![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
20-03-2007, 10:58 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hai ca scriu si eu ceva total aiurea si total
De maine imi revin la normal ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-03-2007, 10:59 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Tzutzi80 |
20-03-2007, 11:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
De maine imi revin la normal ! daaa.....siguuurrr.....si marmota ..... invelea BIP in staniol -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
20-03-2007, 11:22 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
De maine imi revin la normal ! daaa.....siguuurrr.....si marmota ..... invelea BIP in staniol -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| lilianab |
21-03-2007, 12:49 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Nu m-a luat inca somnul,iar unele fete de aici din site,a caror adresa de email am gasit-o publica stiu de ce,pentru ca deja au primit un mesaj.E vorba de un mesaj umanitar,pentru a ajuta un copil mai mic de un an jumatate.Am cerut sfatul lui Nessie,cum as putea proceda pentru a face mai mult,dar mai bine va explic:aceasta fetita este intr-o mare suferinta in urma unor arsuri.Ea poate fi ajutata cu fiecare email trimis cunoscutilor.Fiecare email trimis pentru cauza ei,inseamna 3 centi.Am primit si eu emailul si am vazut cat de multa lumea a dat cate o mana de ajutor trimitandu-l mai departe.Nu sunt mama,dar m-a impresionat.
-------------------- |
| uka |
21-03-2007, 12:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Nu m-a luat inca somnul,iar unele fete de aici din site,a caror adresa de email am gasit-o publica stiu de ce,pentru ca deja au primit un mesaj.E vorba de un mesaj umanitar,pentru a ajuta un copil mai mic de un an jumatate.Am cerut sfatul lui Nessie,cum as putea proceda pentru a face mai mult,dar mai bine va explic:aceasta fetita este intr-o mare suferinta in urma unor arsuri.Ea poate fi ajutata cu fiecare email trimis cunoscutilor.Fiecare email trimis pentru cauza ei,inseamna 3 centi.Am primit si eu emailul si am vazut cat de multa lumea a dat cate o mana de ajutor trimitandu-l mai departe.Nu sunt mama,dar m-a impresionat. vezi raspunsul pe care ti l-am trimis stai linistita ca nu e chiar asa... e ff vechi e-mail ul respectiv, si sunt satula deja de mai bine de un an de poza fetitei -------------------- |
| lilianab |
21-03-2007, 12:53 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Fiindca am observat ca azi e ziua unei sexy lady,Sexymom,iti doresc LA MULTI ANI FERICITI,ALATURI DE TOTI CEI DRAGI AI TAI,SA RAMAI VESNIC TANARA,FRUMOASA SI IUBITA ,SA AI PARTE DE SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI!!!
![]() Nu m-a luat inca somnul,iar unele fete de aici din site,a caror adresa de email am gasit-o publica stiu de ce,pentru ca deja au primit un mesaj.E vorba de un mesaj umanitar,pentru a ajuta un copil mai mic de un an jumatate.Am cerut sfatul lui Nessie,cum as putea proceda pentru a face mai mult,dar mai bine va explic:aceasta fetita este intr-o mare suferinta in urma unor arsuri.Ea poate fi ajutata cu fiecare email trimis cunoscutilor.Fiecare email trimis pentru cauza ei,inseamna 3 centi.Am primit si eu emailul si am vazut cat de multa lumea a dat cate o mana de ajutor trimitandu-l mai departe.Nu sunt mama,dar m-a impresionat. vezi raspunsul pe care ti l-am trimis stai linistita ca nu e chiar asa... e ff vechi e-mail ul respectiv, si sunt satula deja de mai bine de un an de poza fetitei Nu stiu ce sa zic.L-am primit,am vazut,iar imaginea unui copil in suferinta imi rupe sufletul...asta a fost ratiunea.Nu rezist sa vad copii suferind Acest mesaj a fost editat de lilianab: 21-03-2007, 12:55 AM -------------------- |
| uka |
21-03-2007, 12:54 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
E adevarat, ca e dureros...
si p mine ma doare.. p mine ma doare si cand vad unbiet catzel chinuit si in suferintza dar un copilash, ce sa mai zic... vroiam doar sa subliniez k vodafone si nici yahoo si nici AOL nu au legatura cu asa ceva....iar e-mail ul este ffffff vechi.. Acest mesaj a fost editat de uka: 21-03-2007, 12:55 AM -------------------- |
| antonia05 |
21-03-2007, 01:12 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
E adevarat, ca e dureros... si p mine ma doare.. p mine ma doare si cand vad unbiet catzel chinuit si in suferintza dar un copilash, ce sa mai zic... vroiam doar sa subliniez k vodafone si nici yahoo si nici AOL nu au legatura cu asa ceva....iar e-mail ul este ffffff vechi.. Asa e.E mailul e ffff vechi, il stiu si eu de vreo 2 ani . -------------------- ![]() ![]() |
| axe10 |
21-03-2007, 07:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee incearca sa faci mamaliga din 10gr malai si vezi cat gramaj are la sfarsit hahahahaha sa stii ca nu asta a fost intentia... iti putea fi de ajutor, mai ales cand nu stia nimeni cum sa raspunda la intrebarea ta... puteai sa iei orientativ alea 10gr si sa faci din 50 de grame de malai ... imparteai cantitatea finala la 5 si aflai cat iese din 10 grame... Pai eu ziceam ca unele fete de pe aici care sunt mai vechi in ww stiu deja...de aia am intrebat...nu m-a suparat ce mi-ai zis , chiar am ras pt ca ma gandeam ca la un moment dat cand am timp s-o incerc si pe asta... axe...si la mine un pastrav Esti invitata la masa...ziceam ca mananc azi la pranz la servici dar la 12.30 trebuie sa merg la un workshop si nu am timp sa iau pranzul la birou...acasa o sa gust...deci stau aproape de Big ...esti invitata... pai in Romania asa o casa costa pe puton 200-250 mii euro Hmm discutam ieri cu niste colegi care isi cauta casa pe langa Iasi si ziceau ca au gasit oferte cu 50-55 mii Eur axe...si la mine un pastrav mie usturoiul Pe noi ne-a scos seful in oras la un restaurant sa alegem numele produslui sus-amintit Sa va zic cum arata ranjetul meu dupa o bere si cateva pahare de vin (alb demidulce si rosu sec ) Dany, spor si multa inspiratie la decorare Sper ca intr-o zi sa ma pot mandri si eu ca propitareasa V-am pupit, ma duc la Prison Break nu e cu usturoi...numa cu legume....minestrone congelate si extra morcov... Axe, eu punctez mamaloiga relativ la cum punctez painea.. Ca si cantitate de faina sunt egale ca punctaj. Deci o portie micuta vine 2p. Hai ca eu am facut toata portia cu smantana si branza la 9 p...am zis ca nu mai mananc la bufet din asta ca sa nu ma mai stresez... Tineti-mi pumnii azi....dupa ce ca trebuie sa plec pe la 11.30 din centru pana in Baneasa(i-am confiscat si masina lu' barbate-miu...) ne viziteaza si presedintele CEO in dimineata asta....asa ca va las ....ma duc sa beau repede cafea sa fiu fresh.... -------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
21-03-2007, 08:15 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 711 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Buna dimineata!Cafea aburinda la toate
-------------------- ![]() |
| ina_ceva |
21-03-2007, 08:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Bafta, axe! Tinem pumnii Dany-dulce, mi-a placut f mult interventia ta efervescenta de ieri, pe forum -------------------- |
| anaoi |
21-03-2007, 08:52 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
neata...
da,da,da,da,da,da,da.....cafea aburinda si dulce si excelenta....... plus pastrav de la axe...aaa buf azi e post...axe, pastreaza pt maine... apropo cafea cik exista cursuri de invatat sa faci cafea....150 EUR pt 5 zile cate 4 ore pe zi. |
| Pisik |
21-03-2007, 09:04 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.517 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
A iesit super bine aseara, e suficient ca stiu eu asta, ca am vazut reactia oamenilor si ca au fost si multi care mi-au spsu-o. Nu ma ajuta cand stiu ca nu am primit nici macar un bravo de mai sus sau ca stiu ca mai am un mil pana la alariul de peste o sapt jumate, dar...asta este....macar sunt multumita eu cu mine Sunt rupta de oboseala, s-ar putea sa fiu mai tacuta Pupici si o zi frumoasa! -------------------- |
| BLUELIFE |
21-03-2007, 09:08 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 711 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
neata... da,da,da,da,da,da,da.....cafea aburinda si dulce si excelenta....... plus pastrav de la axe...aaa buf azi e post...axe, pastreaza pt maine... apropo cafea cik exista cursuri de invatat sa faci cafea....150 EUR pt 5 zile cate 4 ore pe zi. Va dati seama cata risipa de cafea? -------------------- ![]() |
| anaoi |
21-03-2007, 09:12 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:09 PM |