left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Ella79
mesaj 13-03-2007, 07:00 PM
Mesaj #196

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.057
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

CITAT(antonia05 @ 13-03-2007, 08:37 PM) *

CITAT(Ella79 @ 12-03-2007, 09:38 PM) *

[Mi-as face o masca cu miere si banana pisata ca arat cam gri si ofilita la fata. Ce zici, o fi buna?

sal!!! DA!! E foarte buna.Iata o masca asa:
MASCA HIDRATANTA CU BANANE

Foloseste un sfert de banana, un ou (galbenus pentru tenurile uscate si albus pentru tenurile grase), o lingurita cu miere si caimac de lapte. Aceasta masca are efect de revitalizare si este potrivita pentru tenurile afectate de anotimpul rece.

Multumesc mult Antonia!!!
Aseara mi-am facut masca doar cu banana si miere, dar in seara asta cred ca imi fac si cu galbenus de ou si caimac de lapte.
Din pacate nu am decat lapte slab in casa, oare sa pun o lingurita de smantana?

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 13-03-2007, 07:04 PM
Mesaj #197

Iepuras

Raspunsuri: 1.982
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

miha, pantalonii sunt intregi, noroc ca doar m-am sprijinit in genunchi (el nu a scapat, saracul, e in curs de colorare). in acelasi genunchi in care cad de obicei...oricum, am ras vreo 2 ore singura in birou, numai gandindu-ma la cum aratam imprastiata toata pe trepte...

maselutele sunt bine, ieri mi-a pus 2 plombe si ne mai vedem lunea viitoare, ca miercuri era saraca full, iar vineri nu e dupa-amiaza, ca e ziua ei... asa ca luni ne apucam de urmatoarea chestiuta, cred ca dintele cu ac pe canal... a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

antonia05
mesaj 13-03-2007, 07:09 PM
Mesaj #198

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

Pt tenurile uscate eu pun smantana si pt cele grase iaurt (sunt mai astringente) floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 13-03-2007, 07:26 PM
Mesaj #199

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.215
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Dar pentru tenul acneic si uscat ce recomanzi? sorry.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 13-03-2007, 07:29 PM
Mesaj #200

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(nusarich @ 13-03-2007, 07:04 PM) *

a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta.

Ce pasta de3 dinti e aia?

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 13-03-2007, 07:31 PM
Mesaj #201

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.215
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

What's the difference between white fairytales and black fairytales?
Answer: White fairy tales start, "Once upon a time...". Black fairytales start, "Yo, you motherfuckers ain't gonna believe this s.hit..."

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
nusarich
mesaj 13-03-2007, 07:53 PM
Mesaj #202

Iepuras

Raspunsuri: 1.982
Membrul Nr.: 80

CITAT(Tzutzi80 @ 13-03-2007, 09:29 PM) *

CITAT(nusarich @ 13-03-2007, 07:04 PM) *

a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta.

Ce pasta de3 dinti e aia?

blend a med

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 13-03-2007, 07:57 PM
Mesaj #203

Elefant

Raspunsuri: 9.075
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

o poza .. eu cu babu de 8 martie lol.gif
Imagine

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
otilici
mesaj 13-03-2007, 08:28 PM
Mesaj #204

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Bubbles ai slabit foarte frumos,arati super!O sa fii o miresica tare frumoasa give_rose.gif
Daconst,ce mai face Lucas baby.gif ?Mai papa san?Cum stai cu sportul?
Eu spre rusinea mea am pus totul la loc si arat mult mai grasa decat inainte,chiar daca kilogramele sunt aceleasi batista.gif Dar am prins pontul ca supa de pui face laptic si ma gandeam sa pap supa de pui in fiecare zi,pe langa ea sa mai pap iaurturi si carne la gratar,plus multa bicicleta.Maine merg la tara la o mormantare si cum nu pap ca lumea daca nu-s acasa,ma apuc de regim de poimaine,adica de joi.Sper sa ma tina... sad.gif

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 13-03-2007, 08:50 PM
Mesaj #205

Iepuras

Raspunsuri: 1.702
Membrul Nr.: 79

Otilici incearca sa mananci sanataos si pentru tine si pentru Norbi, teoretic kg. se duc usor atunci cand alaptezi....la mine asa a si fost, tare greu dau acum jos.
Pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 13-03-2007, 09:15 PM
Mesaj #206

Elefant

pisik yahoo.gif chiar ma intrebam azi ce e cu tine.. pupic.gif fetele care merg in kaufland...gasesc wassa acolo si pe la ce raion flowers1.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 13-03-2007, 09:20 PM
Mesaj #207

Taz

Raspunsuri: 3.517
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Pup fetitele frumoase!
Eu azi am fost la seminar toata ziua.
Liliana, esti o scumpa, dar poza cu bariera era la 60 de kile, acum un an, deci cu vreo 12 kile mai putin. Daca la aia te refereai. Eu arat acum ca in poyele de la intalnire, deci un pic dubla blushing.gif
Sa va zic, mi-e si frica ca il deochi, dar azi dimineata cantaru arata 70,7, ceea ce ar fi super, chiar daca oricum ar fi putin dupa atata timp, dar ma multumesc, macar sa ramana acolo.
Azi am mancat la seminar si un snitel si un peste prajit cu susan, in rest m-am abtinut de la paste, cartofi, si mai ales dulce, am papat salatele, din pacate nu erau asa variate si satioase de aia am tras cu snitel, peste si somon afumat...seara am rontait si niste fistic.
Hai sa schitez si meniul, e mai maricel ca ieri, dar...asta e, maine reducem

MD: un sfert cutie fagaras, un iaurt prodlacta, fulgi de carton

G: mar verde

P:salata ardei rosu si galben cu branza, salata cu feta, inca o salata mai ciudata, cu o leguma care nu stiu ce era, somon afumat, un snitel potrivit spre mic,o bucatica de peste in susan, salata fructe

C:pui afumat (cam 30 gr cred), mozarella, trei sferturi cutie fagaras, branza milli (cam multa branza), fructe de padure (jumate de canita), vreo 10 fistici

Cum vi se pare? cred ca e cam multicel, nu? Dar sper sa recperez maine, oricum ieri am papat putintel, deci sunt cat de cat echilibrata

A fost interesant seminarul de azi, a fost primul seminar de relatii publice

Pupici si o seara placuta!

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 13-03-2007, 09:37 PM
Mesaj #208

Elefant

eu va spun noapte buna..poate reusesc sa adorm in seara asta desi mi`e urat singura doh.gif Imagine

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 13-03-2007, 10:24 PM
Mesaj #209

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

CITAT(michelle @ 13-03-2007, 09:26 PM) *

Dar pentru tenul acneic si uscat ce recomanzi? sorry.gif

De obicei la tenul uscat nu apare acneea.Esti sigura ca ai tenul uscat?Si daca il ai uscat de ce ti a aparut acneea?Dereglari hormonale?Probleme ginecologice?

Eu ti as recomanda un PHITOPEELING dar facut de cineva cu mana buna.In cateva sedinte ai scapa de aceasta problema.Dar daca problema vine din interior intai va trebui rezolvata aceasta problama si apoi cea externa.Pupici.Pt. acnee ar trebui produse astringente,iar pt ten uscat produse pt hidratare si inmuiere a epidermei.Esti sigura ca ai tenul uscat>?

Am mai cautat si eu pe site uri si am gasit pe cineva care spunea ca, crema de la GEROCOSSEN pt ten acneic ar fi foarte buna si e si accesibila a pretz.Asca ca, crema de final(inainte de masca_)

Mai incearca Zineryt .E pe baza de ZINC si ERITROMICINA,se stie ca cei care au acnee au carenta de ZINC.Se gaseste in farmacii, costa in jur de 250.000 parca si cica e foarte buna.Daca nu ai auzit inxca de ea ai putea sa o incerci.e transparent si te poti farda dupa ce ti l aplici pe fatza.Siongura problema este ca usuca excesiv pielea dar cica da rezultate.Se recomanda folosirea fondului de ten , pt ca protejeaza pielea de impuritati si razele UV.Doar trebuie avut grija cum ne alegem fondul de ten.Inainte de aplicarea acestui produs e bine sa ti cureti fatza cu ALOE VERA GEL.

Acest mesaj a fost editat de antonia05: 13-03-2007, 10:38 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 13-03-2007, 10:55 PM
Mesaj #210

Yeti

Raspunsuri: 10.296
Membrul Nr.: 87

Antonia , vad ca dai sfaturi si ma bucur . Am si eu o intrebare : exista creme de fata , geluri de spalat fata , etc care sunt recomandate in mod special persoanelor trecute de 40 de ani ( care exista in Germania ) ? Pe mine m-a pus naiba si am folosit vreo 4 zile Oil of Olaz pentru fata si ...toata fata era plina de cojitze sad.gif .Am observat ca am pielea cam uscata pe fata ( sa fii fost din cauza iernii ? ) si m-am decis sa incep sa folosesc ceva creme . Ar cam fii timpul , nu ? Multumesc !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:12 PM