![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| antonia05 |
22-03-2007, 01:37 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Himere, capul sus!! Pai daca nu esti tu o invingatoare,a tunci cine? O sa vezi ca toate se rezolva, totul e sa ai incredere si optimism. Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa?? Acest mesaj a fost editat de antonia05: 22-03-2007, 01:40 PM -------------------- ![]() ![]() |
| dany |
22-03-2007, 01:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Va
Tocmai ce am fost sa mai vedem o data casa si sa mai facem cateva masuratori -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
22-03-2007, 01:39 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 711 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Dylly cand am vazut stirea cu Starbucks sincer la tine m-am gandit. Eu o sa-mi iau doar la pachet ca acolo nu se fumeaza si cafea fara tigare la mine nu intra neam. Alandana o cafenea super super este Turabo cafe, ei acorda si francize, in Bucuresti sunt deja vreo 5, una in Brasov si parca si in Iasi. Tulip, cantarul s-a miscat dupa aproximativ o luna...ce sa zic, 300 de grame sunt f. putine dar nici nu am mai numarat asa ca nu ma plang. Ina cand schimb prefixul cu siguranta o sa dau de baut! Dany ti-am scris ieri un PM de n-spe pagini dar mi-a picat net-ul cand sa-l trimit Bluelife felicitari pt. kg...sper sa nu se puna la loc dupa ce intrerupi supa de varza. Wow asta e mesajul cu nr. 1000 la mine, acum sunt marmota .... ma duc sa inveles ciocolata in staniol Nu se pune pentru ca am mai tinut si daca ai grija ce mananci si in ce cantitati cumulat cu sport iese ok -------------------- ![]() |
| Amazoana |
22-03-2007, 01:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Himere, capul sus!! Pai daca nu esti tu o invingatoare,a tunci cine? O sa vezi ca toate se rezolva, totul e sa ai incredere si optimism. Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa?? ce situatie aiurea. Si sunt asa ictirite astea de la birourile notariale...ooofffff |
| axe10 |
22-03-2007, 01:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tocmai am luat MD: -2 felii toast -2 lingurite dulceata light -2 feliute branza Hohland fitness -cafea cu lapte axe, da, dar eu stau in pantelimon si lucrez in otopeni, adica ma trezesc (acum) la 5.30 ca sa pot pleca la 6.30 la job. deci din 15 ma voi trezi la 4.45 si voi pleca pe la 5.45-5.50 maxim tzutzi, daca ai loc de dylly Pai sigur...nu are loc lumea de tine...peste tot te bagi...mai lasa si pe altii ca de nu ma inghesui cu tine intr-un pat de o persoana...si tie iti dau cafea seara sa nu poti dormi si eu beau un ceai de tei... Ai gregory's peste drum Vin si eu cu o veste rea : m-am certat cu Dirk ( daaaa , ati auzit bine ) . Adica o cearta in care fiecare spunea ce avea de spus si niciunul nu realiza ca , de fapt , vroiam sa spunem acelasi lucru : ne-a apucat frica !!!!! Frica ca nu putem face tot ce trebuie facut in acea casa , frica ca nu ne ajung banii programati pentru renovare , frica ca vom avea datorii toata viata , etc . Acum ne-am revenit ( ne-am pupat , luat in brate , etc ) dar tot ne e frica Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa?? Du-te la altul...da-l naibii... -------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
22-03-2007, 01:51 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 711 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Himere, capul sus!! Pai daca nu esti tu o invingatoare,a tunci cine? O sa vezi ca toate se rezolva, totul e sa ai incredere si optimism. Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa?? ce situatie aiurea. Si sunt asa ictirite astea de la birourile notariale...ooofffff Nu ai alt notar in localitate?La noi se pot legaliza documente si la primarie de catre juristul primariei -------------------- ![]() |
| antonia05 |
22-03-2007, 01:54 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
O sa ma duc maine dimineata in alta parte.acum nu mai pot ca mama e plecata si stau eu cu Dominik.POOP!!
-------------------- ![]() ![]() |
| anaoi |
22-03-2007, 02:03 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
antonia...daca chiar trebuie s ate duci la liceu, verifica bine sirestul actelor....dylly se trezise cu foaia matricola d ela master ca nu scria pe ea ca masterul fusese facut si la germana....
alta colega facuse engleza si franceza si avea araba |
| himere2005 |
22-03-2007, 02:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
antonia, stiu cum este, eu cand aud de functionari si ca am treaba cu ei de fiecare data sunt stresata, ca de obicei iti gasesc ei cate ceva sa te puna pe drumuri. numai eu stiu de cate ori m-au trimis astia de la finante cu discheta inapoi cand lucram ca nu le vedea calculatorul fisierul de pe discheta. si stateam si la cozi infernale
-------------------- ![]() |
| Amazoana |
22-03-2007, 02:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
[quote name='axe10' date='22-03-2007, 03:49 PM' post='57791']
Vezi ca ai Gloria Cafe pe faleza langa Hotel Class...in spate cumva la Tomis... Habar nu aveam. Multumesc, ma voi uita dupa ea Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 22-03-2007, 02:15 PM |
| himere2005 |
22-03-2007, 02:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
merci ella
dany, nu-i asa ca va vine sa va mutati acolo?, pacat ca mai sunt ceilalti. eu cand m-am mutat prima data cu dan impreuna intr-un apartament dintr-un cartier marginas eram asa de fericita. stiu ca de cum au eliberat locul vechii proprietari m-a sunat dan si am inceput sa fac curatenie. si de la atata apa si truda se umezise tricoul si ziceai ca eram la concursul de tricouri ude Acest mesaj a fost editat de himere2005: 22-03-2007, 02:17 PM -------------------- ![]() |
| anaoi |
22-03-2007, 02:20 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| Amazoana |
22-03-2007, 02:30 PM
|
Intru, ca sunt chiar curioasa
Imi dai un link te rog? Ca nu gasesc decat bazaconii |
| anaoi |
22-03-2007, 02:40 PM
|
|
|
| axe10 |
22-03-2007, 02:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Intru, ca sunt chiar curioasa Imi dai un link te rog? Ca nu gasesc decat bazaconii Pe strada rascoala de la 1907 -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:17 PM |