![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
21-03-2007, 12:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
'neata! daconst, cum faci tu mamaliga la microunde ca suna extrem de interesant Eu o fac mai simplu.Pun 500ml apa si 100g malai,putina sare si bag in microunde.Dupa 10min mestec o data sa verific consistenta si apoi mai las in functie de cum vreau sa arate. Se face repede si nu stropeste deloc.Iar punctajul e de 5p. -------------------- |
| ghemotoc |
21-03-2007, 12:56 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
21-03-2007, 01:31 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
100 kg de aur, furate in plina zi dintr-un muzeu japonez 21 martie 2007
Trei mascati au furat ieri un bloc de aur cintarind nu mai putin de 100 de kilograme din muzeul Ohashi Collection Kan din Takayama, Japonia. Jaful, care a avut loc in plina zi, a fost inlesnit de lipsa masurilor de securitate, blocul de aur nefiind protejat nici de o vitrina securizata si nici de dispozitive electronice, intrucit conducerea muzeului dorea ca vizitatorii 'sa aiba posibilitatea de a atinge exponatul'. Cei trei mascati au fost surprinsi de o angajata a muzeului, pe care insa au imbrincit-o cu brutalitate si au iesit in fuga, urcindu-se intr-un autovehicul condus de un al patrulea complice. Conform website-ului oficial al muzeului Ohashi Collection Kan, blocul de aur a fost achizitionat in anul 1994, valoarea sa fiind de circa 1 milion de euro. mi s-a parut geniala faza |
| alandana |
21-03-2007, 01:34 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
De maine intru si eu la WW - de-adevaratele - cu masurat si numarat. Altfel eu zic ca incerc sa ma mentin in puncte.
400 g apa si 40 g malai - si iese o portie? La care mai pui si branza care e scumpa la puncte. Cam mult pentru o masa, nu? -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| dany |
21-03-2007, 01:57 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit , fetelor !!! Cine mai are cafea si pentru mine ???
N-am avut timp dimineata nici sa respir . Am fost la agentia imobiliara , am luat cheile de la casa ca sa o mai vedem o data , am fost acolo , facut masuratori , apoi fost la cumparaturi .... Multumesc fetelor care m-au felicitat azi Dana , stai tu linistita ca recuperam noi cheful de aseara cu varf si indesat -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anaoi |
21-03-2007, 02:00 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
si pe dylly il mia luati o tura??
ia cafeaua de pranz dany... |
| dany |
21-03-2007, 02:04 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Saru-mana , dylly , e tare buna . Sunt obosita moarta , aseara am stat pana la ora 3 cu Dirk la povesti si planuri
Pe dylly il mai luam si 2 ture nu doar 1 -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anaoi |
21-03-2007, 02:07 PM
|
|
super, super...dylly abia asteapta
|
| dany |
21-03-2007, 02:09 PM
|
De maine intru si eu la WW - de-adevaratele - cu masurat si numarat. Altfel eu zic ca incerc sa ma mentin in puncte. 400 g apa si 40 g malai - si iese o portie? La care mai pui si branza care e scumpa la puncte. Cam mult pentru o masa, nu? Bafta ! Mamaliga o poti face mai mica ...din 200 gr apa si 20 malai . Ajunge sa mananci o data , nu e portie prea mare dar nici prea mica . Si asa ai puncte si pentru branza . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| anaoi |
21-03-2007, 02:18 PM
|
|
si pentru smantana
Acest mesaj a fost editat de anaoi: 21-03-2007, 02:18 PM |
| dany |
21-03-2007, 02:24 PM
|
Lasa smantana si verifica-ti PM-urile ca alea nu au puncte
Dany-dulce, mi-a placut f mult interventia ta efervescenta de ieri, pe forum Pisik , ce conteaza ca nu ai primit un " bravo " de mai sus ? Important e ca stii tu ca iesit bine . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| anaoi |
21-03-2007, 02:28 PM
|
|
Lasa smantana si verifica-ti PM-urile ca alea nu au puncte Dany-dulce, mi-a placut f mult interventia ta efervescenta de ieri, pe forum Pisik , ce conteaza ca nu ai primit un " bravo " de mai sus ? Important e ca stii tu ca iesit bine . raspuns....inteles, sa traiti , las smantana |
| Amazoana |
21-03-2007, 02:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Bine v-am gasit , fetelor !!! Cine mai are cafea si pentru mine ??? N-am avut timp dimineata nici sa respir . Am fost la agentia imobiliara , am luat cheile de la casa ca sa o mai vedem o data , am fost acolo , facut masuratori , apoi fost la cumparaturi .... Multumesc fetelor care m-au felicitat azi Dana , stai tu linistita ca recuperam noi cheful de aseara cu varf si indesat ![]() ![]() ![]() |
| dany |
21-03-2007, 02:44 PM
|
Gluma-i gluma dar m-ati cam pus pe ganduri cu mamaliga .... Parca mi-as face si eu azi dar cand ma gandesc ca deseara iesim la restaurantul grecesc ( sper ) ........Nu se prea inteleg mamaliga cu gyros-ul , nu ?
Bueyyy , Dulci , vrei sa mor aici ??? Cum arata cafelele alea .... Mersi ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| anaoi |
21-03-2007, 02:44 PM
|
|
dulcikatty multumim...multumim....dar oe la 17.30, mai faci una, nu-i asa????
pls,pls,pls Acest mesaj a fost editat de anaoi: 21-03-2007, 02:44 PM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 05:01 PM |