![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
20-03-2007, 07:49 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Noni , yeah , you told me , girl !! Bueyyyy, vorba lui May , imi vine sa Sper sa nu ma traga nimeni de urechi ca am scris atat despre subiectul asta -------------------- |
| dany |
20-03-2007, 07:53 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noni , yeah , you told me , girl !! Bueyyyy, vorba lui May , imi vine sa Sper sa nu ma traga nimeni de urechi ca am scris atat despre subiectul asta Chiar ca va fii noua bucataria ( cea care e acolo o aruncam ) . Am zis si eu asa ....ce daca se supara cineva ? Candva va veni randul fiecareia dintre noi sa vina cu o veste atat de buna si sa nu se mai poata opri din scris Eu scriu acum cat mai pot ca dupa ce ne mutam nu ma mai vedeti la fata cateva saptamani Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-03-2007, 07:54 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
20-03-2007, 07:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mama ce casa ti-ai tras. Dupa cum arata esti foarte aproape de Olanda. Fostul meu are doua case de genul ala. Pacat ca nu s-a trezit ca nu are ce baga in ele
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Eu. |
20-03-2007, 07:55 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Mai stiti ca va spuneam ceva de o surpriza ??? Ei ...bine ...iat-o : ![]() Tocmai am primit raspunsul de la banca !!! Casa ne apartine ( dupa ce facem toate actele necesare ) din alt unghi Axe , mersi ! Detalii ?? Pai ....e situata undeva in nordul Germaniei , are 127 mp locuibili , 800 mp gradina , 5 camere ( dar vor ramane doar 4 Bravo -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| dany |
20-03-2007, 07:58 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mama ce casa ti-ai tras. Dupa cum arata esti foarte aproape de Olanda. Fostul meu are doua case de genul ala. Pacat ca nu s-a trezit ca nu are ce baga in ele Multumesc ! Gigelu , multumesc ! Si voi sa stapaniti sanatosi apartamentul . Adevarul e ca eu cred ca avem noroc ca stam in nord . Din cate am auzit , in sudul Germaniei sunt preturi astronomice . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| emu |
20-03-2007, 08:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee incearca sa faci mamaliga din 10gr malai si vezi cat gramaj are la sfarsit hahahahaha sa stii ca nu asta a fost intentia... iti putea fi de ajutor, mai ales cand nu stia nimeni cum sa raspunda la intrebarea ta... puteai sa iei orientativ alea 10gr si sa faci din 50 de grame de malai ... imparteai cantitatea finala la 5 si aflai cat iese din 10 grame... -------------------- |
| ina_ceva |
20-03-2007, 08:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
axe...si la mine un pastrav
-------------------- |
| Tulip |
20-03-2007, 08:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dany,intre timp ti-ai gasit si job sau nu am citit eu bine?
-------------------- |
| ina_ceva |
20-03-2007, 08:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
...sau renunta la job pentru decorarea casei
-------------------- |
| Tulip |
20-03-2007, 08:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
...sau renunta la job pentru decorarea casei da da....dar inseamna ca si-a gasit intre timp ceva -------------------- |
| michelle |
20-03-2007, 08:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.215 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Tocmai am primit raspunsul de la banca !!! Casa ne apartine ( dupa ce facem toate actele Eu vreau un pahar de vin rosu sec -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
20-03-2007, 08:18 PM
|
Da, Tulip , mi-am gasit si job ! Dar , asa cum a spus Ina , renunt la el . Dupa ce vom termina cu amenajatul voi incepe sa-mi caut din nou . Sau ...poate voi avea asa de mult de munca acasa ca nu voi mai avea nevoie de job
Miha , vin rosu sec sa fie pentru tine !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
20-03-2007, 08:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.215 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
[Bueyyyy, vorba lui May , imi vine sa Apropos de May, pe unde ii mai umbla fulgii? Nu e pe langa Olanda , e pe langa Danemarca . Acum voi fii la 16 km de Danemarca ( pana acum eram la 15 ) Adica esti mai aproape de Hamburg? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
20-03-2007, 08:24 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
dany, sa stapaniti sanatosi casuta si sa aveti numai clipe de bucurii si vesti bune din toate partile in ea!
deea, la mine nu se aplica nimic din ce ziceai tu cu inceputul anului, martie... si nici nu cred ca se va aplica ceva cativa ani de acum incolo, la norocul meu -------------------- |
| michelle |
20-03-2007, 08:32 PM
|
pai in Romania asa o casa costa pe puton 200-250 mii euro Hmm discutam ieri cu niste colegi care isi cauta casa pe langa Iasi si ziceau ca au gasit oferte cu 50-55 mii Eur axe...si la mine un pastrav mie usturoiul Pe noi ne-a scos seful in oras la un restaurant sa alegem numele produslui sus-amintit Sa va zic cum arata ranjetul meu dupa o bere si cateva pahare de vin (alb demidulce si rosu sec ) Dany, spor si multa inspiratie la decorare Sper ca intr-o zi sa ma pot mandri si eu ca propitareasa V-am pupit, ma duc la Prison Break -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:15 PM |