left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 20-03-2007, 09:10 PM
Mesaj #1126

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.298
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Ok, voi m-ati provocat tease.gif

Voiam sa zic ca eu intru in timpul serviciului sa ma mai relaxez pe forum sau cand mi se compileaza aplicatia laugh.gif sau cand imi bag picioarele cand nu imi iese ceva, si sar peste mesajele care imi impaienjenesc ochii wacko.gif (gen: you said you done we test not done)

Mda , Miha , cred ca pricep ce vrei sa spui : mesaje care incep cu o litera si se termina cu alta litera . Adica : fara punct , fara virgula , fara semne de punctuatie .....Adica se incepe cu o idee si se termina cu alta . Stii ceva ? Eu nici macar nu ma prea obosesc sa le citesc . Obosesc doar gandindu-ma ce a vrut sa scrie acea persoana , incercand sa pun eu punct si restul .
Dar...stii cum e : fiecare scrie cum a invatat !

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-03-2007, 09:30 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_noni_
mesaj 20-03-2007, 09:23 PM
Mesaj #1127

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

CITAT(Ella79 @ 20-03-2007, 10:09 PM) *

plecaciune.gif
CITAT(_noni_ @ 20-03-2007, 05:38 PM) *

Ella, revin cu intrebarea smile.gif
ai idee daca se pot primi fonduri europene pentru o firma (geodezie si cadastru) care doerste sa organizeze cursuri de pregatire profesionala?
Multumesc anticipat pentru raspuns! floare.gif
}{

Noni, in primul rand imi cer mii de scuze daca cumva m-ai mai intrebat si nu ti-am raspuns. Inseamna ca nu am vazut intrebarea, nu a fost rea intentie. Mii de scuze!!!
Ai urmatoarele variante de finantare:
VARIANTA A. fie prin fonduri structurale. faceti un proiect si il depuneti pentru Porgramul Operational Sectorial (POS) Dezvoltarea Resurselor Umane http://www.mmssf.ro/website/ro/autoritate/190506posdru.pdf astfel:
- pe axa prioritara 2 in roice situatie (trebuie vazuta totusi eligibilitatea)
- pe axa prioritara 3 - daca domeniul de instruire vizat e unul rar si e cerere mare de astfel de oameni instruiti (ca asa pare)
- pe axa prioritara 6 - daca oamenii care urmeaza sa fie instruiti sunt / au fost someri sau sunt in pericol de a fi

VARIANTA B fie prin programe cadru de training si scheme de granturi, programul Leonardo sau altele similare. Sunt pe sit-ul comisiei toate.

Acum, firma respectiva (geodezie si cadastru ) trebuie sa aiba ca obiect de activitate instruirea, sa fie ceva gen firma de training. Nu se poate finanta instruire exclusiv pentru angajatii unei firme pentru ca asta ar insemna facilitati pentru firma respectiva in detrimentrul altora cu un obiect de activitate similar (concurenta neloiala e sanctionata de Comisie).

VARIANTA C in cazul in care firma respectiva nu e o firma de instruire ci e un SC sau SRL care realizeaza profit, singura varianta ar fi sa acceseze fonduri pe POS "Cresterea Competitivitatii Economice" - Agentia Nationala pt IMM-uri si Cooperatie. . Dar si aici trebuie ca firma sa indeplineasca anumite conditii.

In concluzie, TEORETIC s-ar putea obtine fonduri, DAR trebuie studiata bine problema. Trebuie vazut care e cea mai buna optiune pentru firma respectiv, facuta o analiza de risc.

Sper ca te-am lamurit, macar cat de cat. give_rose.gif

Ella, multumesc din suflet! stiam eu ca o sa vii cu un raspuns pe masura. pentru moment m-ai cam bagat in ceata blum.gif, dar mai studiez, si revin cu intrebari daca se mai poate! give_rose.gif

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 20-03-2007, 09:24 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ella79
mesaj 20-03-2007, 09:40 PM
Mesaj #1128

Taz

Raspunsuri: 3.057
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere (abia acum am reusit sa termin de citit din urma),
Dany, te felicit din suflet pentru casuta aia. E atat de frumoasa ca pare din povesti. E casa perfecta, cocheta, pare linistita si cu siguranta e plina de enrgii bune. Si E A VOASTRA!!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Himere, in Bucuresti nu exista strazi mai putin aglomerate. Nicaieri, nici in centru, nici pe la margine, nici pe soseaua de centura, nicaieri. Peste tot se circula bara la bara si in intersectie se aplica legea junglei. Si mie mi-e frica sa merg cu masina prin oras. Din cauza asta prefer sa merg pe jos muuuult.

Noni, revin cu o precizare: citeste PO - DRU si PO CCE. Daca in ele gasesti o axa prioritara pe care firma in cauza se poate baga, atunci se poate sa obtii finantare. Daca nu, nu. Asta e finatarea din Fonduri Structurale.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 09:45 PM
Mesaj #1129

Yeti

CITAT(Ella79 @ 20-03-2007, 08:40 PM) *

Dany, te felicit din suflet pentru casuta aia. E atat de frumoasa ca pare din povesti. E casa perfecta, cocheta, pare linistita si cu siguranta e plina de enrgii bune. Si E A VOASTRA!!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

hug.gif , multumesc ! Ai mare dreptate : E a noastra !!!! Restul parca nu mai conteaza . Vom face ce vom putea acum si restul ...mai tarziu . Si , da , e o zona linistita . Banuiesc ca ma vor enerva pasarelele dimineata ca nu ma lasa sa dorm , ele fiind singurele care vor face zgomot acolo )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-03-2007, 09:47 PM
Mesaj #1130

Taz

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 11:45 PM) *

Banuiesc ca ma vor enerva pasarelele dimineata ca nu ma lasa sa dorm , ele fiind singurele care vor face zgomot acolo )).gif

mama ce ma enervezi! )).gif Pe mine ma trezesc in fiecare dimineata niste agregate de santier. Langa geamul meu mai creste un bloc si pe santier lucrul incepe la ora 7 a.m. inclusiv sambata. N-am vazut picior de pasare la geamul meu de 5 ani de cand stau aici. sad.gif(

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 20-03-2007, 09:54 PM
Mesaj #1131

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 08:49 PM) *

CITAT(michelle @ 20-03-2007, 07:44 PM) *

Dap, m-a pus sa o caut.. eu nu o stiam. Pt cine vrea varianta .mp3 sa-mi dea un PM sau Email

Vezi 2 degete ridicate de la mine , nu-i asa ?

Si de la mine doua degete tease.gif

CITAT(nusarich @ 20-03-2007, 08:45 PM) *

mai am vreo 13 zile de anul trecut, inca vreo 32 de anul asta, deci cand voi iesi la pensie voi iesi cu vreo 10 ani mai devreme, in ritmul asta...

lol.gif lol.gif super!

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 20-03-2007, 09:52 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 20-03-2007, 09:57 PM
Mesaj #1132

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

Fetele dar mult ati mai scris, nu apucam sa termin de citit ca iar se umpleau paginile.

Felicitari DANY pt casutza!!!Sa o stapaniti sanatosi, si sa va bucurati de ea!!! floare.gif

Si cumnata mea a luat o casa la 2 strazi de unde locuieste ea si a dat 80.000 euro, dar la fel, are de bagat in ea destul.Pretul e foarte bun , tinand cont ca sta la 38 km de Frankfurt.
floare.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de antonia05: 20-03-2007, 09:58 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 10:06 PM
Mesaj #1133

Yeti

Ella , iti trimit niste pasarele de la mine ? hug.gif

Chiar ca a fost pret bun , Antonia !!!!! Multumesc ! Si cumnata ta sa stapaneasca sanatoasa casuta !

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 20-03-2007, 10:08 PM
Mesaj #1134

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

CITAT(Ella79 @ 20-03-2007, 10:40 PM) *

Noni, revin cu o precizare: citeste PO - DRU si PO CCE. Daca in ele gasesti o axa prioritara pe care firma in cauza se poate baga, atunci se poate sa obtii finantare. Daca nu, nu. Asta e finatarea din Fonduri Structurale.

din cate vad eu cred ca ne incadram oarecum la axele 2 sau 3, dar mi se par tare alambicate chestiile astea.

ideea e , asa cum spuneai si tu, ca trebuie studiata problema in profunzime! si conditiile punctuale necesare accesari fondurilor.

noi avem firma asta, e una mica si cam fara lucrari, pentru ca din pacate nu exista oameni pregatiti in domeniu. de doi ani incercam sa angajam absolventi si sa-i formama (bob, nu eu! grin.gif ), dar din cate se vede ies tare nepregatiti din facultate...asa ca ne-am gandit ca o afacere mai buna ar fi mai degraba pregatirea profesionala pentru absolventi...acum chiar pierdem o lucrare mare pentru ca nu avem oameni...

gata, am incheiat subiectul! sper ca nu v-am stresat, dar ma gandesc ca e bine sa stim si noi cu ce se mananca fondurile astea, sa nu-si ia UE-ul banii inapoi pentru ca noi n-am fost in stare sa-i cheltuim cu folos!

multumesc Ella, din nou! give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 20-03-2007, 10:09 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ella79
mesaj 20-03-2007, 10:08 PM
Mesaj #1135

Taz

CITAT(danyhoney @ 21-03-2007, 12:06 AM) *

Ella , iti trimit niste pasarele de la mine ? hug.gif

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 10:13 PM
Mesaj #1136

Yeti

Noni , nu ne-ai stresat cu subiectul !!! E ceva care , poate , intereseaza mai multe persoane . E un subiect ...cu picioarele pe pamant , ca sa zic asa .

Ella.....gata , le-am trimis , sunt pe drum . Dar gandeste-te ca sunt mici si le ia mult timp sa parcurga acesti aproximativ 2300 km pana la tine .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
alina
mesaj 20-03-2007, 10:19 PM
Mesaj #1137

Furnica
*

Raspunsuri: 88
Membrul Nr.: 78

buna seara
votat dominik baby.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
antonia05
mesaj 20-03-2007, 10:23 PM
Mesaj #1138

Ciocanitoare

CITAT(alina @ 21-03-2007, 12:19 AM) *

buna seara
votat dominik baby.gif

floare.gif hug.gif )).gif cheer.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-03-2007, 10:30 PM
Mesaj #1139

Yeti

Antonia , eu nu scriu de fiecare data cand il votez pe Dominik ( trebuie ? ) dar are cateva voturi de la mine si pe ziua de azi .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 20-03-2007, 10:52 PM
Mesaj #1140

Ciocanitoare

CITAT(danyhoney @ 21-03-2007, 12:30 AM) *

Antonia , eu nu scriu de fiecare data cand il votez pe Dominik ( trebuie ? ) dar are cateva voturi de la mine si pe ziua de azi .

Nu trebuie.Oricum l am inscris si pt luna viitoare in concurs si sper ca atunci sa aiba muuuult mai muuuulte voturi!!! floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:46 PM