina-plina de mamaligutza. -------------------- |
| axe10 |
20-03-2007, 07:33 PM
|
Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee incearca sa faci mamaliga din 10gr malai si vezi cat gramaj are la sfarsit Faci misto de mine, nu? Axe , mersi ! Detalii ?? Pai ....e situata undeva in nordul Germaniei , are 127 mp locuibili , 800 mp gradina , 5 camere ( dar vor ramane doar 4 In legatura cu mamaliga nu am raspuns pentru ca nu stiu Pai dragutza aici nu cumperi cu banii astia asa ceva...800mp gradina...wow...cool... Eu punctam o cana de mamaliga (daca iti intra intr-o cana Merci Nessie ca m-ai luminat... Axe, eu pun 1p pentru o lingura plina-plina de mamaligutza. Merci.Acum pot sa pun si eu punctajul pe ziua de azi...deci: -2 felii toast-3p -kefir, 250ml-3.5p -lapte la cafea-0.5p -mamaligutza cu branza si smantana-9p(nu mai maninc fara sa pot controla cantitatile) -supa rosii-1p -fanta , 0.5l-3p -branzica quark cu capsuni-2p -grepfruit,1/2-0p -mandarina-0p Total 22 ...depasire 2 puncte...sa speram ca nu a facut atata pranzul...9p... Va atasez pastravul care l-am pregatit ieri si din care nu am mai avut cum sa mananc din cauza de depasire pe ziua de azi...probabil o sa fie pranzul de maine(are in total 22.5p...si voi face 6 portii...deci 3.75p per portie) -------------------- ![]() |
| _noni_ |
20-03-2007, 07:37 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Mai stiti ca va spuneam ceva de o surpriza ??? Ei ...bine ...iat-o : ![]() Tocmai am primit raspunsul de la banca !!! Casa ne apartine ( dupa ce facem toate actele necesare ) din alt unghi Dany, I told you!!!!!!!!!!!!! nici nu stii ce ma bucur pentru tine! sa o stapaniti sanatosi si mult spor la reamenajare! }{ -------------------- |
| dany |
20-03-2007, 07:37 PM
|
Axe , arunca si la mine cu un pastrav din ala
Moni , eu va chem la renovare -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| _noni_ |
20-03-2007, 07:38 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Noni, aici se pot cere fonduri europene pt firme, dar sunt anumite conditii(sa aiba firma profit pe ultimii doi ani), iar daca ti se acorda imprumutul nerambursabil ti se da 30% din valoarea totala a proiectului, restul trebuie sa fie platit de firma. Acuma nu stiu cum e in tara, dar ma gandesc ca e cam la fel Monic, saru'mana pentru informatii! }{ -------------------- |
| dany |
20-03-2007, 07:41 PM
|
Noni , yeah , you told me , girl !!
Bueyyyy, vorba lui May , imi vine sa Sper sa nu ma traga nimeni de urechi ca am scris atat despre subiectul asta -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:59 PM |