left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
antonia05
mesaj 22-03-2007, 01:37 PM
Mesaj #1396

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 336
Inscris: 1-08-2006
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86
Sex: Feminin

CITAT(Ella79 @ 22-03-2007, 03:20 PM) *

Himere, capul sus!! Pai daca nu esti tu o invingatoare,a tunci cine? O sa vezi ca toate se rezolva, totul e sa ai incredere si optimism. give_rose.gif

Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa?? ohmy.gif Si i am zis ca poate sa mi puna 100 de stampile dat fiind faptul ca n foto sunt imbracata intr o bluza neagra.Deci se vede doar jumatate de stampila iar de pe foto de pe foto o pata violet albastruie.Le am zis ceva de dulce si am plecat.E prima data cand mi se intampla asta si am legalizat diploma de bac de n ori.Acum trebuie sa mi legalizez diploma de licenta cu toate ca nu de ea aveam nevoie neaparat sa legalizez.Si alea de la liceu nu puteau sa puna stampila intr un colt sa cuprinda o parte a fotografie unde se vede?Si eu, ce mi o fi venit sa ma imbrac in negru?Oare pt.a ma vedea mai bine n foto???? wacko.gif

Acest mesaj a fost editat de antonia05: 22-03-2007, 01:40 PM

--------------------
Imagine

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 22-03-2007, 01:37 PM
Mesaj #1397

Yeti

Raspunsuri: 10.296
Membrul Nr.: 87

Va pupic.gif si va multumesc, fetelor ! Aveti dreptate , o rezolvam cumva .

Tocmai ce am fost sa mai vedem o data casa si sa mai facem cateva masuratori doh.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 22-03-2007, 01:39 PM
Mesaj #1398

Veverita

Raspunsuri: 711
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(Deea @ 22-03-2007, 01:52 PM) *

Dylly cand am vazut stirea cu Starbucks sincer la tine m-am gandit. Eu o sa-mi iau doar la pachet ca acolo nu se fumeaza si cafea fara tigare la mine nu intra neam.

Alandana o cafenea super super este Turabo cafe, ei acorda si francize, in Bucuresti sunt deja vreo 5, una in Brasov si parca si in Iasi.

Tulip, cantarul s-a miscat dupa aproximativ o luna...ce sa zic, 300 de grame sunt f. putine dar nici nu am mai numarat asa ca nu ma plang.

Ina cand schimb prefixul cu siguranta o sa dau de baut!

Dany ti-am scris ieri un PM de n-spe pagini dar mi-a picat net-ul cand sa-l trimit sad.gif ... incerc azi sa raspund cand am timp.

Bluelife felicitari pt. kg...sper sa nu se puna la loc dupa ce intrerupi supa de varza.

Wow asta e mesajul cu nr. 1000 la mine, acum sunt marmota .... ma duc sa inveles ciocolata in staniol lol.gif

Nu se pune pentru ca am mai tinut si daca ai grija ce mananci si in ce cantitati cumulat cu sport iese ok cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 22-03-2007, 01:45 PM
Mesaj #1399

Hiena

Raspunsuri: 4.733
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(antonia05 @ 22-03-2007, 03:37 PM) *

Himere, capul sus!! Pai daca nu esti tu o invingatoare,a tunci cine? O sa vezi ca toate se rezolva, totul e sa ai incredere si optimism. give_rose.gif

Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa?? ohmy.gif Si i am zis ca poate sa mi puna 100 de stampile dat fiind faptul ca n foto sunt imbracata intr o bluza neagra.Deci se vede doar jumatate de stampila iar de pe foto de pe foto o pata violet albastruie.Le am zis ceva de dulce si am plecat.E prima data cand mi se intampla asta si am legalizat diploma de bac de n ori.Acum trebuie sa mi legalizez diploma de licenta cu toate ca nu de ea aveam nevoie neaparat sa legalizez.Si alea de la liceu nu puteau sa puna stampila intr un colt sa cuprinda o parte a fotografie unde se vede?Si eu, ce mi o fi venit sa ma imbrac in negru?Oare pt.a ma vedea mai bine n foto???? wacko.gif

ce situatie aiurea. Si sunt asa ictirite astea de la birourile notariale...ooofffff
+Quote Post
axe10
mesaj 22-03-2007, 01:49 PM
Mesaj #1400

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(axe10 @ 22-03-2007, 08:44 AM) *

Tocmai am luat MD:
-2 felii toast
-2 lingurite dulceata light
-2 feliute branza Hohland fitness
-cafea cu lapte
Continui cu pranzul...un sandwich pastrami de la French bakery care continea asa:demibagheta secara, crema feta,vinete marinate,castraveti murati, salata iceberg si pastrama de vita...eu am facut un calcul groso-modo cam la 7.25p...poate mai putin...dar las asa...delicios de altfel si mi-era pofta de vreo 3-4 zile....
CITAT(nusarich @ 22-03-2007, 09:20 AM) *

axe, da, dar eu stau in pantelimon si lucrez in otopeni, adica ma trezesc (acum) la 5.30 ca sa pot pleca la 6.30 la job. deci din 15 ma voi trezi la 4.45 si voi pleca pe la 5.45-5.50 maxim
Atunci se schimba calimera...eu fac 30min pana la servici daca merg cu metroul si 15 daca plec cu auto proprie...iti plang de mila...dar iesi la 15 de la servici nu?
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 10:39 AM) *

tzutzi, daca ai loc de dylly devil.gif

Pai sigur...nu are loc lumea de tine...peste tot te bagi...mai lasa si pe altii ca de nu ma inghesui cu tine intr-un pat de o persoana...si tie iti dau cafea seara sa nu poti dormi si eu beau un ceai de tei... hug.gif
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 11:14 AM) *

CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 01:11 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 01:09 PM) *

Ai gregory's peste drum blink.gif ???? Ce ma enervezi sorry.gif
pai zac in piata victoriei....8-9 ore pe zi, dar nu am cum sa ies
In Constanta nici nu a aparut inca dry.gif sad.gif
Vezi ca ai Gloria Cafe pe faleza langa Hotel Class...in spate cumva la Tomis...
CITAT(danyhoney @ 22-03-2007, 11:53 AM) *

Vin si eu cu o veste rea : m-am certat cu Dirk ( daaaa , ati auzit bine ) Imagine. Adica o cearta in care fiecare spunea ce avea de spus si niciunul nu realiza ca , de fapt , vroiam sa spunem acelasi lucru : ne-a apucat frica !!!!! Frica ca nu putem face tot ce trebuie facut in acea casa , frica ca nu ne ajung banii programati pentru renovare , frica ca vom avea datorii toata viata , etc . doh.gif
Acum ne-am revenit ( ne-am pupat , luat in brate , etc ) dar tot ne e frica sad.gif
Esti stresata doar...si eu cand ma gandesc ca mai am 17 ani de platit la casa si 2 ani la masina imi vine sa-mi iau campii...mai ales ca Florin nu se sinchiseste deloc...
CITAT(antonia05 @ 22-03-2007, 01:37 PM) *

Du-te la altul...da-l naibii...

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 22-03-2007, 01:51 PM
Mesaj #1401

Veverita

Raspunsuri: 711
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 03:45 PM) *

CITAT(antonia05 @ 22-03-2007, 03:37 PM) *

ce situatie aiurea. Si sunt asa ictirite astea de la birourile notariale...ooofffff

Nu ai alt notar in localitate?La noi se pot legaliza documente si la primarie de catre juristul primariei wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 22-03-2007, 01:54 PM
Mesaj #1402

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

O sa ma duc maine dimineata in alta parte.acum nu mai pot ca mama e plecata si stau eu cu Dominik.POOP!!

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 22-03-2007, 02:03 PM
Mesaj #1403

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

antonia...daca chiar trebuie s ate duci la liceu, verifica bine sirestul actelor....dylly se trezise cu foaia matricola d ela master ca nu scria pe ea ca masterul fusese facut si la germana....
alta colega facuse engleza si franceza si avea araba
+Quote Post
himere2005
mesaj 22-03-2007, 02:09 PM
Mesaj #1404

Lama

Raspunsuri: 5.899
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

antonia, stiu cum este, eu cand aud de functionari si ca am treaba cu ei de fiecare data sunt stresata, ca de obicei iti gasesc ei cate ceva sa te puna pe drumuri. numai eu stiu de cate ori m-au trimis astia de la finante cu discheta inapoi cand lucram ca nu le vedea calculatorul fisierul de pe discheta. si stateam si la cozi infernale doh.gif si insarcinata in luna mare. mergi la altul si fa o rugaciune inainte sa mearga totul din prima grin.gif stiu ca e f. greu cand ii ai pe astia mici de crescut. eu maine trebuie sa stau la coada pentru buletin si am auzit ca sunt cozi mari de tot.m-am pregatit psihologic de azi. cred ca o s-o lasam pe fata la o vecina ca si mama trebuie sa fie prezenta sa ne ia in spatiu smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 22-03-2007, 02:14 PM
Mesaj #1405

Hiena

[quote name='axe10' date='22-03-2007, 03:49 PM' post='57791']
Vezi ca ai Gloria Cafe pe faleza langa Hotel Class...in spate cumva la Tomis...
Habar nu aveam. Multumesc, ma voi uita dupa ea pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de dulcikatty: 22-03-2007, 02:15 PM
+Quote Post
himere2005
mesaj 22-03-2007, 02:16 PM
Mesaj #1406

Lama

Raspunsuri: 5.899
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

merci ella pupic.gif
dany, nu-i asa ca va vine sa va mutati acolo?, pacat ca mai sunt ceilalti. eu cand m-am mutat prima data cu dan impreuna intr-un apartament dintr-un cartier marginas eram asa de fericita. stiu ca de cum au eliberat locul vechii proprietari m-a sunat dan si am inceput sa fac curatenie. si de la atata apa si truda se umezise tricoul si ziceai ca eram la concursul de tricouri ude grin.gif . stiu ca nu stiam cum sa pun ceva mai repede pe mine sa nu ma observe fratii lui dan care venisera si ei de curiozitate. atunci nu aveam telefoane, nici macar mobile doh.gif si nu aveau cum sa ne anunte. la fel ne-au surprins si in timpul unei partide cand imi iesea ciorapul cu totul aiurea de sub pantalon, sutienul era deasupra sanilor lol.gif de graba m-am imbracat pe dos lol.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 22-03-2007, 02:17 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 22-03-2007, 02:20 PM
Mesaj #1407

Koala

CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 04:14 PM) *

Habar nu aveam. Multumesc, ma voi uita dupa ea pupic.gif

si bea si pt dylly o cafea din aiai buuuuuuuuuuunaaa d etot. intra pe iste-ul lor si vezi locatia exacta

Acest mesaj a fost editat de anaoi: 22-03-2007, 02:22 PM
+Quote Post
Amazoana
mesaj 22-03-2007, 02:30 PM
Mesaj #1408

Hiena

Intru, ca sunt chiar curioasa

Imi dai un link te rog? Ca nu gasesc decat bazaconii
+Quote Post
anaoi
mesaj 22-03-2007, 02:40 PM
Mesaj #1409

Koala

2 sec.

yuuummyyy
+Quote Post
axe10
mesaj 22-03-2007, 02:41 PM
Mesaj #1410

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 02:30 PM) *

Intru, ca sunt chiar curioasa

Imi dai un link te rog? Ca nu gasesc decat bazaconii

Pe strada rascoala de la 1907

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:17 PM