![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
21-03-2007, 08:24 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
ella, eu tremur foarte tare la dentist si stau foarte incordata din cauza de frica. drept urmare, dentista cand a fost sa ma taie, a zis ca imi da intai cu spray-ul ala care amorteste doar superficial (noua ne dadea cu de-asta cand eram in clasa I si ne picau dintii de lapte...) si abia dupa baga acusorul cu anestezie. oricum, daca stii ca esti sensibila / alergica la anestezic trebuie sa-i spui medicului. pe de alta parte, anesteziile de jos sunt ceva mai complicate decat cele de sus (asa mi s-a spus si mie de catre dentista). bafta multa, sa nu te mai doara si sa-ti repare repede maseluta!
-------------------- |
| Amazoana |
21-03-2007, 08:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
21-03-2007, 08:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.215 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Tocmai am venit si eu de la sala...
Meniul meu pe azi (nu scriu si punctele ca eu nu numar - mic dejun: 3 felii paine, fasole batuta, unt, miere - pranz: 5 sarmale de post (sau 6?.. nu mai stiu), 1 felie paine - cina: pilaf cu urzici, gogonele -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
21-03-2007, 08:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mersi , Anca ! Sa inteleg ca mergeti in directia de a va mari simtitor familia sau sa ne primiti pe noi in vizita.... Uite aici! Sa nu va vina sa credeti (ca mie nu mi-a venit) dar m-am incadrat in puncte...cu toata distractia mea de dimineata (si restul de coliva m-am asigurat ca a mancat-o mama, ca sa nu ma tenteze mai tarziu sau maine Raport azi: cafea 0p 90g fornetti 5.5p 1 felie cozonac (38g) 3p 80g coliva 2.5p 1 rosie 0p 40g branza 0.2% 0.4p 100 g pastrama pui 2p 1 bucatica sfecla rosie cu hrean (se pare ca tot nu imi place 1 cub fitness 0.8p 1 lipie mica 2p 1mar ras + indulcitor + scortisoara 0p 69 ml lapte 0.3p salata de fructe 3.5p =================== TOTAL 20p din 20 Nu mai manca sfecla cu hrean...nici mie nu-mi place asa...doar coace sfecla in cuptor...apoi o razi, pui ulei, zeama de lamaie si sare si gata...poate de la hrean nu-ti place....zic si eu... Si apropo....unde sunt legumele? Ai cam facut foamea dupa fornetti, nu? Eu dupa ce mananc prostii mi se face foame intr-o ora...90g fornetti nu erau mai mult de 6 bucati...si fructele alea stai cuminte ca nu sunt "reale"....fac gat ca si eu ma inebunesc...dar dupa alea cu branza si mere... Sa zic final ce am mancat azi...pt prima oara de 10 zile incoace cand m-am incadrat in puncte...deci: cafea-0p lapte 1.8%-1p kefir-3.5p toast-3p pastrav la cuptor cu legume-3.75p bomboane cu alune-1p exquisa quark 0.2%-2p mandarina-0p pepsi-0.6p budinca macaroane-2.8p banana-1.2p Total 18.85p din 20p... Azi am fost si la cosmetica vreo 2 ore jumate si sunt chinuita din cap pana in picioare...adica...tratament fata...si epilat peste tot...da sunt bella...mai bine zis voi fi maine.... Acum ma duc sa ma bag la spalat si pregatit copilul de culcare...va pupic pe toate... Dana...ce bun ar fi Lucas daca ar fi mai marishor....am o fata draguta, draguta care aseara dupa ce a vizionat niste reclame, cand s-a dus spre dush in pielea goala ne intreba daca are celulit...nu celulita... -------------------- ![]() |
| bubbles |
21-03-2007, 08:50 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
twiks 6.4
1 actimel 1.4 1/2 piept pui 3.6 cartofi 2 maioneza 1 carne vita 125g 2 exquisa 5 lgte 0.5 frisca 1 fructe 0 rosie 0 catstravete 0 total:18p -------------------- |
| antonia05 |
21-03-2007, 09:36 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Lasa smantana si verifica-ti PM-urile ca alea nu au puncte Dany-dulce, mi-a placut f mult interventia ta efervescenta de ieri, pe forum Pisik , ce conteaza ca nu ai primit un " bravo " de mai sus ? Important e ca stii tu ca iesit bine . -------------------- ![]() ![]() |
| lilianab |
21-03-2007, 10:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna fetele!
Micul dejun:(3,90p) -br.tofu 50g=1,2p -salam soia 60g=2,7p -castravete=0p -cafea=0p Gustare:(7p) -brezel 80g=4p -covrig=3p(n-am avut de ales.aveam arsuri de la castravete si uitasem ca am brezel in poseta.dar cand mi-am amintit,m-am tinut si de capul lor Pranz: (3p) -varza calita=3p(de la ulei) -portocala=0p Cina : (3,2p) -graham50g=2p -crema de tofu cu marar 60g=1,2p -mere=0p Total=17,1p din 24p(dar ieri am fost porc de 8,5p depasire -------------- Acest mesaj a fost editat de lilianab: 21-03-2007, 10:02 PM -------------------- |
| uka |
21-03-2007, 11:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
A nins cu fulgi mari in azuga, sinaia si in judetul harghita
Apropo de ce zicea DANY ca o sa vina si la noi... ce vreme ciudata, ieri in bucuresti 22 grade si azi ninge al 130 km mai departe -------------------- |
| ina_ceva |
22-03-2007, 01:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bravo, fetelor, ca v-ati incadrat in puncte
Axe, maine o sa arati ca scoasa din cutie Noapte buna! -------------------- |
| bubbles |
22-03-2007, 07:32 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata neuroni
deea multi -------------------- |
| axe10 |
22-03-2007, 07:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe, maine o sa arati ca scoasa din cutie Am fost remarcata deja...bine ...mi-am facut si baie la cap si imi sta f bine paul in prima zi dupa baie... Da' numai eu stiu prin ce am trecut...vorba aia...sufera baba la frumusete... -------------------- ![]() |
| nusarich |
22-03-2007, 08:10 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
buna dimineata, neuroni!
nu am apucat ieri sa va spun ca din 15 aprilie voi incepe programul la ora 7, adica voi pleca de acasa pe la 5.50. e de bine, nu? probabil ca voi dormi numai in we, ca in cursul saptamanii, pana sa adorm trebuie sa ma trezesc... asta ca sa continui cu intamplarile "bune" care mi se intampla mie... -------------------- |
| Tulip |
22-03-2007, 08:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!!!
Off,Nusa,si te poti trezi asa de dimineata?la cat te culci seara? Inseamna ca ne astepti in fiecare dimineata cu cafea -------------------- |
| Pisik |
22-03-2007, 08:43 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.517 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
Antonia, din pacate la mine s-au adunat destul de multe frustrari care ma afecteaza si in viata de acasa. Am ajuns sa imi dedic f mu;lti timp (si nervi) serviciului, fara sa am satisfactii, in primul rand materiale si apoi de recunoastere. Am ajuns sa vorbesc la telefon si pana la opt seara in interes de serviciu si sa tremur de nervi dupa....pana acum cateva zile ma puteam detasa, acum cred ca s-a adunat prea multa oboseala.... Nusa, e f naspa, astia o sa ajunga sa va ceara sa dormiti la serviciu! Ce tampiti! Ieri am avut o zi nasoala, de aia nu am scris mai nimic, am fost agitata, am avut probleme cand am luat masinile de la eveniment, una s-a zgariat pe toata partea dreapta si desi eu nu aveam nici o vina (nici nu eram acolo) cine a fost innebunita cu telefoanele? un zirist nu mi-a adua o masina din test la timp si ma sunau non stop colegii care vroiau sa plece acasa, a mai fost si vremea aia, am avut si masaj si m-a durut....in fine...bine ca a trecut. Sapt asta va fi una grea pana la sfarsit, vineri seara trebuie sa ma duc la o actiune care se va intinde tarziu in noapte, sambata vine la opt femeia la curatenie si ne apucam cot la cot cu ea de treaba si seara mergem la niste prieteni, dar nu prea am chef. Toata lumea trage de mine, dar mie imi vine sa ma bag in cochilia mea sa nu mai stiu de nimeni si de nimic, sa dorm si sa ma linistesc.A, si de maine intr-o sapt pleaca socrii spre noi Dar...le trecem noi pe toate. Cu dieta sunt la pamant evident, nu mananc fainoase, dar basculez dulce. Ma mentin (inca) ceea ce e lucru mare la mine. Incerc sa ma redresez, am o zi de cumintenie, una de nebuneala si tot asa.... Va pup si va doresc o zi buna! -------------------- |
| axe10 |
22-03-2007, 08:44 AM
|
buna dimineata, neuroni! nu am apucat ieri sa va spun ca din 15 aprilie voi incepe programul la ora 7, adica voi pleca de acasa pe la 5.50. e de bine, nu? probabil ca voi dormi numai in we, ca in cursul saptamanii, pana sa adorm trebuie sa ma trezesc... asta ca sa continui cu intamplarile "bune" care mi se intampla mie... Si eu incep tot la 7 dar ma trezesc la 6.20..nu fac decat sa ma spal, ma imbrac si ies pe usa...am pregatit de seara ce imi iau la pachet..daca nu...mananc la servici la pranz...si fac foamea dimineata. Tocmai am luat MD: -2 felii toast -2 lingurite dulceata light -2 feliute branza Hohland fitness -cafea cu lapte -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:38 PM |