![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
20-03-2007, 08:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Si raportul azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p 2 oua + marar uscat 4p 25 g pastrama pui 0.5p 1 lgt ulei masline 1.5p 1/2 gogosar in otet 0p cafea 0p cartofi 2p 1 lgt ulei 1p 4 fish fingers 4p 45g smantana 12% + 2 catei usturoi 1.5p salata de fructe 3.5p ================ TOTAL 18.5p din 20p, hopa.....mi-au si ramas niste puncte azi -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| michelle |
20-03-2007, 08:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.215 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
PS: o melodie de la Dylly: Jann Arden - Insensitive
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Monic |
20-03-2007, 08:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.661 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Nusa, la tine cum mai merge dieta?
-------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
20-03-2007, 08:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Ca sa fiu sigura ca nu ma tenteaza sa le folosesc maine pt ingrasacioase ..... am mai bagat repede 100g iaurt exquisa 0.2% 1.5p
Gata! 20 din 20 -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| michelle |
20-03-2007, 08:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.215 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Axe, eu punctez mamaloiga relativ la cum punctez painea.. Ca si cantitate de faina sunt egale ca punctaj.
Deci o portie micuta vine 2p. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
20-03-2007, 08:40 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da , Miha , sunt mai aproape de Hamburg ...cu 1 km
Nusa , Fetelor , va multumesc din nou tuturor si ma bucur ca va am -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Monic |
20-03-2007, 08:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.661 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Dany, esti prietena noastra si te iubim, si chiar ne-am bucurat din suflet pt tine. (eu te-am si invidiat, tot din suflet, dar nu din rautate
-------------------- ![]() |
| dany |
20-03-2007, 08:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
De la Dylly -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| michelle |
20-03-2007, 08:44 PM
|
Buey nu e nimeni rau, doar parerile sunt impartite.
Am avut si eu un punct de vedere dar s-a trecut mai departe si am zis si eu pas Si un vin sec nu refuz niciodata He he nu se stie niciodata cand bat la usa ta, dar fii pe faza.. cu un pahar de vin rosu (sau palinca, sau tequila) De la Dylly Dap, m-a pus sa o caut.. eu nu o stiam. Pt cine vrea varianta .mp3 sa-mi dea un PM sau Email -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
20-03-2007, 08:45 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Nusa, la tine cum mai merge dieta? mersic de intrebare, monic, la mine nu prea mai merge nimic de mult... dieta saraca mai merge, mai sta, dupa cum si ce mananc. o saptamana merge relativ bine, urmatoarele 3-4 nu mai merge deloc. asta este, n-am ce face. probabil cand o sa stau mai mult timp acasa o sa mearga si la mine ceva. si cum sanse sa stau acasa nu prea sunt, ma multumesc cu ce se arata, cand se arata. la stat acasa ma refeream la concediu. toata lumea ma intreaba cand imi iau concediu, dar cand imi iau o zi de concediu se intampla toate tampeniile posibile care nu s-ar fi intamplat nici in gand daca as fi fost la serviciu, asa ca nu-mi mai iau concediu. mai am vreo 13 zile de anul trecut, inca vreo 32 de anul asta, deci cand voi iesi la pensie voi iesi cu vreo 10 ani mai devreme, in ritmul asta... -------------------- |
| dany |
20-03-2007, 08:49 PM
|
Monic ....
Miha , tu doar sa apari la usa ...restul se rezolva cu ce vrea inimioara ta P.S. In legatura cu pas-ul de care spuneai tu .....de multe ori eu ( si poate multe fete ) au zis pas.....a fost bine , a fost rau ?? Habar nu am . Dap, m-a pus sa o caut.. eu nu o stiam. Pt cine vrea varianta .mp3 sa-mi dea un PM sau Email Vezi 2 degete ridicate de la mine , nu-i asa ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Monic |
20-03-2007, 08:49 PM
|
Acest mesaj a fost editat de Monic: 20-03-2007, 08:59 PM -------------------- ![]() |
| michelle |
20-03-2007, 09:04 PM
|
Ok, voi m-ati provocat
Voiam sa zic ca eu intru in timpul serviciului sa ma mai relaxez pe forum sau cand mi se compileaza aplicatia -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| uka |
20-03-2007, 09:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Multumesc fetelor, sincera sa fiu, nu nu am mai slabit, dar eu purtand mai mereu panatloni cu talie joasa, par mai grasuna, in poza aia sunt cu pantaloni de trening si nu se vede k sunt cu talie inalta si am si bluza peste burtica..oricum p mine ma dezavantajeaza pant cu talie joasa dar ii port in continuare nu stiu de ce...
si ptr HIMERE, da oricum nu pot sa mananc, am zile si zile, azi dim de exemplu am incercat un piept d pui lagratar si cum am simtit mirosul mi s-a facut rau, dar am mancat mai cu scarba.... k imi era foame si trebuia sa plec...nu stiu ce am... ieri a fost medicul la serv la control, cu tensiunea, inima si plamanii stau bine, dar trebuie sa imi fac analizele la sange ptr ficat si glicemia -------------------- |
| Ella79 |
20-03-2007, 09:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.057 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella, revin cu intrebarea ai idee daca se pot primi fonduri europene pentru o firma (geodezie si cadastru) care doerste sa organizeze cursuri de pregatire profesionala? Multumesc anticipat pentru raspuns! }{ Noni, in primul rand imi cer mii de scuze daca cumva m-ai mai intrebat si nu ti-am raspuns. Inseamna ca nu am vazut intrebarea, nu a fost rea intentie. Mii de scuze!!! Ai urmatoarele variante de finantare: VARIANTA A. fie prin fonduri structurale. faceti un proiect si il depuneti pentru Porgramul Operational Sectorial (POS) Dezvoltarea Resurselor Umane http://www.mmssf.ro/website/ro/autoritate/190506posdru.pdf astfel: - pe axa prioritara 2 in roice situatie (trebuie vazuta totusi eligibilitatea) - pe axa prioritara 3 - daca domeniul de instruire vizat e unul rar si e cerere mare de astfel de oameni instruiti (ca asa pare) - pe axa prioritara 6 - daca oamenii care urmeaza sa fie instruiti sunt / au fost someri sau sunt in pericol de a fi VARIANTA B fie prin programe cadru de training si scheme de granturi, programul Leonardo sau altele similare. Sunt pe sit-ul comisiei toate. Acum, firma respectiva (geodezie si cadastru ) trebuie sa aiba ca obiect de activitate instruirea, sa fie ceva gen firma de training. Nu se poate finanta instruire exclusiv pentru angajatii unei firme pentru ca asta ar insemna facilitati pentru firma respectiva in detrimentrul altora cu un obiect de activitate similar (concurenta neloiala e sanctionata de Comisie). VARIANTA C in cazul in care firma respectiva nu e o firma de instruire ci e un SC sau SRL care realizeaza profit, singura varianta ar fi sa acceseze fonduri pe POS "Cresterea Competitivitatii Economice" - Agentia Nationala pt IMM-uri si Cooperatie. . Dar si aici trebuie ca firma sa indeplineasca anumite conditii. In concluzie, TEORETIC s-ar putea obtine fonduri, DAR trebuie studiata bine problema. Trebuie vazut care e cea mai buna optiune pentru firma respectiv, facuta o analiza de risc. Sper ca te-am lamurit, macar cat de cat. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:11 PM |