![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
21-03-2007, 02:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Cu placere
|
| anaoi |
21-03-2007, 02:47 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
21-03-2007, 02:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dany,cand va apucati sa renovati casa?Si cap pe cand sperati sa va mutati in ea?
-------------------- |
| Pisik |
21-03-2007, 03:15 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.517 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Lasa smantana si verifica-ti PM-urile ca alea nu au puncte Dany-dulce, mi-a placut f mult interventia ta efervescenta de ieri, pe forum Pisik , ce conteaza ca nu ai primit un " bravo " de mai sus ? Important e ca stii tu ca iesit bine . Da, Danuta, incerc sa ma consolez cu multumirea mea si a celor care stiu ca ma apreciaza. In uituceala si nebuneala mea, am uitat sa te felicit! Sa stapaniti sanatosi casuta, arata ca in povesti, precum casuta de turta dulce din Hans si Gretel -------------------- |
| anaoi |
21-03-2007, 03:16 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
TUUUUURRTTTAAAAA ...buf. mai am pana la florii, la targ
|
| dany |
21-03-2007, 03:19 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mai dureaza , Tulip . Intai sa facem actele toate , apoi cei care vand casa vor trebui sa o goleasca de tot ce e acolo ..... Noi credem ca in aproximativ 2 saptamani putem incepe cu renovarea . De mutat ne mutam doar cand e totul gata acolo . Toata renovarea va dura cam ....1 luna
In uituceala si nebuneala mea, am uitat sa te felicit! Sa stapaniti sanatosi casuta, arata ca in povesti, precum casuta de turta dulce din Hans si Gretel Wow , casuta de turta dulce ??? Miam-miam ! Frumoasa descriere Multumesc , Pisik ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| axe10 |
21-03-2007, 03:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
neata... da,da,da,da,da,da,da.....cafea aburinda si dulce si excelenta....... plus pastrav de la axe...aaa buf azi e post...axe, pastreaza pt maine... apropo cafea cik exista cursuri de invatat sa faci cafea....150 EUR pt 5 zile cate 4 ore pe zi. Neatza! A iesit super bine aseara, e suficient ca stiu eu asta, ca am vazut reactia oamenilor si ca au fost si multi care mi-au spsu-o. Nu ma ajuta cand stiu ca nu am primit nici macar un bravo de mai sus sau ca stiu ca mai am un mil pana la alariul de peste o sapt jumate, dar...asta este....macar sunt multumita eu cu mine Sunt rupta de oboseala, s-ar putea sa fiu mai tacuta Pupici si o zi frumoasa! Am comis-o! 90g fornetti (cu fructe) si 1 felie (38g) cozonac mai bine nu mancai....puncte multe musiu...ce-as mai manca si eu...vezi sunt sincera...Oare cum sa punctez festinul asta? Axe,eu am mai scris ca fac mamaliga din 100g malai si 500ml apa,dar te saturi si cu 80gmalai si 400ml apa,deci de 4p.Eu o fac la microunde si iese super,fara sa murdaresc sau sa mestec la ea. Abia acu imi spui...e bine ca stiu pt alta dat...merci...am copiat deja reteta...era vorba ca oricum nu aveam cum s-o cantaresc...a trecut acum...azi pastrav -------------------- ![]() |
| daconst |
21-03-2007, 03:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
De maine intru si eu la WW - de-adevaratele - cu masurat si numarat. Altfel eu zic ca incerc sa ma mentin in puncte. 400 g apa si 40 g malai - si iese o portie? La care mai pui si branza care e scumpa la puncte. Cam mult pentru o masa, nu? Bafta ! Mamaliga o poti face mai mica ...din 200 gr apa si 20 malai . Ajunge sa mananci o data , nu e portie prea mare dar nici prea mica . Si asa ai puncte si pentru branza . Mey,eu am scris 500ml apa si 100g malai sau 400ml apa si 80g malai!!! Sa nu ma injurati ca va ies laturi in loc de mamaliga. -------------------- |
| dany |
21-03-2007, 03:46 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lasa , Dana , ca daca ies laturi au mai putine puncte .... adica deloc : aterizeaza la gunoi
Am avatar nou !! Vedeti , vedeti ? Normal ca vedeti -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| daconst |
21-03-2007, 03:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Se potriveste la fix,casuta in avatar...e ca din poveste.
-------------------- |
| Ella79 |
21-03-2007, 03:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.057 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Sunt foarte scurta intrucat ma grabesc.
Sexy, LA MULTI AAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[color=#CC0000] -------------------- |
| dany |
21-03-2007, 03:54 PM
|
Pai , Dana , tu cu bb-manechin la avatar , eu cu " casuta din turta dulce "
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
21-03-2007, 03:57 PM
|
Pai , Dana , tu cu bb-manechin la avatar , eu cu " casuta din turta dulce " Mi se pare normal...fiecare cu vrea sa vada mai des in ultima vreme. -------------------- |
| anaoi |
21-03-2007, 03:57 PM
|
|
promit s apozez turta dulce cand voi cumpara d ela targ si imi pun is eu dulceturi la avatar
|
| alandana |
21-03-2007, 04:02 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
promit s apozez turta dulce cand voi cumpara d ela targ si imi pun is eu dulceturi la avatar Si noi cu ce am gresit? Eu vorbesc serios ca de maine trec pe salate. Pana la Pasti nu ma las daca nu ajung la 50 kg. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:14 PM |