![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
22-03-2007, 11:36 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
si eu knd mananc mai dezordonat..o zi 16 .. o zi 18 si alta 21 slabesc
-------------------- |
| himere2005 |
22-03-2007, 11:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
imi revin eu, usor usor o sa se rezolve toate, insa mai dureaza...pana la urma trebuie sa privesc partea buna a lucrurilor...chiar daca o sa avem probleme cu banii o perioada avem cardul de credit
vestea buna, chiar daca n-am cantar, simt la haine, am mai slabit ceva. nu prea am avut eu pofta de mancare. o sa incerc totusi, chiar daca voi renunta la multe planuri sa ajung la sala din aprilie, cred ca mi-ar face tare bine -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
22-03-2007, 11:40 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ce facultate face dan?si eu fac la "petre andrei" si cica sunt probleme mari si acolo
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 22-03-2007, 11:41 AM -------------------- |
| himere2005 |
22-03-2007, 11:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
face facultatea de mecatronica bubbles, in schimb problemele si le-a creat el, a pus accent prea mult pe slujba si prea putin pe facultate si uite ca a clacat. oricum, va avea sprijinul meu din toate punctele de vedere, numai sa vrea s-o termine.
-------------------- ![]() |
| Deea |
22-03-2007, 11:52 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.702 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dylly cand am vazut stirea cu Starbucks sincer la tine m-am gandit. Eu o sa-mi iau doar la pachet ca acolo nu se fumeaza si cafea fara tigare la mine nu intra neam.
Alandana o cafenea super super este Turabo cafe, ei acorda si francize, in Bucuresti sunt deja vreo 5, una in Brasov si parca si in Iasi. Tulip, cantarul s-a miscat dupa aproximativ o luna...ce sa zic, 300 de grame sunt f. putine dar nici nu am mai numarat asa ca nu ma plang. Ina cand schimb prefixul cu siguranta o sa dau de baut! Dany ti-am scris ieri un PM de n-spe pagini dar mi-a picat net-ul cand sa-l trimit Bluelife felicitari pt. kg...sper sa nu se puna la loc dupa ce intrerupi supa de varza. Wow asta e mesajul cu nr. 1000 la mine, acum sunt marmota .... ma duc sa inveles ciocolata in staniol Acest mesaj a fost editat de Deea: 22-03-2007, 11:53 AM -------------------- ![]() |
| dany |
22-03-2007, 11:53 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Vin si eu cu o veste rea : m-am certat cu Dirk ( daaaa , ati auzit bine )
. Adica o cearta in care fiecare spunea ce avea de spus si niciunul nu realiza ca , de fapt , vroiam sa spunem acelasi lucru : ne-a apucat frica !!!!! Frica ca nu putem face tot ce trebuie facut in acea casa , frica ca nu ne ajung banii programati pentru renovare , frica ca vom avea datorii toata viata , etc . Acum ne-am revenit ( ne-am pupat , luat in brate , etc ) dar tot ne e frica -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Deea |
22-03-2007, 11:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.702 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Vin si eu cu o veste rea : m-am certat cu Dirk ( daaaa , ati auzit bine ) . Adica o cearta in care fiecare spunea ce avea de spus si niciunul nu realiza ca , de fapt , vroiam sa spunem acelasi lucru : ne-a apucat frica !!!!! Frica ca nu putem face tot ce trebuie facut in acea casa , frica ca nu ne ajung banii programati pentru renovare , frica ca vom avea datorii toata viata , etc . Acum ne-am revenit ( ne-am pupat , luat in brate , etc ) dar tot ne e frica Intodeauna cand incepi ceva nou care implica multe eforturi exista temeri, cu calm si rabdare lucrurile or sa se aseze, deocamdata sunteti bulversati de veste si de tot ce implica achizitia casei, luati-le pe rand, in ordinea prioritatilor si o sa vezi ca nu e ala cu coarne asa de negru. -------------------- ![]() |
| himere2005 |
22-03-2007, 11:55 AM
|
dany, bine ca ati luat casa, restul le puteti face treptat, daca va este teama sa nu intrati in datorii prea mari. oricum pasul cel mai important a fost facut, zic eu
| anaoi |
22-03-2007, 11:56 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Dany, ai pm
|
| himere2005 |
22-03-2007, 11:56 AM
|
deea, am fost gand la gand
| bubbles |
22-03-2007, 11:57 AM
|
dany
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 22-03-2007, 11:57 AM -------------------- |
| _noni_ |
22-03-2007, 11:59 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 933 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Vin si eu cu o veste rea : m-am certat cu Dirk ( daaaa , ati auzit bine ) . Adica o cearta in care fiecare spunea ce avea de spus si niciunul nu realiza ca , de fapt , vroiam sa spunem acelasi lucru : ne-a apucat frica !!!!! Frica ca nu putem face tot ce trebuie facut in acea casa , frica ca nu ne ajung banii programati pentru renovare , frica ca vom avea datorii toata viata , etc . Acum ne-am revenit ( ne-am pupat , luat in brate , etc ) dar tot ne e frica Dany, cunosc sentimentul! nu pot sa-ti spun decat ca o sa fie bine! mergeti inainte si ganditi-va numai ca, oricat de mari vor fi sacrificiile, merita! si pana la urma o sa le faceti pe toate in timp! hai ca nici noi nu stam pe roze, dar speram ca de ziua copilului sa fim acasa si cu casa terminata! daca reusim noi o sa reusiti si voi! aveti incredere in voi, caci acolo unde e iubire, (speranta si voiinta) e posibil orice! }{ -------------------- |
| himere2005 |
22-03-2007, 12:01 PM
|
hai mai noni, nu ne zici nimic de casuta?
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 22-03-2007, 12:01 PM -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
22-03-2007, 12:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Himere
Dany-dulce, e normal sa va faceti griji -------------------- |
| bubbles |
22-03-2007, 12:08 PM
|
himere lasa ca tu esti fata descurcareata
tb sa ma duc la sala...dar nu amnici un chef -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:28 PM |