![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
21-03-2007, 05:19 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dana , la Ikea au si mobile de bucatarie ? Adica bucatarii gata montate cu tot ce le trebuie . Eu am fost doar 1 data acolo ( e aproape de Hamburg ) acum vreo 6 ani
Ella , du-te la dentist . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anaoi |
21-03-2007, 05:20 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
www.ikea.de
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
21-03-2007, 05:22 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
mda ....as fii putut sa gandesc si eu ca pot intra pe net sa vad ce au
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Ella79 |
21-03-2007, 05:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.057 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella , du-te la dentist . Mor de frica. Dar rau, rau de tot. Eu sunt alergica la anestezice si din cauza asta, de teama, multi stomatologi prefera sa nu ma mai anestezieze. Si e crunt... Adevarul ca si mie mi-e teama sa mai fiu anesteziata pt ca am facut o data soc anafilactic si nu e o placere. Mai bine ma duc la sala poate imi trece -------------------- |
| dany |
21-03-2007, 05:48 PM
|
Fetelor ...fuga la sexy in jurnal . Da de baut ....de regim
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
21-03-2007, 06:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mor de frica. Dar rau, rau de tot. Eu sunt alergica la anestezice si din cauza asta, de teama, multi stomatologi prefera sa nu ma mai anestezieze. Si e crunt... Adevarul ca si mie mi-e teama sa mai fiu anesteziata pt ca am facut o data soc anafilactic si nu e o placere. Ella, la toate anestezicile? Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa se ocupe dentistul de mine, fara anestezie inainte -------------------- |
| michelle |
21-03-2007, 06:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.215 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice: ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta. Sotia entuziasmata exclama:
"Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!" si imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica apar doua bilete de avion. Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice: "Atmosfera asta e foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine". Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il multumeste, il atinge cu bagheta magica si pac!!! Sotul devine de 90 de ani!!!! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
21-03-2007, 07:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.057 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella, la toate anestezicile? Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa se ocupe dentistul de mine, fara anestezie inainte La majoritatea dintre ele, din pacate, chiar si la calmante usoare, cum e algocalminul. Soc am facut de la xylina. -------------------- |
| dany |
21-03-2007, 07:29 PM
|
Bun bancul , Miha
Ella , cum mai e cu maseaua ? Ia sa va scot la lectie , cu toate ca ati cam disparut -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tzutzi80 |
21-03-2007, 07:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Uite aici! Sa nu va vina sa credeti (ca mie nu mi-a venit) dar m-am incadrat in puncte...cu toata distractia mea de dimineata (si restul de coliva m-am asigurat ca a mancat-o mama, ca sa nu ma tenteze mai tarziu sau maine
Raport azi: cafea 0p 90g fornetti 5.5p 1 felie cozonac (38g) 3p 80g coliva 2.5p 1 rosie 0p 40g branza 0.2% 0.4p 100 g pastrama pui 2p 1 bucatica sfecla rosie cu hrean (se pare ca tot nu imi place 1 cub fitness 0.8p 1 lipie mica 2p 1mar ras + indulcitor + scortisoara 0p 69 ml lapte 0.3p salata de fructe 3.5p =================== TOTAL 20p din 20 -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| dany |
21-03-2007, 07:36 PM
|
Te-ai scos Tzutzi
| Tzutzi80 |
21-03-2007, 07:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Miha super bancul! Asa le trebuie barbatilor astora nesuferiti.
Ella mi-e mila de tine. Eu sunt dependenta de anestezice la capitolul stomatolog. Daca nu se apropie intai cu seringa de mine...nici ca are voie cu altceva -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Ella79 |
21-03-2007, 07:37 PM
|
Tzutzi cum naiba ai cantarit 69 de ml de lapte??
-------------------- |
| Tzutzi80 |
21-03-2007, 07:38 PM
|
Te-ai scos Tzutzi Cred ca .... arpacasul e leguma Tzutzi cum naiba ai cantarit 69 de ml de lapte?? Nu....dar suna tare bine 69 ala. Am masura de lichide. De fapt erau vreo 60 - 65. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Ella79 |
21-03-2007, 07:39 PM
|
Dany, inca ma mai oare maseaua, dar parca nu asa tare. E clar ca va trebui sa merg la dentist, din pacate
Am fost la sala si, culmea, acolo nu m-a durul deloc. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:28 PM |