![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
13-03-2007, 11:00 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
dany persoanele de 20 ani ca tine nu tb sa foloseasca creme
-------------------- |
| dany |
13-03-2007, 11:08 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
dany persoanele de 20 ani ca tine nu tb sa foloseasca creme -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
13-03-2007, 11:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
NIciodata??
sau nu regulat? -------------------- |
| dany |
13-03-2007, 11:13 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Niciodata , Uka !!!! Doar vara dupa plaja am folosit crema " apres-sonne" - adica "dupa soare". Ma refer la fata ( crema de corp folosesc dupa fiecare dus - in fiecare zi ) .Stiu ca suna ciudat dar...asa m-am obisnuit : fara creme , fara machiaj ( exceptand nunti sau revelion ) . Ce folosesc de cand am terminat liceul e rujul de buze .
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-03-2007, 11:14 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| uka |
13-03-2007, 11:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
bravo tie.. la mine crema de fata e singura de care nu ma pot lipsi....
in rest amchiajul e optional.. cateodata rimel si creion negru si un luciu transparent... dar am si machiez cu tot c trebuie, crema, fond d ten... mai putzin si ffff rar pudra... dar niciodata fara crema de fata... -------------------- |
| bubbles |
13-03-2007, 11:19 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.075 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pai dany...nici eu nu ma omor cu cremele..mi`am luat una cu piersica dar uit sa ma dau seara si am fol o data de o luna de cand o am
eu nu ma machiez ca sa nu tb sa ma demachiez...ca la cata treaba am cam uit -------------------- |
| uka |
13-03-2007, 11:22 PM
|
pai dany...nici eu nu ma omor cu cremele..mi`am luat una cu piersica dar uit sa ma dau seara si am fol o data de o luna de cand o am eu nu ma machiez ca sa nu tb sa ma demachiez...ca la cata treaba am cam uit pentru asta folosesc eu gelurile demachiante ptr spalare p fata si sunt incantata de ele si apoi crema d fata... indif dk sunt machiata sau nu, seara tabietul e acelasi -------------------- |
| dany |
13-03-2007, 11:23 PM
|
Uka , imi place poza ta de la avatar !!!!!!!
Fond de ten , pudra ???? Razi de mine daca iti spun ca nu stiu cum sa le folosesc ??? Asta e . Oi fii eu batrana si trecuta prin viata dar la capitolul asta sunt inca la ....cresa ( gradinita e prea mult ) -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bubbles |
13-03-2007, 11:26 PM
|
uka am si eu o crema baraziva pt fata si e atat de misto...imi ramane pielea atat de fina
chiar nu stiti..de punctele de grasime cum pot scapa? -------------------- |
| uka |
13-03-2007, 11:33 PM
|
uka am si eu o crema baraziva pt fata si e atat de misto...imi ramane pielea atat de fina chiar nu stiti..de punctele de grasime cum pot scapa? in afara de la cosmetica nu te pot sfatui cu nimic... mersic dany am vrut sa pun o poza si mai dragutza facuta azi, ac si asta de altfel, dar nu a vrut nu stiu de ce.. ca ma incadram si in pixeli...eu mai incerc... o am la avatar in messenger... -------------------- |
| dany |
13-03-2007, 11:33 PM
|
Bubbels , ai PM . Nu am vrut sa pun intrebarea aici ca sa nu par chiar prea nestiutoare
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
13-03-2007, 11:34 PM
|
Uka , imi place poza ta de la avatar !!!!!!! Fond de ten , pudra ???? Razi de mine daca iti spun ca nu stiu cum sa le folosesc ??? Asta e . Oi fii eu batrana si trecuta prin viata dar la capitolul asta sunt inca la ....cresa ( gradinita e prea mult ) cred k pana acum vreo.. 2 ani nici eu nu am folosit asa ceva... asta insemnand p la 20 ani...si acum daca ma uit la fetele de 17 ani sunt super extra machiate... arata mai in varsta k mine... Bubbels , ai PM . Nu am vrut sa pun intrebarea aici ca sa nu par chiar prea nestiutoare nu cred ca zicea nimeni nimic -------------------- |
| dany |
13-03-2007, 11:37 PM
|
uka am si eu o crema baraziva pt fata si e atat de misto...imi ramane pielea atat de fina chiar nu stiti..de punctele de grasime cum pot scapa? . mersic dany am vrut sa pun o poza si mai dragutza facuta azi, ac si asta de altfel, dar nu a vrut nu stiu de ce.. ca ma incadram si in pixeli...eu mai incerc... o am la avatar in messenger... Eu zic sa o lasi pe asta .....am vazut-o si pe cea de pe mess -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
13-03-2007, 11:37 PM
|
Am reusiiiiiiiiiiiiiiiitttttt !!!!
i'm so happy -------------------- |
| dany |
13-03-2007, 11:38 PM
|
Eu o vad tot pe cea cu ochelarii de soare dar ...mai alungita
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:20 PM |