left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 18 19 20 21 22 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 14-03-2007, 11:36 AM
Mesaj #286

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

Bluelife, cred ca majoritatea fetelor au avut sentimentul ca sunt ignorate, dar nu a fost cu intentie. Uneori pur si simplu nu stii cum sa raspunzi la un anumit comentariu. Se mai intampla ca dorinta de a comunica sa nu aiba raspuns de la celelalte persoane (lipsa de timp, chef); sunt sigura ca si tu ai avut zile (poate mai putine) in care nu ai avut chef sa intri pupic.gif hug.gif . Sa stii ca nu suntem fete rele naughty.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 14-03-2007, 11:37 AM
Mesaj #287

Marmota

Raspunsuri: 1.088
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

CITAT(BLUELIFE @ 14-03-2007, 11:26 AM) *

Multumesc,Ina ceva dar uneori ma simt ignorata si as vrea si eu sa mai vorbesc cu cineva cu atat mai mult ca sunt noua pe aici si sentimentul de strain e mai accentuat. sad.gif

Hai nu te intrista.E doar o impresie ca esti ignorata(pe care ,sincera sa fiu o aveam si eu la inceput)..insa ai sa vezi ca te trezesti uneori si dupa 2 zile cu raspuns la intrebarea ta,de la cineva care il are,dar nu a mai fost activ din lipsa de timp.Sunt aici si fete (cred ca vreun sfert sau mai bine) care au bbi si trebuie sa isi indrepte atentia catre ei de-a lungul zilei..Dupa mica "zburleala" din "neuronii9" s-a decis sa vorbim doar cand avem ceva de comunicat,nu doar pt a omora timpul si a ne creste numarul de postari.Hai "animate" ca esti si tu de-a noastra,nu ai de ce sa te simti neglijata pupic.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tzutzi80
mesaj 14-03-2007, 11:38 AM
Mesaj #288

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Cate puncte au icrele (facute deja)? blink.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 14-03-2007, 11:39 AM
Mesaj #289

Hiena

Raspunsuri: 4.733
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 12:05 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 14-03-2007, 11:54 AM) *

CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 07:25 PM) *

votat raresh .. cred ca a5a oara azi blum.gif si acum ma bag in pat ca asa ma doare capatana si incep sa fac frisoane ill.gif

Multumesc frumos!
Va rog din suflet, il mai votati si azi? Ca va pica si de pe 5 sad.gif sad.gif sad.gif

votat

pupic.gif
+Quote Post
alandana
mesaj 14-03-2007, 11:39 AM
Mesaj #290

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Pisik, multumesc mult. Adevarul ca schimbarile nu sunt dureroase - de multa vreme nu mai e nimic intre mine si sotul meu - cel putin din partea mea. Am incercat sa fac relatia sa mearga pentru el - nu putea sa conceapa sa ne piarda ( pe mine si pe flacai). Dar adevarul este ca " mortul de la groapa nu se intoarce" Si nu mai vreau sa ignor asta.
Flacaii sunt bine - au amandoi "iubite" si m-au innebunit cu preocuparile pentru look. Dar sunt simpatici si ma amuz uitandu-ma la ei. luna trecuta a fost ziua ambilor si am avut petrceri - cel mare impreuna cu "iubita" care e nascuta in aceeasi perioada.

Am incercat si eu South Beach - dar la mine era problema cu fructele - nu pot fara ele - nici macar doua saptamani - sau poate as putea daca nu as fi obligata. )).gif

Eu cred ca am descoperit de ce nu slabesc sub 52 kg. Cred ca la mine e o intoleranta la fainoase - cum mananc fainoase - paine, pizza, placinte - cum ma ingras - si nu asa incet - dar pun si 2 kg peste noapte - pare ca imi da si retentie hidrica.

Asa ca de maine am sa ma limitez la o portie de cereale integrale dimineata - si am sa ma tin departe de fainoasele rafinate si cartofi. Sa vedem ce-o iesi.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
michelle
mesaj 14-03-2007, 11:40 AM
Mesaj #291

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.215
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Alandana, bine ai revenit! cheer.gif
Imi pare rau ca treci prin momente grele, sper sa te mai inseninezi pupic.gif

Tzutzi, multumesc de sfaturi pupic.gif Incerc sa imi fac curaj (dpdv material) sa ma duc la un dermatolog vestit si sa ma rezolve cu problema asta..
Am mai avut tendinte dar ce ma oftica la maxim e ca trag un ochi la mine si apoi prescriu nu stiu ce creme. Pai nu asa se face controlul, zic eu. Trebuie investigata problema din interior, sa se vada care sunt cauzele, de ce nu am scapat de 10 ani de problema cu toate tratamentele lor (si credeti-ma, ca am incercat multe)

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
alandana
mesaj 14-03-2007, 11:41 AM
Mesaj #292

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Vad ca sunt reguli noi pe aici!

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 14-03-2007, 11:41 AM
Mesaj #293

Iepuras

Bluelife, fa-ti jurnal separat si scrie acolo tot ce vrei, simti si ti se v-a raspunde. E mai usor sa comunici in jurnalul personal, decat aici unde sunt multe fete, ocupate majoritatea, si vorba lor, uneori nu stii ce sa raspunzi la un comentariu. Eu sunt aici de mai bine de o luna jumate, si tot ma simt ignorata uneori! Dar alteori se raspunde (depinde de timpul si cheful fiecaruia)

--------------------
Imagine

+Quote Post
Amazoana
mesaj 14-03-2007, 11:42 AM
Mesaj #294

Hiena

CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 01:20 PM) *

Dany-dulce eu am mare incredere in priodusele L'Oreal. Si in germania nu sunt foarte scumpe. Daca incepi sa folosesti creme, nu uita sa ai un gel de spalat, lotiune tonica si apoi crema de zi/noapte. Din aceeasi gama de preferat. Oricum tenul tau va avea o scurta perioada de adaptare. Sa nu renunti, dimineata/seara sa iti devina ritual pupic.gif

Sunt total de acord. Mie imi plac la nebunie produsele L'oreal. Si vad si rezultate...
+Quote Post
lilianab
mesaj 14-03-2007, 11:42 AM
Mesaj #295

Marmota

Raspunsuri: 1.088
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Feteleee!!! am descoperit o super-salata de fasole(de post) cu 0 p!!!!
Mai exact:am facut-o...am gustat-o....am lasat-o de aseara pana azi,ca sa isi ia gusturile...am mai gustat-o si azi si s-a votat:AM ARUCAT-O!! cheer.gif cheer.gif ...imi pare rau de fasole sorry.gif ...Dar am gasit o reteta in care erau morcovi,telina,mar,fasole...si un dresing de mustar...a iesit totul gretos de dulce dupa parerea mea.Azi mi-a trecut prin cap sa o dreg cu castraveti murati,dar odata ce mi-a iesit de la inima...Aleluia si-un praz verde:la buda cu ea!prin urmare:) puncteee! doh.gif

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
Amazoana
mesaj 14-03-2007, 11:43 AM
Mesaj #296

Hiena

CITAT(alandana @ 14-03-2007, 01:41 PM) *

Vad ca sunt reguli noi pe aici!

Ai un pupic.gif mare si de la mine
+Quote Post
michelle
mesaj 14-03-2007, 11:43 AM
Mesaj #297

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.215
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(dulcikatty @ 14-03-2007, 11:42 AM) *

Sunt total de acord. Mie imi plac la nebunie produsele L'oreal. Si vad si rezultate...

Ce anume folosesti?

Am putea sa discutam despre asta (pe mine ma intereseaa f mult) la subiectul despre machiaje si tot arsenalul femeilor

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 14-03-2007, 11:45 AM
Mesaj #298

Iepuras

Michelle Si eu am tot umblat prin dermatologi si degeaba. Incearca un exudat faringian, sa vezi daca nu cumva problema ta vine de la un stafilococ/streptococ (nu uita sa nu te speli pe dinti, bei apa sau mai stiu eu ce inainte de recoltarea probei. Si specifica ca doresti antibiograma daca apare vreun germene. Ca mai nou o parte din germenii astia sunt considerati patogeni si rezultatul iti parvine normal. Mie nu mi l-au tratat pana nu am facut o dermatita foarte urata de la ei.

--------------------
Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 14-03-2007, 11:45 AM
Mesaj #299

Iepuras

Raspunsuri: 1.982
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 01:38 PM) *

Cate puncte au icrele (facute deja)? blink.gif

daca nu sunt foarte uleioase, 1p/lingurita. daca au mai mult ulei, 1.5p/lingurita

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 14-03-2007, 11:48 AM
Mesaj #300

Taz

Raspunsuri: 3.517
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(alandana @ 14-03-2007, 01:39 PM) *

Pisik, multumesc mult. Adevarul ca schimbarile nu sunt dureroase - de multa vreme nu mai e nimic intre mine si sotul meu - cel putin din partea mea. Am incercat sa fac relatia sa mearga pentru el - nu putea sa conceapa sa ne piarda ( pe mine si pe flacai). Dar adevarul este ca " mortul de la groapa nu se intoarce" Si nu mai vreau sa ignor asta.
Flacaii sunt bine - au amandoi "iubite" si m-au innebunit cu preocuparile pentru look. Dar sunt simpatici si ma amuz uitandu-ma la ei. luna trecuta a fost ziua ambilor si am avut petrceri - cel mare impreuna cu "iubita" care e nascuta in aceeasi perioada.

Am incercat si eu South Beach - dar la mine era problema cu fructele - nu pot fara ele - nici macar doua saptamani - sau poate as putea daca nu as fi obligata. )).gif

Eu cred ca am descoperit de ce nu slabesc sub 52 kg. Cred ca la mine e o intoleranta la fainoase - cum mananc fainoase - paine, pizza, placinte - cum ma ingras - si nu asa incet - dar pun si 2 kg peste noapte - pare ca imi da si retentie hidrica.

Asa ca de maine am sa ma limitez la o portie de cereale integrale dimineata - si am sa ma tin departe de fainoasele rafinate si cartofi. Sa vedem ce-o iesi.

Atunci daca ai intoleranta mai bine le reduci sau chiar le elimini o perioada. Eu nu cred ca aveam intoleranta, nu pot spune ca am slabit spectaculos de cand le-am eliminat, dar cred ca nici rau nu mi-a afcut renuntarea la ele. cel mai mult resimt lipsa painii in zilele de post, dar voi compensa de acum cu un Mic dejun compus din fructe

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 18 19 20 21 22 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:59 PM