![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
14-03-2007, 09:00 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
SALUTTTTTTTTTTTAAAAAAAAARRRRRRRRRREEEEEEEEEE !!!!
va era dor de dylly? saracul de el, i-au ramas numai 2 dendrite si alea ametite. |
| ina_ceva |
14-03-2007, 09:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Pisik, ce arata cantarul in dimineatza asta? A fost prietenos? Bravo, liliana! Batonul fitness stiam ca are 1.5 puncte -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
14-03-2007, 09:01 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.502 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
frumos pisik da, nici eu nu am fost f constiincioasa cu postul, vreau sa tin ca lumea saptamana mare. ca in rest am tot calcat stramb, daca nu ziua, macar seara miercurea si vinerea. Vineri acum nu pot tine ca sunt plecata.... Dar de luni incerc sa tin doua sapt de legume-fructe, bine, o sa mai pap si altceva, macar prima sapt ca sapt mare nu stiu ce as putea, dar in principiu cam asta as vrea, sa vedem... SALUTTTTTTTTTTTAAAAAAAAARRRRRRRRRREEEEEEEEEE !!!! va era dor de dylly? saracul de el, i-au ramas numai 2 dendrite si alea ametite. Neatza Dylly!!!!! Neatza! Pisik, ce arata cantarul in dimineatza asta? A fost prietenos? Bravo, liliana! Batonul fitness stiam ca are 1.5 puncte Cantarul nu mai are baterii deci nu m-am cantarit azi dimineata, sper sa nu imi faca surprize neplcute -------------------- |
| ALICE |
14-03-2007, 09:02 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Eu iau Bio Chrom FTG de 2 luni , Pisik.De aia te intreb.
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 14-03-2007, 09:02 AM |
| Pisik |
14-03-2007, 09:03 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.502 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Eu iau Bio Chrom FTG de 2 luni , Pisik.De aia te intreb. si ai avut ceva rezultate? -------------------- |
| ina_ceva |
14-03-2007, 09:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
dylly, normal ca ne era dor de tine, mai ales ca de mult nu ai mai venit cu o retzeta de bautura
-------------------- |
| nusarich |
14-03-2007, 09:05 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neata fetelor!
pisik, vezi ca se misca si cantarul? totul e sa perseverezi. hai sa ma documentezi si pe mine antonia, ce recomanzi pentru un ten de 32 de ani, cu ceva probleme (din cand in cand cosuri, ten gras, pori dilatati)? -------------------- |
| bubbles |
14-03-2007, 09:06 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.873 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ufff...cantarul meu arata tot 63.3 kg
-------------------- |
| ina_ceva |
14-03-2007, 09:10 AM
|
Andreea, mai asteapta sa treaca inca vreo 2, 3 zile; poate cantarul e suparat acum
Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 14-03-2007, 09:15 AM -------------------- |
| nusarich |
14-03-2007, 09:14 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
pisik, de post poti sa papi foarte multe chestii, eu am tinut miercurea si vinerea si chiar n-am fost lihnita de foame. bine, eu seara cand ajung acasa mananc mancare gatita, de cele mai multe ori ciorbita de legume (sau supa de rosii cu taitei de post). poti face o gramada de mancare din legume. daca vrei, caut un link (sau intru tu pe culinar, au forum separat de mancaruri de post). plus ca sunt o gramada de revistute pe la chioscurile de ziare.
bine, poti sa incerci si ca in saptamana mare sa tii un post mai strict, sa mananci mai mult fructe si legume proaspete, dar trebuie sa ai mare grija la asta, pentru ca de Pasti o sa mananci ceva mai multe "animale" si s-ar putea sa dai in altceva. mie mi s-a intamplat ca de Pasti sa nu pot sa mananc nimic, sa stau toata ziua cu ceai de menta si sunatoare din cauza mirosului... -------------------- |
| anaoi |
14-03-2007, 09:15 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly, normal ca ne era dor de tine, mai ales ca de mult nu ai mai venit cu o retzeta de bautura Brain hemorrhage 40 ml lichior de piersica 10 ml crema de whisky citeva picaturi de grenadine Pune lichiorul de piersici intr-un pahar tip shot.Dupa aceea pune cu grija in mijloc crema de whisky iar apoi grenadine.Daca sunt puse corect vor da o imagine aproape reala de creier,grenadine fiind"hemorrhage". Mudslide 30 ml vodca 45 ml crema de whisky 45 ml lichior de cafea inghetata frisca Se agita ingredientele intr-un shaker cu gheata dupa care se toarna intr-un pahar tip highball cu gheata.Complectati cu frisca iar la sfirsit presarati ciocolata.Se orneaza cu o cireasa maraschino. cocktails neincercate, ca sa nu se intrebe himere daca le-am incercat sau nu |
| ALICE |
14-03-2007, 09:20 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Nu stiu ce sa zic.Eu ma invart de vreo 2 luni in jurul lui 62.Acum inainte de rusi am 61.Poate ma ajuta sa trec macar peste pragul asta de 60.Mi l-a recomandat endocrinologul
|
| Pisik |
14-03-2007, 09:22 AM
|
|
pisik, de post poti sa papi foarte multe chestii, eu am tinut miercurea si vinerea si chiar n-am fost lihnita de foame. bine, eu seara cand ajung acasa mananc mancare gatita, de cele mai multe ori ciorbita de legume (sau supa de rosii cu taitei de post). poti face o gramada de mancare din legume. daca vrei, caut un link (sau intru tu pe culinar, au forum separat de mancaruri de post). plus ca sunt o gramada de revistute pe la chioscurile de ziare. bine, poti sa incerci si ca in saptamana mare sa tii un post mai strict, sa mananci mai mult fructe si legume proaspete, dar trebuie sa ai mare grija la asta, pentru ca de Pasti o sa mananci ceva mai multe "animale" si s-ar putea sa dai in altceva. mie mi s-a intamplat ca de Pasti sa nu pot sa mananc nimic, sa stau toata ziua cu ceai de menta si sunatoare din cauza mirosului... Multumesc mult Nusa, stiu ca sunt multe retete. Eu nu vreau sa pap deloc fainoase si cartofi asa ca ma voi axa mai mult pe legume, fructe, soia. Si voi incerca sa nu ma restrictionez prea mult, sa nu am probl de paste -------------------- |
| Amazoana |
14-03-2007, 09:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| anaoi |
14-03-2007, 10:05 AM
|
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 01:50 PM |