![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
13-03-2007, 11:46 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata si de la mine !
Ina, Nusa ...fasolea verde la borcan are puncte : 100 gr = 0,5 P Pai, si ce te opreste? iti iei flacaul la vara si tragi o fuga la Bucuresti, o punem de o intalnire pe cinste! O corupem si pe Himere, vine cu Bia, Monic e gata corupta de Dylly, pe Dany o pescuiesti tu pe drum si nu o lasi sa scape si gata, simplu, nu? Ramo , frumoase poze , bulane si gagica -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Tzutzi80 |
13-03-2007, 12:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neata! Oare de ce nu mai primesc in email raspunsurile de pe subiectul asta? De fapt nu am mai primit de cand s-a schimbat casuta Pai am raspuns de vreo 3-4 ori deja si nimic -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
13-03-2007, 12:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pai am raspuns de vreo 3-4 ori deja si nimic Cand scrii mesajul ai bifata casuta "Activeaza notificarea prin email la raspunsuri?". Daca da, ai facut schimbari prin Editare cont? Daca nici asta, inseamna ca ai adresa de mail pe yahoo, iar yahoo isi face de cap iar. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| nusarich |
13-03-2007, 12:38 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
din ciclul "peripetii la serviciu", tocmai ma intorceam de la colegii mei de la parter (eu lucrez la et.1) si pe scari ma tot uitam dupa cheie (sunt singura astazi) si ce sa vezi, ma intind pe scari cat sunt de lunga, sprijinita ca de obicei in genunchi. eram la propriu intinsa pe scari. erau doua doamne si femeia de serviciu care saracele aveau o fata lunga de numa... iar eu nu ma puteam aduna de pe jos de ras. imi venea sa ma asez pe trepte sa rad, va dati seama cum am ajuns in birou, radeam deja in hohote... si dupa o alta tura de ras cu lacrimi, nu-mi mai dispare zambetul de pe buze...
-------------------- |
| bubbles |
13-03-2007, 01:14 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
am plecat la sala
deea -------------------- |
| ina_ceva |
13-03-2007, 01:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Iata cele doua poze pe care am reusit sa le fac la Sinaia, cu telefonul mobil (aparatul foto fiind uitat in masina
-------------------- |
| ALICE |
13-03-2007, 01:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.440 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Iata cele doua poze pe care am reusit sa le fac la Sinaia, cu telefonul mobil (aparatul foto fiind uitat in masina Zapada!Zapada! -------------------- |
| Ramo |
13-03-2007, 02:12 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.048 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Salutare!
Ma bucur ca va plac noile poze Eu sunt la munca, toata ziua, si azi si maine. Cum ieri m-am simtit f rau si am mers acasa, azi am de recuperat, si maine e tura mea....asa ca........... -------------------- |
| bubbles |
13-03-2007, 03:07 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
sa pun si eu meniul pt azi:
actimel 1.4 iaurt milli fructe 1.2 iaurt 1.5 2 cartofi mici 1 pastai 0.5 mazare 100g 1.7 piept pui 3 maioneza light 1 lgta 0.5 rosie 0 fructe 1 sunca pui 100g 2.5 total:14.3 p are ceva daca pun 2 cartofiori mici fierti si punctez cu 1p? -------------------- |
| anca veselie |
13-03-2007, 03:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
sa pun si eu meniul:
md: oua fierte, sunca praga, cas vaca, masline verzi si ardei capia gustare: alune pranz: piet pui cu spanac si ardei capia desert: br vaci cu cacao si indulcitor gustare: humus cu ardei capia -------------------- |
| Amazoana |
13-03-2007, 03:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Iata cele doua poze pe care am reusit sa le fac la Sinaia, cu telefonul mobil (aparatul foto fiind uitat in masina Cand ai facut foto? |
| ina_ceva |
13-03-2007, 03:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
dulcikatty, le-am facut sambata trecuta
-------------------- |
| bubbles |
13-03-2007, 03:51 PM
|
fetele...daca fac un sos cu chiftele...la cate p credeti ca ma ajunge o chiftea?
-------------------- |
| lilianab |
13-03-2007, 04:12 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.088 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
buna fetele!...am disparut o vreme ca am facut niste schimbari prin casa....hmmm,aiurea!!si asta,dar adevarul e ca m-am porcit saptamana trecuta incat mi se facuse mie lehamite sa intru aici si sa imi torn cenusa in cap,sa imi fac autocritica ,daca va amintiti,ca la sedintele de UTC...asa ca am tacut chitic,am papat mucenici si de luni am reluat WW....biciclesc zilnic ca sa mai omor mustrarile de constiinta.Nu m-am cantarit ca sa nu ma deprim,dar o fac saptamana asta si sper ca mucenicii nu au ramas pe "buzunarele blugilor de la spate"
Dulcicatty votat piticul Pisik hai sa iti spun mai pe moldoveneste,ca poate ma pricepi:Mai fata mamii!pai tu ai "sisi la balcon"!!!Ce ai soro?unde te vezi grasa?! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 13-03-2007, 04:14 PM -------------------- |
| ALICE |
13-03-2007, 04:25 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.440 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Eu plec ca nu mai am chef de nimic.Vreau acasa.Am uitat sa va zici ca i-a luat lui Anto carnetul.Si acum trebuie sa vin la serviciu singura cu masina
Am o frica in mine.de n-am mai vazut din astea.Dar nevoia te invata. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:26 PM |