![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| BLUELIFE |
22-03-2007, 10:07 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 711 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
ufff...m`am pus in pat si am adormit iar Eu nu nu nu nu ii aduce aminte acum lui dylly de bunatati ca moare aici neconsolat Pt dylly cu dedicatie ![]() SI pt mine ![]() Esti criminala,cum te poti concentra la puncte cand vezi asa ceva? -------------------- ![]() |
| anaoi |
22-03-2007, 10:07 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
EEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tzutzi, imi pare rau, dar iau si din ale tale ....pisik, spre rusinea lui dylly, ioana nu a ajuns ink la gloria jeans |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Monic |
22-03-2007, 10:14 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.661 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
neatza
ce-o fi cu Himere? ca parca nici ieri n-am prea vazut-o -------------------- ![]() |
| dany |
22-03-2007, 10:15 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Hop si eu la cafea ! Mai aveti si pentru mine ? Tocmai am vazut ca ieri am uitat sa ma deloghez -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| anaoi |
22-03-2007, 10:18 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
BLUELIFE...... pai nu mananci nimic 3 zile
|
| Tzutzi80 |
22-03-2007, 10:20 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Blulife pot sa ma concentrez la puncte pentru ca le vad doar pe monitor la calculator! Ca daca era in New York in Starbucks si trebuia sa ma concentrez la puncte....atunci nu as fi reusit! Mi-as fi luat cel mai mare pahar din Vanilla Frappuccino! Fara comentarii, fara remuscari si fara sa ma mai gandesc la puncte.
Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 22-03-2007, 10:20 AM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| _noni_ |
22-03-2007, 10:20 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
'Neata!
apropo de STARBUCKS - iata cum e la vecini Starbucks Clone Wars ![]() Pestiside contributing editor Sean Jordan brought this one to my attention. If one = meme and two = trend, then three = indisputable fact: foreigners continue adapting the Starbucks philosophy while avoiding actual sticky franchise issues. This Stardust Coffee chain in Budapest has to be the worst effort yet, as the scant photos imply little physical resemblance to an actual Starbucks. Apparently, Stardust limits the ripoff to the nonsensical giveaway of its name alone, which I guess is amusingly similar for tourists and expats while engendering no reaction at all among native Hungarians. Who knows, maybe there's more to this, but I guess I can't understand Hungarian as well as I promised to my Hungarian mail-order bride. But anyway, where are the green aprons, people? I suppose I might as well go ahead and solicit submissions of other foreign un-Starbucks (with pics) to tips@gridskipper.com. Stardust coffee [K v h zak, in Hungarian] -------------------- |
| anaoi |
22-03-2007, 10:21 AM
|
|
Blulife pot sa ma concentrez la puncte pentru ca le vad doar pe monitor la calculator! Ca daca era in New York in Starbucks si trebuia sa ma concentrez la puncte....atunci nu as fi reusit! Mi-as fi luat cel mai mare pahar din Vanilla Frappuccino! Far comentarii, fara remuscari si fara sa ma mai gandesc la puncte. las ca vine in Bucuresti si dylly va face la fel dar cu caramel sau ciocolata |
| bubbles |
22-03-2007, 10:29 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
gata cafeaua...sa va zic ritualul meu in fiecrae dimineata...in timp ce fac cafeaua mai beau 1 actimel si o canuta de lapte cu putina cacao brumi
azi am 62-62.1 kg asa bine imi pare a mai si venit aseara o vara si s`a cantarit si a zis ca arata mai mult cu 4 kg cantarul meu fata de al ei..doar ca al ei e mecanic si al meu dijital -------------------- |
| anca veselie |
22-03-2007, 10:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaaaaa! mama, dany 5 camere!!!! bestial!!!
bravo fetelor pt schimbarile la cantar pisik, ce sa-i faci, daca te ocupi de un eveniment esti facut responsabil pt orice... incearca sa nu mai pui atat la suflet m-ati omorat cu cafelele alea -------------------- |
| dany |
22-03-2007, 10:33 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deea , felicitari pentru miscarea cantarului .
Pisik , se pare ca si la tine arata un pic mai bine ( poate scapi de dulciurele ) . Anca , da 5 camere dar nu va ganditi ca sunt ffff mari . Fiecare are cam 12 mp ( 1 are doar 9 ) . Inseamna : living , biblioteca + Pc-uri , dormitor , camera de oaspeti si o camera cu rafturi pentru haine . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| bubbles |
22-03-2007, 10:36 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
deea si pisik felicitari pt cantar
dany felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! bravo .. si noi ne framantam sa vedem cum sa ne luam si noi un apartament aici in gheorgheni dar nu cred ca asta va fi posibil foarte repede..eh asta e...mai stam cu chirie -------------------- |
| ina_ceva |
22-03-2007, 10:36 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Nusa, te "invidiez" pentru programul tau O zi buna si tie , pisik! Bravo, deea! Sa dai de baut cand schimbi prefixul -------------------- |
| Tzutzi80 |
22-03-2007, 10:37 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Deea , felicitari pentru miscarea cantarului . Pisik , se pare ca si la tine arata un pic mai bine ( poate scapi de dulciurele ) . Anca , da 5 camere dar nu va ganditi ca sunt ffff mari . Fiecare are cam 12 mp ( 1 are doar 9 ) . Inseamna : living , biblioteca + Pc-uri , dormitor , camera de oaspeti si o camera cu rafturi pentru haine . Pai asta inseamna ca am unde dormi cand vin in vizita -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| anca veselie |
22-03-2007, 10:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dany poti sa-ti faci dressing? visez la o camera , cat de mica, unde sa-mi pun hainele si pantofii
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:48 PM |