![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
13-03-2007, 07:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.057 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
[Mi-as face o masca cu miere si banana pisata ca arat cam gri si ofilita la fata. Ce zici, o fi buna? sal!!! DA!! E foarte buna.Iata o masca asa: MASCA HIDRATANTA CU BANANE Foloseste un sfert de banana, un ou (galbenus pentru tenurile uscate si albus pentru tenurile grase), o lingurita cu miere si caimac de lapte. Aceasta masca are efect de revitalizare si este potrivita pentru tenurile afectate de anotimpul rece. Multumesc mult Antonia!!! Aseara mi-am facut masca doar cu banana si miere, dar in seara asta cred ca imi fac si cu galbenus de ou si caimac de lapte. Din pacate nu am decat lapte slab in casa, oare sa pun o lingurita de smantana? -------------------- |
| nusarich |
13-03-2007, 07:04 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
miha, pantalonii sunt intregi, noroc ca doar m-am sprijinit in genunchi (el nu a scapat, saracul, e in curs de colorare). in acelasi genunchi in care cad de obicei...oricum, am ras vreo 2 ore singura in birou, numai gandindu-ma la cum aratam imprastiata toata pe trepte...
maselutele sunt bine, ieri mi-a pus 2 plombe si ne mai vedem lunea viitoare, ca miercuri era saraca full, iar vineri nu e dupa-amiaza, ca e ziua ei... asa ca luni ne apucam de urmatoarea chestiuta, cred ca dintele cu ac pe canal... a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| antonia05 |
13-03-2007, 07:09 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Pt tenurile uscate eu pun smantana si pt cele grase iaurt (sunt mai astringente)
-------------------- ![]() ![]() |
| michelle |
13-03-2007, 07:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.215 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dar pentru tenul acneic si uscat ce recomanzi?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tzutzi80 |
13-03-2007, 07:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta. Ce pasta de3 dinti e aia? -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| michelle |
13-03-2007, 07:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.215 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
What's the difference between white fairytales and black fairytales?
Answer: White fairy tales start, "Once upon a time...". Black fairytales start, "Yo, you motherfuckers ain't gonna believe this s.hit..." -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
13-03-2007, 07:53 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta. Ce pasta de3 dinti e aia? blend a med -------------------- |
| bubbles |
13-03-2007, 07:57 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| otilici |
13-03-2007, 08:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Bubbles ai slabit foarte frumos,arati super!O sa fii o miresica tare frumoasa
Daconst,ce mai face Lucas Eu spre rusinea mea am pus totul la loc si arat mult mai grasa decat inainte,chiar daca kilogramele sunt aceleasi -------------------- |
| Deea |
13-03-2007, 08:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.702 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Otilici incearca sa mananci sanataos si pentru tine si pentru Norbi, teoretic kg. se duc usor atunci cand alaptezi....la mine asa a si fost, tare greu dau acum jos.
Pupici -------------------- ![]() |
| bubbles |
13-03-2007, 09:15 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pisik
-------------------- |
| Pisik |
13-03-2007, 09:20 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.517 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup fetitele frumoase!
Eu azi am fost la seminar toata ziua. Liliana, esti o scumpa, dar poza cu bariera era la 60 de kile, acum un an, deci cu vreo 12 kile mai putin. Daca la aia te refereai. Eu arat acum ca in poyele de la intalnire, deci un pic dubla Sa va zic, mi-e si frica ca il deochi, dar azi dimineata cantaru arata 70,7, ceea ce ar fi super, chiar daca oricum ar fi putin dupa atata timp, dar ma multumesc, macar sa ramana acolo. Azi am mancat la seminar si un snitel si un peste prajit cu susan, in rest m-am abtinut de la paste, cartofi, si mai ales dulce, am papat salatele, din pacate nu erau asa variate si satioase de aia am tras cu snitel, peste si somon afumat...seara am rontait si niste fistic. Hai sa schitez si meniul, e mai maricel ca ieri, dar...asta e, maine reducem MD: un sfert cutie fagaras, un iaurt prodlacta, fulgi de carton G: mar verde P:salata ardei rosu si galben cu branza, salata cu feta, inca o salata mai ciudata, cu o leguma care nu stiu ce era, somon afumat, un snitel potrivit spre mic,o bucatica de peste in susan, salata fructe C:pui afumat (cam 30 gr cred), mozarella, trei sferturi cutie fagaras, branza milli (cam multa branza), fructe de padure (jumate de canita), vreo 10 fistici Cum vi se pare? cred ca e cam multicel, nu? Dar sper sa recperez maine, oricum ieri am papat putintel, deci sunt cat de cat echilibrata A fost interesant seminarul de azi, a fost primul seminar de relatii publice Pupici si o seara placuta! -------------------- |
| bubbles |
13-03-2007, 09:37 PM
|
eu va spun noapte buna..poate reusesc sa adorm in seara asta desi mi`e urat singura
![]() -------------------- |
| antonia05 |
13-03-2007, 10:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Dar pentru tenul acneic si uscat ce recomanzi? De obicei la tenul uscat nu apare acneea.Esti sigura ca ai tenul uscat?Si daca il ai uscat de ce ti a aparut acneea?Dereglari hormonale?Probleme ginecologice? Eu ti as recomanda un PHITOPEELING dar facut de cineva cu mana buna.In cateva sedinte ai scapa de aceasta problema.Dar daca problema vine din interior intai va trebui rezolvata aceasta problama si apoi cea externa.Pupici.Pt. acnee ar trebui produse astringente,iar pt ten uscat produse pt hidratare si inmuiere a epidermei.Esti sigura ca ai tenul uscat>? Am mai cautat si eu pe site uri si am gasit pe cineva care spunea ca, crema de la GEROCOSSEN pt ten acneic ar fi foarte buna si e si accesibila a pretz.Asca ca, crema de final(inainte de masca_) Mai incearca Zineryt .E pe baza de ZINC si ERITROMICINA,se stie ca cei care au acnee au carenta de ZINC.Se gaseste in farmacii, costa in jur de 250.000 parca si cica e foarte buna.Daca nu ai auzit inxca de ea ai putea sa o incerci.e transparent si te poti farda dupa ce ti l aplici pe fatza.Siongura problema este ca usuca excesiv pielea dar cica da rezultate.Se recomanda folosirea fondului de ten , pt ca protejeaza pielea de impuritati si razele UV.Doar trebuie avut grija cum ne alegem fondul de ten.Inainte de aplicarea acestui produs e bine sa ti cureti fatza cu ALOE VERA GEL. Acest mesaj a fost editat de antonia05: 13-03-2007, 10:38 PM -------------------- ![]() ![]() |
| dany |
13-03-2007, 10:55 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Antonia , vad ca dai sfaturi si ma bucur . Am si eu o intrebare : exista creme de fata , geluri de spalat fata , etc care sunt recomandate in mod special persoanelor trecute de 40 de ani ( care exista in Germania ) ? Pe mine m-a pus naiba si am folosit vreo 4 zile Oil of Olaz pentru fata si ...toata fata era plina de cojitze
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:12 PM |